Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nagy gondom van!
160as Samsung vinyóm 3 részre volt partícionálva: C: a windowsnak, kb 15giga, D a játékoknak, kb 50, és E filmek/zenék, a maradék. Aztán rájöttem hogy tulajdonképpen fölösleges a D-nek meg az E-nek külön lenni, mert a D-n csak 3 mappa volt (Steam, Program Files, Image CD). Megoldás? Merge a jól bevált partition magiccel. Nagyszerű, el is indítom, jó sokáig tökölt, erre amikor kész lett volna, kiírta hogy error 1520 (bár nem vagyok benne biztos). Windows indul, ott is van a D-n a mappa amiben az E-n lévő cuccoknak kéne lenni, ám üres. Elindítom partition magicet, a régi E: helyén unallocated space van, size 88310,4, user 0mb, unused 0mb. Mivel a digitális fényképeim is ezen voltak, meg az eléggé unique zenéim amiket úgy gyűjtögettem, elég fontos lenne visszanyernem az adataim.. viszont nem tudom hogy hogyan, remélem Ti igen.. előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest