Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz llw66 #307 üzenetére

teljesen poe szűzként végül sikerült tolnom vele nettó 1+ órát, a kezdeti szerver resetek után full stabilan, bármi gond nélkül. önszántamból léptem ki, hadd jöjjön más is.

csináltam két karit (merc és witch), elkezdtem tanulni az irányítást, a wasd tetszik, de nagyon új, szokni kell. nehezen megy a harc bill+egérrel, de az ui meg minden úgy áll legjobban kézre. ps5 kontrollerrel nyomtam a második felét az időnek, ott meg nagyon jó a harc, de szenvedés nekem bármi más, főleg a konfigolás az elején. azt hiszem marad a klasszik egerezés, de wasd-vel turbózva. 20 év diablo után ez is komoly átállás lesz.

na de maga a játék baromira bejön elsőre is, a grafika, a képi világa, hangok, hangulat, minden. kár, hogy nagyon sok elsőre az újdonság és itt a várakozásban elfáradtam, meg a társam is bealudt, így asszem a folytatás inkább délutánra marad. egy biztosan látszik már most, hogy bármi lesz ebből, tutira nem bántam meg a 30$ supporter packot. ennek bizony részese kell lenni, minden arpg fannak!

gl nektek a bejutáshoz, jóccakát vagy jó nem alvást :C

Új hozzászólás Aktív témák