Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Újra feltelepítettem a játékot és wow. Fogalmam nincs milyen rendezvényen vagyok gyakorlatilag
A paklik amiket előzőleg csináltam nincsenek meg, sőt az egész rendszer át lett variálva, még a hős skillek is. A grafika az szebb lett, de lehet, hogy csak a Halloween event miatt. Több ismeretlen hős is van azóta mióta utoljára játszottam. Most meg meg kell néznem valami youtube videot, hogy mi is a helyzet a játékmenettel jelenleg.. (sejtéseim vannak, de biztosabb a biztos) -
Pedro78
senior tag
Sziasztok, en nemreg kezdtem, egyenlore kostolgatom a jatekot, ai ellen coop-ban szoktam menni. Ha van aki jatszik nyugodtan addoljon, csak egy uzit ide vagy privibe dobjon elotte.
Tuhajohn, teged felvettelek.
-
Tuhajohn
tag
válasz
Callisto
üzenetére
Valóban nem olyan jó, mint még 2016-ban volt. Szerintem ott volt az első gond amikor kicserélték a mapot. Utána meg minden egyes update-el gyorsítottak a játékmeneten. Régen taktikázni kelett, most a kis map miatt nincs rá nagy esély. Teamfight-ok max fél percig tartanak. A hősök közti egyensúly nem túl jó. Nem értem miért akarják minél gyorsabbra csinálni. Régen mikor 2 hős összecsapott 2 percig is ment az 1v1.
De ettől függetlenül jó játék, csak kellenének csapattársak.
-
Tuhajohn
tag
Játékosokat kerese. Még 3 kellene. Random csapattársakkal nem lehet nyerni, egyszerűen azt hiszik, hogy ez egy tps.
Akit érdekel Tuhajohn a nevem, de jó lenne, ha előtte egy privát üzenet, mert általában elutasítom a random jelöléseket.Minden Paragon-nal kapcsolatos magyar oldal halott. Remélem itt nagyobb szerencsém lesz.
-
lyco
újonc
Ha valakit esetleg érdekel, itt a Youtube csatornám, egy jópár paragon gameplayel!

https://www.youtube.com/channel/UCY_FNMFvM_BQGfYYuYKNU9g
-
lyco
újonc
-
TBT
addikt
Játszotok még a játékkal, illetve az új karakterekről mi a véleményetek?

-
Ragnar_
addikt
Ajjaj volt egy jó nagy update, kártyák is átrendeződtek valamelyest. Nekem személy szerint az előző pályadesign jobban tetszett. Annyira meg nem vágom a játékmechanikát, hogy tudjam értékelni, ha jobb a jelenlegi layout.
-
Ragnar_
addikt
Nemrég mentem én is némi kihagyás után 2 coopot botok ellen, és szerintem reszponzívabb lett kicsivel a game. Olyan mintha a hero to creep damaget növelték volna, nem követem egyébként a változásokat. Igaz ugye playerek ellen általában mindig nehezebb, majd úgy is teszek egy próbát, én eddig úgy láttam, hogy előnyére változott a game. A Hero poolom még elég szerény, Sevarog, Iggy kb. amikkel értékelhető szintre jutottam eddig. Játékmechanikát még nem teljesen vágom.. De az majd kialakul

-
aleister
veterán
Soloban valahogy jobban ment. Ne kérdezd miért!

Pillanatok alatt felmentem 1410 környékére, pedig volt már kilépő csapattárs is. Meglett volna a platina liga is, de inkább indítottam egy smurf profilt.
Az is felment 12 meccs alatt aranyba magabiztosan. A két vesztes meccs is 3v5 miatt volt. Szóval meglett volna 8 alatt is.
Erre jött ez az új izé...

-
myckey
veterán
válasz
aleister
üzenetére
A gépigénye sokkal barátságosabb lett.
Nálam még mindig nagyon szép 1440P -Ultra beállításon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem a mozgás több lehetőséget ad a túlélésre, jobban lehet blokkolni az ellenfelet is. A "trambulin" pedig jó móka.
Kártya tulajdonságok se lettek már olyan OP-k.Tetszik hogy módosították az armort. Basic vagy képesség szintűre.
A térkép meg használható, összetettebb, sokkal nagyobb hangsúly van a Jungle részen, összességében jobban lehet támadni. Jók a bevezetett újítások is.
Mi még toljuk ám ezerrel.

De hát nem lehetünk egyformák.
Egyébként meg miért nem jöttél velünk, kell neked solozni.

-
aleister
veterán
A grafikája elnagyoltabb, mint az előző verziónak volt. A megváltozott játékmechanika egy kalap kaki. Gondolok itt a mozgássebességre, valamint az átdolgozott páncélrendszerre. Egy rakás hős használhatatlan lett, egy másik rakás meg OP. A térkép teljesen kusza.
Összességében amennyire tetszett a legacy verzió, annyira élvezhetetlen ez az egész.Ma sokadjára próbáltam meg, aztán kapott egy uninstallt. Pedig már közeledtem a platina ligához, de erre a förmedvényre én nem pazarlok több időt.
-
myckey
veterán
Itt a tél!

Valamint holnap jön a V.34.3 frissítés.
Na és persze Dec.6-án várjuk az új mapot!
-
aleister
veterán
válasz
banana_joe
üzenetére
Szerintem felvettelek. Szóval csak vissza kell igazolnod jól.

-
banana_joe
tag
Nálam most a bf1 pörög de már tényleg felveszlek (ha nem felejtem el megint)

-
aleister
veterán
Hogy kicsit felpörgessük a topicot, itt a múlt heti Greystone-os ámokfutásom.

Tanácsokat szívesen veszek! -
aleister
veterán
Este valaki egy gémet?
Tegnap egyetlen játékra volt csak időm. 1 órás volt. Az elejétől kezdve 4v5, mert nem csatlakozott fel az egyik ally. Volt 2 hülye, aki sosem egyezett bele a feladásba. Ezek után a jövőben már csak ismerősökkel játszanék.
-
aleister
veterán
válasz
banana_joe
üzenetére
Na majd kipróbálom otthon. Ettől függetlenül felvettem a banan nevű usert, akárki is legyen az.

Ne feledjétek, ma jön az új kari!
-
aleister
veterán
válasz
banana_joe
üzenetére
bananosjoe84 not found

-
aleister
veterán
válasz
kippedli
üzenetére
Igazabol nem sok mindent kell rola tudni.
Celszeru magadnak osszeallitani a paklit, mert a gyariban csak alap lapok vannak. Nagyon sok jo kombot ossze lehet hozni, de ehhez kell par honapnyi jatek, hogy beszerezd ezeket a lapokat. Pl van olyan kartya, ami Bleeding statuszt rak minden ellenfelre, aki teged megsebez, egy masik pedig a kornyezetedben levo verzo ellenfelek utan plusz mozgast es tamadasi sebesseget ad. Vagy epp van olyan, ami a max HP-d fele is enged menni egy ideig. Ez kombinalva egy Lifesteal lappal kapsz egy konstans pajzsot.
Egyebkent sima matek az egesz. Osszesen 60 pontert allizsd majd ossze a paklid, mert ennyi fejlesztesi lehetoseged lesz.Ponterteke van az alap lapnak, es a benne levo upgrade-eknek is. Mivel 6 slotod van, ezert egy lapra atlagban 10 pontot tudsz kolteni.
Én HUNKrisz néven vagyok fent. Egyebkent rengeteg a tirpak magyar.sajnos. 1 normalis, 1 szamomra semleges es kb 5 igazi paraszt fasz honfitarsunkkal talalkoztam eddig. Mar banom, hogy beleirtam a profilnevbe a HUN-t.
(#134) banana_joe:
Szia!
Milyen névvel vagy fent? -
banana_joe
tag
sziasztok,
csapatot keresek már nem bírom a randomokkal

supportot is vállalok
-
HuLeeGun
újonc
Hali! Kifejezetten a Paragon miatt jöttem fel ide. Elolvastam az előzményeket, gyorsan el is küldtem pár baráti felkérést. HuLeeGun név alatt futok ott is. Remélem elfogadjátok majd. Akinek nem küldtem, küldjön bátran, csak írjon itt is!
-
Brian_GT
őstag
Mondtam, illetve sejtettem, mert nekem full hd-ban megy natívan a monitor és igaz kicsit prüszköl, hogy sok neki, ha a csúszka is koxra csúszik, de nekem is ott van a natív 1920x1080. Szóval ott már pirosban van az érték, de hát visszaveszek picit más beállításon és akkor megvan a normális fps is!!
-
-
myckey
veterán
Van itt olyan, aki játszik ezzel PC-n?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként másnak is homályos a kép?
Mintha el lenne mosva az egész.
-
savior
őstag
Ez f2p jatek lesz, vagy csak az open beta ingyenes?
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Ma tévedte ide a topicba, mert olvastam, hogy végre open beta lett a játék. Megmondom őszintén, csak hallottam, hogy készül egy Smite típusú TPS Moba, de kb. eddig ennyit is követtem. Aztán most, hogy open lett, hát mondom, nem kér ez kenyeret, dobjuk fel. Egész korrekt kis game-nek tűnik, ez a kártyás-update-lős dolog pedig elég érdekes.
Szívesen játszanék vele a továbbiakban is, ha esetleg lenne olyan team vagy ember aki szívesen tolná együtt velem, pm-ben pls keressen meg. Only PC, mert ahogy láttam konzolon is megy a game... dumálni teamspeak-en simán tudunk!
-
stickles
tag
Akinek még nincs meg , de szívesen játszani írjon rám , kaptam kódot
-
Quentaro
tag
Aki játszik a játékkal, vegyen fel nyugodtan - jobb csapatban, értelmesebb emberekkel!
PSN: Quentaro81
PC-sek is játékban: Quentaro (a team comm is elég, ha figyel rá az ember...
) -
ForRedGlory
félisten
Amikor a barátnőm lealáz 1 killel...

Replay ID: 8c7019808e404d33a355acfc1be2e43d
-
GDani21©
csendes tag
Sziasztok
Valaki nem tudja, hogy mi volt a mai update-t? -
ForRedGlory
félisten
"10-es vagyok egyenlőre itt iszonyat konnyu nyerni pvp-t, gondolom majd javul a helyzet ahogy fejlődöm."
Ne aggódjál majd magasabb szinten, pláne ha lesz 1-2 "köcsög" társad, aki csak parkolja a karakterét a bázison, akkor megváltozik a véleményed
4 vagy 3 vs 5-ben nem olyan buli már. -
ChromeX
addikt
Vettem én is egy founders packot. Régen kinéztem a gamet. NAGYON sok potenciál van benne szerintem.
Aki szeretne vegyen fel: Horja ING.10-es vagyok egyenlőre itt iszonyat konnyu nyerni pvp-t, gondolom majd javul a helyzet ahogy fejlődöm.
-
Ragnar_
addikt
Nem Grux volt és nem is Rampage, valamelyik humanoid melee, nem is Steel, Feng Mao volt talán. Azt már sikerült kideríteni, hogy attackspeedet nem lehet egy határ után növelni , lifestealinggel kombinálva próbáltam, de az se volt enyire OP, hogy 10 % HP-vel ennyire tank maradjon egy karakter, hogy + 2 killt behúzzon... Phys defenceje volt talán nagyon magas.
Meg is néztem wikin, elvileg Feng Maonak (nem játszottam még vele) van egy shield spellje Conversion Shield 20 seces cdvel ami csökkenti az incoming dmget, ha az volt az ok akkor az kicsit imba... -
-
Ragnar_
addikt
Hát igy több óra után sem ismerem még a hősöket, meg nyilván az összes kártyát sem, de azt kicsit túlzásnak tartom, hogy egyik ellenfél karakter 10% HP-van úgy ölt meg 3 csapattársat 1 perc alatt kb. hogy közben elvileg semennyi damaget nem kapott, azaz kiosztott vagy 7k dmget úgy, hogy közben nem nagyon kapott jelentős dmg-t és melee karakter volt... (Jó lenne számszerűen is látni a dmg (energy/phys) def (energy/phys) attackspeed, movementspeed értékeket szerintem, valahol a health/mana környékén).
-
Ragnar_
addikt
válasz
killer095
üzenetére
Na igen időnként 1 csapattárs is rengeteget tud számítani, az viszont nagyon dühítő, mikor észreveszed, hogy csapattárs -5 szinten van a teamátlaghoz képest és csak kempel a bázison, valószínűleg afk. Sajna az ilyen esetekkel nem lehet mit kezdeni, ilyen előfordul Dota-ban is, olyankor többnyire lose van...
-
-
GDani21©
csendes tag
Van 2 db founder's pack-m kinek kell?
-
Ragnar_
addikt
Jónéhány óra játék után van néhány dolog amit hiányolok a játékból.. Town portal 1 perces cooldownnal jó lenne, moving speed upgrade, esetleg egy láthatatlanná tévő aktív item (mint a mana meg health potion) hogy el lehessen menkülni
-
killer095
őstag
Mondjuk azt nem értem miért nem számolja el a reput meg a többi szart nyertes meccs után
mindenből kaptam egy fasza nullát jó ez 1 h plusszos meccs után 
-
killer095
őstag
Holnap ha ráértek csapatunk egyet majd, délután este, én rugalmas vagyok! Ts van a kommunikáció végett, aztán annyi

-
killer095
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát én tegnap kezdtem még csak 10 es szintű vagyok
, még tanulom a dolgokat 
-
ForRedGlory
félisten
válasz
killer095
üzenetére
BOT ellen már akkor is nyerünk, ha 2-en pihennek nálunk

Az idegesít a játékban, hogy embertelen kevés reputationt ad. Persze nyilván az a cél, hogy az ember vegyen zsíros dollárokért különböző boostokat, gyorsítókat, de én pl 60 dollárt fizettem érte és kaptam mindössze 5 hét boostot.
Persze lehet én akarok túl sokat.
-
killer095
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát én még csak AI ellen megyek, illetve mennék, de inkább solo, a bot legalább jön velem ha kell nem afk , ment a felkérés

-
killer095
őstag
Miért van az hogy bejonnek gamebe és csak állnak a bázison? Miért nem kell harcolni, és coopba megyek botok ellen, eléggé fogósak a botok, de így még az esély sincsen meg hogy nyerjünk! Ezeket a playaereket az anyukája igazán lenyelhette volna a fogantatási estén!

Lenne itt olyan akivel lehetne érdemben is tolni? Kifeszülök ezen a sok szemét inason!

-
ForRedGlory
félisten
Még nem is szórakoztam a visszajátszásokkal, de most kimentettem egy jelentetet

4 kill egymás után PvP-ben. Mondjuk nem volt túl jó az ellenfél
(mondjuk 1440p ULTRA mellett kicsit jobb minőségben is menthetne videót) -
bozont
veterán
Nekem a matchmakinggel nincs probléma, sem PC-n, sem pedig PS4-en. Viszont a játékosokkal annál inkább. Nem igaz hogy zsinórban bukom a negyedik Coop vs AI mecset, mert ketten úgy gondolják lelépnek 5-10 perc után (de van amikor egy másodpercet sem játszik az illető, csak belép), a maradék meg nem ért a józan észből. Most is ott vagyok egyedül az ellenséges inhibitornál és hiába mondom hogy jól jönne egy kis segítség, gyertek mindketten. Nem, mert védeni kell az a nyamvadt tornyot.
Az nem baj hogy nagy előny lenne ha az egyik lane-en már Elite katonák támadnának, egy tornyot simán megérne. -
dtej
csendes tag
Sevaroghoz is lehet ingyen skin-t szerezni (nekem az eléggé tetszik), én most csak emiatt csináltam PSN accountot, uh nem kell hozzá PlayStation, hogy vki beszereze

-
ForRedGlory
félisten
Ingyenes skin Steelhez

-
ForRedGlory
félisten
Ma jött a 28-as patch, ami sok dolgot hozott a játékba. Patch lista: [link]

-
Sify
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akkor csak engem nem szeret a játék. Igy viszont semmi értelme nincsen.
-
Sify
senior tag
Ez a matchmaking egy rakás fos. 12:00 óra óra ülök a gép előtt és várom hogy végre játszhassak. 13:00 óráig lett volna egy szabad órám. De nem talál senkit. Se EU és se NA szerveren! Vicc!
-
Sify
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A regional mi van kiválaszva neked? EU vagy US? Napközben EU-n 10 percig nem talált senkit. :-(
-
Sify
senior tag
Ma volt délután 1.5 órám szabad. Gondoltam 2-3 meccs belefér. Hát sajnos egy fért bele mert a matchmaking nem talál senkit. Ennyire kevesen játsszák vagy megint szarkaszik a matchmaking.

-
ForRedGlory
félisten
Paragon - megvan a nyílt béta időpontja, új hős is érkezett
Akinek nincs kedve kattintani:
A jeles dátum, amit az érdeklődőknek érdemes felvésni augusztus 16-a, akkor indul ugyanis a nyílt béta, mivel mást nem jeleztek a készítők, feltételezhetően PC-n és PlayStation 4-en egyaránt, előtte pedig június 16-a és 19-e között lesz egy nyílt hétvége. Akik viszont már most nyüstölik a játékot, azoknak a június 21-ét is érdemes megjegyezniük, ugyanis ekkor érkezik a következő játszható karakter, aki szokás szerint egy látványos trailerrel mutatkozott be. A Paragon legújabb választható hőse Khaimera lesz
-
Sify
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Most mentem 1 menetet. Uj kártyákat próbáltam ki. Igen, mintha most gyorsabb lenne.
-
GDani21©
csendes tag
Elindult a Paragon Hungary Discord!
Ha szeretnétek beszélgetni, chatelni, ismerkedni a játékról egy olyan programon keresztül, ami kevésbé hardverigényes akkor ez a megfelelő választás! Mobilról is működik, böngészőről is fut, illetve alkalmazásként is telepíthető.
Letöltés:[link]
Az alábbi linken csatlakozhattok: [link]
Várunk mindenkit sok szeretettel! -
dtej
csendes tag
Helló!
Egy barátommal én is játszok, én dtajti névvel.Igen, sajnos a matchmaking néha eléggé elhúzódik :/
-
Sify
senior tag
Aki játszik az felvehet: Mikuc néven. Murdock karival szoktam menni.
A matchmaking mindenkinél ilyen iszonyú lassú? Perceket kell várni mire összejön az 5 ember.
-
GDani21©
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Sziasztok!
Engem is nyugodtan felvehetek.
Dani21HUN -
Sify
senior tag
Valaki szokott játszani? Elég nagy a csend a fórumon.
-
Janoo_07
aktív tag
3-4 óra játék után számomra elég unalmas. Az árak a játékon belül pedig nevetségesek. Pár hónap és megy a süllyesztőbe ...

-
törölt tag
válasz
coconutbeast
üzenetére
Még most is így működik? Epic Games Launcherben nézd meg a játékot, hátha le tudod tölteni.
-
coconutbeast
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis nem sikerült regisztrálnom erre a béta hétvégere mert nem tudtam hogy időhöz van kötve a regisztráció. Ha van esetleg valakinek felesleges béta kulcsa vagy egy account hogy kipróbálhassam ezen a hétvégén azt nagyon megköszönném. Régóta gondolkodok már azon hogy megvegyem-e vagy sem de eddig még nem volt alkalmam kipróbálni.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
AlyArkhon
őstag
Nekem le is van toltve megsem tudok jatszani . Mikortol lehet vagy hogy mukodik ?
ui: Most olvasom official oldalon hogy sokan letoltottek es senkinek sem indul
Legalabb idot irnanak hogy mikortol lehet . -
törölt tag
Újabb Free Weekend, május 26-30-ig.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
PvP-re nem nagyon akar meccset találni, én is csak coopot tudtam játszani, viszont sikerült unlockolnom jónéhány kártyát, és csináltam már paklit is, Iggyvel, meg Sevaroggal szoktam játszani egyelőre.
-
Balika23hun
aktív tag
Na végre nekem is sikerült kipróbálni a játékot. Nagyon beszippantott így elsőre. A grafika nagyon szép ahogy a pálya kidolgozása is. A karakterek jók, a képességek és az ultik nagyon látványosak. De nem is vártam kevesebbet az epic-től. A karakter mozgást kicsit lassúnak érzem de ez talán nem is baj.
Eddig csak co-op vs AI mentem de nemsokára kipróbálom a pvp-t is. Eddig engem megnyert a játék, lehet be is fizetek a fél áras alap csomagra. -
Ragnar_
addikt
Kipróbáltam közben a játékot, és szerintem leginkább a HotS-ra hasonlít, nincs ugye arany, nincsenek itemek, vannak viszont kártyák, meg képességek, amiket lehet fejleszteni. Gépigénye a látványhoz képest baráti, a design részemről nagyon bejön, nem stilizált rajzfilmszerű, hanem inkább realisztikus. A játékmenet is a HotS-ra hasonlít nincs az a grindelős összetevője, mint a Dota2-nek, nincs aranygyűjtés, meg itemshopok. Dota2 játékmenete a legjobb szerintem, viszont azért a HotS-nál "komollyabb", designban és látványban viszont minden eddig látott Mobanál jobban tetszik. Részemről biztos megyek még néhány kört, amíg lehet.
-
Skyhunter
őstag
Regeltem, feljelentkeztem bétára. Jobb felső sarok, downloaded. Erre kiírja, hogy megvehetem pre. Most akkor mi van? Vagy meg kell várni az emailes redeem kódot?
-
Ragnar_
addikt
Public beta május 5.
-
törölt tag
Csak az első 500.000 feliratkozó kapott rá meghívót, amit szerintem nem tudsz átadni másnak, mivel nekem nem kellett semmit sem aktiválnom. Megkaptam a mailt, beléptem a launcher-be és már tölthettem is.
Itt tudsz jelentkezni a következő tesztre (Beta Sign Up gomb), ami május 5-8-ig lesz. Innen már te sem fogsz lemaradni, mert az összes feliratkozó megkapja a lehetőséget.
-
törölt tag
A hangok nagyon jók, a grafika gyönyörű, de a játék valami brutál unalmas. Igaz, még egy mobának sem sikerült beszippantania, úgyhogy lehet nálam van a gond.
-
törölt tag
Ingyenes hétvége, dupla xp-vel!
Ápr. 28 - Május 1-ig.Már lehet tölteni, 5,5 giga. Végre én is kipróbálhatom

-
Surprise
csendes tag
Ha lesz agyam és időm érdemben is válaszolok..

A topicot viszont verbuválás céljából kerestem fel, szóval ha valaki akar értelmesen játszani, írjon.

-
Madwe
nagyúr
válasz
jaffa 2843
üzenetére
A rendes játékoknál továbbra is az a jellemző, az más kérdés h néhány (99%ban free2play) játék a beta meg alfa alatt a fizetős korai hozzáférést érti, főleg steamen jellemző az ilyen egyébként, konzolokon kevésbé.
-
Fogalmam sincs, hogy milyen modellel jön, csak erre reagáltam."Szóval hajrá mert nagyon megéri az árát." Viszont akkor az úriember sem tudja, hogy ingyenes lesz.
"Alpha alatt még a core gameplay is változik kb minden játék esetében, beta szól az optimalizálásról s bugvadászatról. S a beta már stabil s szép is..."
Ezen meg jót mosolyogtam.
Feltételes módban még fedné is a valóságot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha végleges lesz úgyis adok neki még egy esélyt, de az alfa nagyon "ősemberes" volt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Alpha alatt még a core gameplay is változik kb minden játék esetében, beta szól az optimalizálásról s bugvadászatról. S a beta már stabil s szép is...
A játék mellesleg ingyenes lesz uh nem értem azt a bekezdésedet ami azt firtatja.
A tps perspektíva meg pont annyira különbözteti meg a standard dota/lol/hots nézettől h nehéz velük összehasonlítani. Mellesleg ehez is kell "ész" bőven, nyilván még fejlődik a meta amikor még ki se jött, akkor meg pláne

