Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hangfalképű

tag

Act 2 bosst levertem, írnék is pár sort az eddigiekről. Nagyon bejön a game. Írtam nemrég, hogy a harc itt harcnak érződik. Természetesen még mindig egy ARPG-ről beszélünk, ahol az enemik rád esnek kisebb-nagyobb tömegben és apríts mindenkit, de mégis, valahogy van súlya (nem tétje) a harcnak. Nagyobb ütésnél/lövésnél az ellenség megtántorodik, netán elesik, pajzsot tart maga elé és alig sebzed stb... erre jönnek még a hang és egyéb effektek, plusz az, hogy a rivális D4-hez képest valamivel lassabb a harc menete is. Én nagyon élem a fightokat a játékban.
    Az, hogy nehéz lenne, szerintem két dologtól függ. Az egyik, hogy milyen geared van, a másik, hogy te, mint játékos mennyire vagy jó. Műfajból kifolyólag nyilván többet számít az első, de a halálozási ráta exponenciálisan nőni fog ha nem figyel oda az ember. Én Act2 végéig legfeljebb10x haltam, ebből három volt az ac2 endboss, a többi figyelmetlenség és tapasztalatlanság. Később, ahol majd (feltételezem) gyorsabban fog erősödni a játék, szar lesz, de hát majd farmmal behozza az ember a lemaradást. A bossok fenomenálisak, jó mechanikákkal, szinte mind megvolt elsőre egy-két kivétellel. A dodge jó barátod, de még így is erősnek tartom souls-likenak nevezni a poe2-t. Figyelni kell arra mit használnak ellened és ne csússzon nagyon le az armor/evasion. Amikor beugrottam Act2 végén harcolni kemény 4% armorom és 35% evasionöm volt. Mondanom sem kell, kb 15% hp-t ütöttem le. Kis alakítás után 39% armor és 31% eva-val elsőre összejött, na meg az 58% lightning resist húzás adta még rendesen.
    Act1 nagyon tetszett, a 2 már nem annyira, kicsit semmilyen volt az állandó homokkal és sziklákkal. De ha már sivatag, elég látványosan akarták megidézni (szerintem) a Diablo 2-t. Eleve a sivatagi act2, az elején még a kis ugráló leaperek is ott voltak, a katakombákban a serpentek, villámló denevérek, a frankeinstein-szerű monszterek, Lost City... nem gondolnám, hogy véletlen.
    A WASD-ot nekem olyan szinten kézre állt, hogy hihetetlen, bár ebben a sok évvel ezelőtti Alien Shooter 1-2 veteránság is benne van :DDD Mercenary-vel tolom és próbálkozok a shotgun builldel, egyre inkább nagyobb sikerrel, bár mindig új falakba ütközök, most pl mana gondok lépnek fel néha. Maga a build kezdi egy táras shotgun benyomását kelteni ;]

Új hozzászólás Aktív témák