Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amazon Kindle
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Lehet, hogy tudok segíteni, ha hasonló a problémád mint nekem. Kb 2 hónapja buktam be 300 GB adatot a particiós tábla miatt, de adatvesztés nélkül sikerült megúsznom mindent!
Dobj egy mailt ha nem boldogulsz! Hátha... Címem az adataimnál.
Szerk.: Ez a Merge funkció mire jó? Valaki elmondaná? Én olyasmire készülök, hogy átméretezem az adatokkal teli particióimat. Ego valahonnan lecsípek 10 GB-ot és hozzáadom egy másik particióhoz. Nyugtassatok meg, hogy ez nem a Merge funkció!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest