- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
válasz
ronaldo #1354 üzenetére
HSZed 2. felet kiegeszitem: Az is ciki ha pl Joskanak megvolt az XY padtarsa aki olyan jo csaj, de neked nem. Vagy meg az is ciki ha mar nem vagy szuz es a masik veglet az ha az a ciki ha szuz vagy....
Mai vilagban kiigazodni mar nem nagyon tudok/lehet....
Robi bá': Most miert ilyen?
Blinker: Igen, vannak ilyen leanyzok akik erzekeny lelkuek, normalisak, kedvesek es szeretet teljesek. Csak sajna keves ilyen lany van
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
ronaldo #1124 üzenetére
Itt Gödöllőn a SZIE ( Szent István Egyetem) -nek van egy ilyen sportpályája. Nem túl nagyon nagy de mi oda szoktunk járni! És egyre durvááb ahogy viselkednek! CSAK NE ZÁRJÁK BE! Off vége!
tildy egyáltalán nem bántasz meg senkit sztem! igazad van a mai világ kicsit elfajult. ma beszéltem egy ötödikes kiscsajjal aki mondta hogy a barátjával a szülei ágyában smárolt. hát majdnem megfulladtam köhögésben! Erre mondja. Hát ez tök normális. Megfenyegettem apámat hogyha elmondja anyámnak. na mondom. ne haragudj mennem kel.........................
-
LOTR
addikt
válasz
ronaldo #1124 üzenetére
amikor a kaposvári koripálya megnyílt kimentünk fiúkkal/csajokkal korizni, hát 2 óra korizás után megpróbáltam megállni, és egy nagy esés lett belőle (pedig előtte egyszer sem estem el, hát előfordul, ez van), persze kórház lett a vége
máig cseng a jobb fülem, mert pont arra estem
habár nem voltam sokszor, de sztem azért nem járnak oda rengetegen, mert akkor nem is zárna be.... talán
Pala:
vannak normálisak is cseten, hidd el
az ovi az alap, hogy megvan, dehát ez benne van
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
ronaldo #1064 üzenetére
hát még ha egy bizonyos másik topikban olvastad volna milyet szóltam hozzá
4:30 perc múlva modoltam is, pedig nem volt bántó, csak kicsit erős
meg is jegyezték páranúgy látszik a fáradtság így jön ki belőlem
ui:
hol is volt az a balatonparton.........?
na jó csak vicc volt -
maniac
senior tag
válasz
ronaldo #1043 üzenetére
Európa itt van. Ugyanis ez a dolog nyugatról jött be
. Mármint a szex nem tabu, és az oboázás is teljesen ok nyilvános helyen... Nekem meg nem sikerült 20 perc alatt ilyet találnom, ill mikor egyik buli hajnalán anno még 2-3 éve sikerült akkor elküldtem a csajt mert ''picit'' fiatal volt, és nem is arra vágytam. Na mind1, úgy néz ki rossz helyekre járok bulizni (inkább zsíroskenyeres metál bulikba anno, mostanában meg mindenfelé, de zsíroskenyeresre kevesebbet, valamint csak a bnőmmel, mert nélküle szar
)
-
kovsol
titán
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest