Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Nordic

Közösségépítő

válasz Plazmacucci #10392 üzenetére

Rám céloztál? Ha igen elárulom, hogy:

1. A macro nem tiltott, konkrétan a GGG közölte, hogy pont a netkapcsolat miatt(főleg amikor nem volt lockstep még) nyugodtan lehet használni. Minden olyan macro ami 1-nél több parancsot hajt végre az viszont bannolható, és bannolják is.

2. Ebből adódik, hogy azok akik olyan macro-t használnak, amik figyelik a hp-t, és automatikusan kilogolnak, sőt esetleg még a flaskákat is letapolja, azokat bannolják. Szóval ezért is nem használok ilyet. Szoktam streamelni is, aki nézi, az láthatja, hogy ha logolok, az általában olyan helyzetben van amikor pl beáll a játék(sajnos elég sűrűn előfordul még most is nálam a frame-skip). Az hogy gyors, az nem azt jelenti, hogy automatán logol, hanem azért van, mert jók a reflexeim. Ennyi. amióta játszok a játékkal, azóta hc-zok, hidd el, bőven tudom előre, mi az a helyzet, ami már sok, és ezt már akkor tudom, mielőtt bármi is megütne.

És nem vagyok tökéletes, még így is simán szoktam halni, macro ide vagy oda. Ja és nehogy azzal védekezzünk már, hogy nekem azért megy az über 80-on, mert macrozok, más meg 85-ön nem tud merci labot ölni. Bocs de ez inkább a játéktudás hiánya/megléte. Ha nem ismered a mechanikákat, ha nem tudod miből kell kiállni, mi az amit még elbír a karakter mi az amit nem, tekintve a szintet/geart/skillt, akkor pont k*rvára lényegtelen, hogy macrozol-e vagy nem.

la_cc (#10393): Mivel sok teteje nincs szerintem a nagy node-oknak, és csak kiraknám a két kicsi minion life dmg node-ot, és kész. A chaos dmg-re nincs szükséget az 1% dmg reduction meg nem csinál semmit.

Új hozzászólás Aktív témák