Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #10392 üzenetére
Rám céloztál? Ha igen elárulom, hogy:
1. A macro nem tiltott, konkrétan a GGG közölte, hogy pont a netkapcsolat miatt(főleg amikor nem volt lockstep még) nyugodtan lehet használni. Minden olyan macro ami 1-nél több parancsot hajt végre az viszont bannolható, és bannolják is.
2. Ebből adódik, hogy azok akik olyan macro-t használnak, amik figyelik a hp-t, és automatikusan kilogolnak, sőt esetleg még a flaskákat is letapolja, azokat bannolják. Szóval ezért is nem használok ilyet. Szoktam streamelni is, aki nézi, az láthatja, hogy ha logolok, az általában olyan helyzetben van amikor pl beáll a játék(sajnos elég sűrűn előfordul még most is nálam a frame-skip). Az hogy gyors, az nem azt jelenti, hogy automatán logol, hanem azért van, mert jók a reflexeim. Ennyi. amióta játszok a játékkal, azóta hc-zok, hidd el, bőven tudom előre, mi az a helyzet, ami már sok, és ezt már akkor tudom, mielőtt bármi is megütne.
És nem vagyok tökéletes, még így is simán szoktam halni, macro ide vagy oda. Ja és nehogy azzal védekezzünk már, hogy nekem azért megy az über 80-on, mert macrozok, más meg 85-ön nem tud merci labot ölni. Bocs de ez inkább a játéktudás hiánya/megléte. Ha nem ismered a mechanikákat, ha nem tudod miből kell kiállni, mi az amit még elbír a karakter mi az amit nem, tekintve a szintet/geart/skillt, akkor pont k*rvára lényegtelen, hogy macrozol-e vagy nem.
la_cc (#10393): Mivel sok teteje nincs szerintem a nagy node-oknak, és csak kiraknám a két kicsi minion life dmg node-ot, és kész. A chaos dmg-re nincs szükséget az 1% dmg reduction meg nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest