- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Mail ment a nem OLE-s angol/magyar verzióval, forrással.
-
KovacsUr
addikt
Bocs, tegnap nem tudtam jönni... Küldöm az újat, ez OLE-s, rog javaslatára :)
-
KovacsUr
addikt
Vazz... nyilván magyar Windows-t használsz, és nem 'Print' a cím, hanem 'Nyomtatás' vagy valami... Holnap jön a javítás :)
-
johnson
csendes tag
Az előbb lefelejtetem, hogy egyszerű grafikát is tartalmazna az oldal (Cég logo a ''fejlécben''). Vegyesen különböző márkájú tintasugaras és lézer nyomtatókkal kéne működnie. (Nyomtatás az alapértelmezett windowsos nyomtatóra.) Hasonló módon kéne kinyomtatni, mint ha az IE-ből nyomtatnád, csak ennek parancssoros üzemmódban kéne működnie. -
johnson
csendes tag
Természetesen a weblapot.
A RUNDLL32.EXE MSHTML.DLL,PrintHTML ''FileName'' megoldást ismerem, de ez mindig behozza a windowsos nyomtatási ablakot, és mivel nekem egy régi DOS-os clipper programba kéne belerakni HTML oldalak nyomtatását, ezért ez a megoldás nem egészen jó mert a felhasználók megőrülnének az állandó ablakoktól.
Johnson -
johnson
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Tud valaki ajánlani olyan freeware programot windows alá, melynek segítségével parancssorból lehet HTML állományokat kinyomtatni ?
Segítségeteket előre is köszönöm...
Johnson
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest