Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Én steam decken tervezem majd játszani, mert a gépem nem bírná, meg amúgy is...
Kontrollerrel mennyire volt játszható a poe1? Hátrány a bill+egérhez képest? -
Mrdevil
addikt
Állítólag valami 1 millió fős szero parkkal készülnek ezek. Hát kíváncsi leszek.
-
boeing
őstag
válasz
Szeszkazán #145 üzenetére
Ez a biztos.
-
tibee77
őstag
válasz
ProEvoFan #142 üzenetére
Poe1ben sztori bossokat csak hc-ben lehet nehez lenyomni, endgame bossok egy resze gear függö, masik reszehez meg lehet akarmilyen karid, vannak phase-ek amiknel azert el lehet hullani ha nincs wasd skilled.(Pl. Maven lezerei) De ahogy irtam sok dps altalaban mar fel siker.itt nem tudom, hogy lesz, meglatjuk.
-
boeing
őstag
Érdemes majd minél előbb belépni,mert lesz sor rendesen és úgy hagyni a gépet.Én már ugy hagyom este 9 ig. -
ProEvoFan
nagyúr
Ha játékidővel megoldható a boss kill (értem ezalatt, hogy kell a jobb gear, ami farmolással, idővel megoldható) akkor nem zavar.
Ha olyan, mint pl Diablo 4ben az über Lillith kill, hogy szopatja az embert, ha van gear, ha nincs, na az baj, nagy baj.
Melyik jellemző a POEra? -
rumkola
nagyúr
Beleolvasgattam a topikba. Hát aki soha nem játszott POE-vel, annak tuti érdekes
lesz a játék.
Szerintem a játékosok fele leolvad az első héten. -
tibee77
őstag
Sracok, hajnal 3 ota tölthetö steam-en is a jatek.
Nekünk poe1 playereknek van egy ugymond ph-s guildünk meg dc-nk is, mi ott tuti fenn leszünk mind az tuti.Mi ott egymast biztos fogjuk segiteni, gondolom jöhetnek ujak is de mivel se nem enyem a szero se nem vagyok mod igy csak tovabbitani tudom az ötletet a "fönöknek".
Nagyon ujaknak mondom, ez a masodik resz se tünik olyan tul egyszerünek.Elsö act meg a boss-a talan meg menni fog minden fele karival de allitolag act2 boss mar eleg izzaszto lehet ujaknak.Csak annyit, hogy ne vegye el a kedveteket ha esetleg többször kell nekifutni, ilyen ez a poe, mindig is ilyen volt. -
Bencus88
nagyúr
Ps-en közbe elérhető az EA, vagyis megvásárolható. Én várok pár napot aztán megkátjuk
Meg majd elolvasom amiket írtok.
-
boogie84
veterán
Lesz e PH DC? Lesz 10-nél több PH játékos egyáltalán?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #135 üzenetére
jajj, Raxx lehet befolyásol majd ezzel? megint jön a giga táblázataival
(Diablóból ismerős nagyonis ez) -
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske #130 üzenetére
Titan, Blood Mage és Witchhunter! Elsőre ezek jöttek be a múltkori hosszú videóból. Nagyon várom a holnapot!!! Lesz előtöltés Steam-en?
-
Lmh
őstag
character slot lesz bőven? hogy ki lehessen próbálni sokféle karit...?
-
nightwolf37
junior tag
válasz
zsirfecske #130 üzenetére
Köszi. Első ránézésre ezek vonzó kasztok lesznek nekem: Stormweaver, Witchhunter. A Blood Mage nekem kicsit becsapós, másik játékban már láttam ilyet, hogy saját életből harcol maga a kaszt, de itt gondolom más lesz.
-
zsirfecske
addikt
kirakta a GGG a full ascendancy listát
-
boogie84
veterán
!!! Path of Exile 2 előtöltési lehetőség !!!
A Path of Exile 2 Early Access hamarosan kezdetét veszi, és sok játékos érdeklődött a korai letöltés iránt, hogy biztosan tudjanak játszani a megjelenéskor.
Ennek érdekében egy különálló klienst hoztak létre és az alábbi módokon érhető el:
PC: 2024. december 6-án hajnali 2:00 órakor elérhetővé teszik letöltésre.
XBOX: A korai letöltés már elérhető jelenleg is.
PLAYSTATION: Az supporter csomagok 24 órával az Early Access kezdete előtt - tehát 2024. december 5. 20:00 órakor - aktiválódnak. Ezek megvásárlása lehetővé kell, hogy tegye a korai letöltést PS5-re.
Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy amikor elkezdődik a Path of Exile 2 Early Access frissítése, lehet, hogy néhány fájlt még frissíteni kell.
A Path of Exile 2 kliens letöltése után nem tudtok bejelentkezni, amíg az Early Access el nem indul, ami 2024. december 6-án, pénteken, magyar idő szerint 2024. december 6-án, 20:00-kor lesz.
Az időzónákat a nem GMT+1 zónába lévők legyenek kedvesek ellenőrizni!
A kliens letöltése a Path of Exile 2 weboldalán lesz elérhető, de ugyanakkor torrent linket is biztosítanak a kliens letöltéséhez.
Forrás:
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3591631#ggg #predownload #poe2 #poe2hungary #excellentera #vfge #earlyaccess
-
LÁZ
addikt
ps5re még mindig nagy a kuss
-
Lmh
őstag
Csak könyörgöm ne legyen tul bonyolult! Szeretném ha nem venné el a kedvem a játéktól az hogy feleslegesen tulbonyolitják a craftot.
Vagy valaki vállalja hogy 3 havonta ránéz dc-n az inventorymra és megnézi mit lehet belőle főzni?Amúgy valami multys élmény lesz itt poe2-ben? Vagy mindenki solozik majd?
-
Bencus88
nagyúr
Pont ezt élveztem dioba hogy saját magam által kedvelt spellek alapján nagyon jól haladtam, és az én ízlésem szerint, nyilván nem lesz akkora probléma a guida sem, de picit veszít nekem az a játék szabadságából.
Boeing: kipróbáltam, de nem jutottam sajnos aokáig, annyira nem kapott el. Ez a mostani viszont látványra teljesen elvarázsol, csak ugye amiket Te is említesz...
mindenesetre köszönom, követem a topikot aztán meglátjuk -
Bencus88
nagyúr
Én is nagyon várom, és tetszik a látottak alapján a játék, de ez a tallent ág nagyon megrémít
a dio4 is már határ eset volt, akkor engedjem el a játékot? Nekem mindig azt mondták a poe igazi hc játékosoknak való. Vagy fog boldogulni átlag játékos is?
-
Bennyboy
őstag
Én is beneveztem a 60eurós pakkra. D4-ből nagyon kiégtem és a poe2-től várom a megváltást. Nagyon drukkolok, h jó legyen. Biztos sokat kell majd olvasgassak mert a poe 1-el nem sokat játszottam. Pénteken monkot indítok. Nem is kérdés.
-
0karmacoma0
senior tag
Mivel évek óta szinte csak Witchet indítottam, nagyon hiányzik a meele és mivel szerencsére itt mechanikailag is nagyon jónak tűnik a közelharc, régóta eldöntöttem, hogy ilyen kari lesz. Alapvetően a Monk és a Warrior is nagyon jónak tűnik, de nosztalgikus okokból Monk lesz(Első D3 karakterem volt a harangozó majd később palm Monk). Hozzáteszem mióta bemutatták a sorceress és witch ascendancykat rettentő nagy a késztetés, hogy mégis az legyen, mert 3 közülük baromi izgalmas és a negyedik se vészes.
Monkot nem merem túlbonyolítani. Hiába érdekes az Acolyte, nem merek úgy belevágni, hogy fingom sincs az új aura/reserve/low life/mom rendszerről. Egy cold alapú Invoker, biztonságos indításnak tűnik, aztán majd kiderül meddig jutok vele. Őszintén szólva jelenleg ott tartok, hogy mindent ki akarok próbálni, de egyre se lesz rendesen időm. -
Mrdevil
addikt
Olvasgattam talán a ranger aminél az volt, hogy easy/gyorsabb leveling stb. Aztán majd kiderül. Buildek mikor lesznek hozzá fent majd vajon? Az alapján szoktam menni általában.
-
boeing
őstag
Poe nak mindig is az volt az erősségé hogy végtelen variációja van,és most is igy lesz,és ligáról ligára jobb lesz.
-
Mrdevil
addikt
Ki milyen karit tervez kezdeni? Én egy ranger-en gondolkoztam.
-
-
savior
őstag
Nekem a Tesco gazdaságos csomag van. Félek is, hogy nem lesz vele elérhető az ea.
Eddig ingyenesen játszottam PoE-t, és ideje volt már hogy befizessek arra a 300 pontra, amit kaptam a csomag mellé. így talán kényelmesebb lesz.
Megnéztem több tucat videót és oda jutottam, hogy mostmár végképp nem tudom milyen kasztot indítsak. Mindegyikben van valami jó, meg valami ami ellene szól. -
boogie84
veterán
válasz
0karmacoma0 #103 üzenetére
Úgy legyen! Én a 60 dodós packet vettem. Lehet h később ha tetszik akk +40 dodóért upgrade-elem a King of the Faridun-ra. Csak legyen jó!
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
boogie84 #102 üzenetére
Azt nyugodtan mondhatom, hogy ami Last Epoch endgameben eltörik, itt tökéletesen működik. Imádom azt a játékot is, de mióta az egyik karakteremmel meglett a level 100 képtelen voltam elindítani. Pedig már évekkel megjelenés előtt megvolt, rengeteget játszottam vele, de minden jó ötlet és zseniális megoldás ellenére, képtelen elkapni azt a valamit, ami a poe endgame-et abbahagyhatatlanná teszi. Persze kérdés, hogy ez megmarad-e a kettőre, de az biztos, hogy van tapasztalatuk, hogy kell megfelelően lekötni a játékosokat.
-
boogie84
veterán
Ez igaz lehet, de a D4 szezononként egy hónapig köt le, most is azért húztam csak addig ameddig mert bevezették a 300-as paragont. Dög unalom volt farmolni az XP-t a PIT-ben, hordát bevezetnék alvászavarosoknak, elkezdik azt játszani és tuti bealszanak tőle.
Ettől függetlenül kívánics leszek a kövi szezonra, de kevés ideig fogjánt fenntartani az érdeklődést.
Hogy jobb lesz e, vagy izgalémasabb lesz e a POE2 azt nem tudom, de ha nem adok neki esélyt akkor nem is fogom megtudni. Ugyanakkor ha olyan monoton lesz mint a LAst Epoch akkor zsákutca lesz ez is. -
Mrdevil
addikt
Én egy kicsit tartok tőle azért, ez nem egy dio4, nagyon nem. Jóval összetettebnek tűnik. Ezért is nem fog azért úgy mindenki ráugrani. Boldog boldogtalan. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest