Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Reflektálnék a gondolataidra:
Az első pár reveal trailer után reménykedtem benne, hogy valami olyat hoznak, ami az arena shooterek között leváltaná az UT-t, de ahogy egyre többet lehetett látni a karakterekből, le kellett mondanom erről. Persze hülyeség is lett volna, hisz párhuzamosan viszik az új UT projektet, de a potenciál benne lett volna.
Második gondolatom egy Warframe-szerű kooperatív játék volt, de egyszerűen figyelve a mai trendeket, hogy boldog-boldogtalan mobát fejleszt, 2D-ben, izometrikus nézetben, tps-ben, tudtam már, hogy ez is az lesz, csak kérdés, hogy milyen minőségben.
Összességében a tegnapi két videó után döntöttem úgy, hogy tényleg megér majd egy próbát a játék, és figyelemmel kell kísérni, egyrészt az Epic-re jellemző elsőrangú dizájn, másrészt az eltérő, színvonalas karakterek miatt. Az is plusz pont a szememben, hogy próbálták hasznosítani azokat a tapasztalatokat, amiket az arena shooterek terén szereztek, tényleg más, mint a többi, de meglátjuk majd, hogyan fog működni ez a concept.
Az Overwatch és a korábbi UT-k jutottak eszembe nekem is, meg talán egy csipetnyi Halo, a Twinblast nevű karakter meg kiköpött Adam Jensen.
Összességében én is várom, kíváncsi leszek a terjesztés módjára és arra, hogy ha freemium játék lesz, akkor miként fog működni az egész koncepció, de azért összességében az Overwatch szerintem sokkal érdekesebb lesz jövőre, főleg ha pénzt is kell majd adni valamelyikért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest