Új hozzászólás Aktív témák

• Remiel
    őstag
    válasz gyugyo79 üzenetére #2166

A carry mindig is jelen volt a POE-ban, mondjuk itt az ascendancy-t pont elcseszték, mert elég az utolsó bosshoz bemenni, de elég lesz ha azt csinálják mint az egyben a labbal, hogy végig ott kell lenni mindenkinek minden szobában és egyből nem lesz olyan könnyű és egyszerű.

A boss carry meg hát na... azzal kb semmit se lehet tenni, de mondjuk nem is az adja a játék 90%-át.

És akkot csak úgy bele a semmibe...

Én a magam részéről úgy vagyok vele, ha valami nem tetszik, hát nem játszom vele és ebből következően nem sírok tele fórumokat, hogy mekkora szar a játék, mert nem érdekel, meg minek, ha nekem nem felel meg? Akkor keresek mást, jobbat (nekem), szebbet ésatöbbi. A játéknak van egy mechanikája, története, menete... ha valakinek gondja van vele 100 másikat talál ami lehet jobb neki, de nem látom be minek folyamatosan kritizálni, amikor 1000x le lett írva, hogy egy félig kész BETA fázisban lévő játékot tesztelnek a gamerek, de rengetegen csak a hibákat emelik ki és pocskondiázzák. Nem azzal van a baj, hogy kifogásolják ha valami hibás, a baj a stílussal van, meg a látásmóddal.

Tény a játék a jelenlegi fázisában nem tökéletes. Azt is meg merem kockáztatni, hogy amikor kijön a végleges az sem lesz az. Ja tudom kellett érte fizetni 30$ és jaj mekkora lehúzás, mert ez is olvastam sok helyen. Gondolom senki fejéhez nem tartott a GGG fegyvert, hogy vegye meg, legalábbis nálam tuti nem jártak.

Mindig lesz, currency, item real money trade, ahogy a WoW-ban is lehetett aranyat venni, gondolom a Diablo sem kivétel, vagy ott a Blizzard szed be pénzt tök mindegy. Nem kötelező ez sem természetesen, aki megengedheti magának hát csinálja, míg a support észre nem veszi és bannolja (ismerek olyat aki így járt, nem a levegőbe beszélek).

És a játék valóban kínál megoldást mindez ellen... kifogásolja valaki a tradet, mert szar, mert fos, meg másnál mennyi currency van már? Hát ott az SSF ott nincs trade, aztán hajrá. Ott meg majd lehet sírni azért, mert pont a nem megfelelő itemek esnek, vagy pont az az egy kulcs unique nem lesz meg sosem ami kéne. De hát ugye a trade maga a megtestesült gonosz, szóval valamit valamiért. Tradelni fárasztó sokszor ez tény. ráírsz 20 emberre és nem válaszol, aminek sok oka lehet. El sem akarja adni (pricefixer), ebben a szakaszban már 1-2 exért nem jön ki a mapról, ha elkapod a HO-ban talán rászán egy kis időt és ilyesmik. Van amikor pl egy jewelt fél vagy egy óráig tart mire meg tudok venni, de sajnos ez is része. De mint mondtam ez nem kötelező... sem eladni, sem venni

Új hozzászólás Aktív témák