-
Amiket írtam az akkor aktuális volt. Engem nem érdekel különösebben, inkább DOTA, ha már normális MOBA-t akar játszani az ember. Átláthatóbb, meg több ész is kell hozzá.
Legalább figyelmesen olvastad volna el. "Grafika standard UE", vagyis minden UnrealEngine játék tud ilyet, ezért nem kell térdre borulni előtte, nem a játék érdeme és ettől nem lesz jobb.
De még egyszer leírom, hogy az akkori állapotot véleményeztem. Az, hogy azóta jött valami hozzá, már nyilván nincs odaírva.
Pénzért meg amúgy sem lehet sikeres, főleg, hogy sokkal jobb MOBA-k vannak a piacon gyakorlatilag ingyé'. Epic inkább UT-t fejezze már be.
A "félkész játékot pontozni" mondatot még oda is adnám neked, ha nem az lenne a normális mindenhol, hogy kinyomják a beta-t/alpha-t, majd mindenki azt mondja, hogy majd a final release-ben kijavítják, meg majd más lesz. Majd arra eszmél a szerencsétlen vásárló, hogy ugyanolyan bugos és félkész szemetet nyomatnak a DVD-kre, mint a beta/alpha.
Ne legyen igazam, de manapság 95%-ban ez van a nagy kiadók szemeteinél.

-
Surprise
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Kedves jaffa 2843!
Amikor ezt írtad még alpha sem volt sehol, hogy lehet egyáltalán pontozni egy félkész játékot és teljesen leírni? Elámultam az írásodon és nem tudtam hova tenni
Csak azt sajnálom hogy aki esetleg kipróbálná a játékot, elolvassa a te írásodat és elmegy tőle a kedve, pedig amit írsz az teljesen alaptalan és hibás.
Standard grafika?
Skilleket élesbe - play against bot
Értelmes leírás, library, tutorial..Nem a szapulás a hsz.-om lényege és bátorítanám az érdeklődőket mert a játék kiváló, mindent tud amit egy moba-nak tudnia kell, szinte ki is lehetne adni a játékot, pár apróságot leszámítva. A grafika pedig lélegzetelállító.
Szóval hajrá mert nagyon megéri az árát.
Köszönöm,
Üdv -
Madwe
nagyúr
Ha valakit érdekel 20 dollárért a founder pack szóljon a héten mert akkor a nagyobb csomagot veszem amiben van egy extra s annyiért odaadom neki.
-
kzolee216
senior tag
Sziasztok. Valaki tudna küldeni egy meghivot? Megkoszonnem

-
GDani21©
csendes tag
Valaki csapatba?
-
promagus00
tag
Valaki,megvette már?

-
piqla
őstag
valaki kuldene egy inviteot, legyszi?
adatlapomon ott a mail. elore is koszonom
-
ricshard444
veterán
Sziasztok, megtudna valaki hívni a játékra? Nagyon megköszönném, ígéretesnek látom a játékot.

-
Itt is megvolt a próba. Törölve.
Eleget játszottam ilyen próbálkozásokkal, hogy kijelentsem, ez a stílus FPS/TPS-ben nem működik. Kusza káosz az egész. Nincs értelmes leírás, library, tutorial a játékban. Mindenki összevissza csinálja a hülyeséget, megy amerre a farka áll. Skilleket ott kell kipróbálnod élesben, sőt ott kell megtudnod, hogy mégis mi az istent csinálhat.
A shop baromi értelmetlenül van megoldva, mintha ostoba konzol irányításra lenne tervezve.Grafika standard UE, semmi extra.
Összességében 2/10

Ha tetszik a Smite, akkor inkább maradj annál. -
.LnB
titán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Küldtem az adatlapodon szereplő email címre invite-ot.
-
Szeszkazán
senior tag
Sziasztok, ha valakinek esetleg van egy felesleges friend inviteja , kérlek , engem nagyon érdekel ez a játék.
-
-
.LnB
titán
Kipróbáltam a játékot. A tapasztalataim.
Engem nem fogott meg. Egy meccset játszottam, utána egy percig álltam konkrétan a menüben és gondolkodtam, hogy játsszak még egyet? És kiléptem. Le is zártam magamban ezt a Paragon dolgot.
Mondhatjátok, hogy egy meccs kevés. Igaz is. De semmi olyan nem volt ebben az egy meccsben ami megfogott volna. Semmi rossz érzésem nincs viszont.
Feng Mao-val játszottam, nyertünk. Ez a hős kinézetre tiszta Phantom Lancer a Dota2-ből. De képességeiben semmi köze nyilván hozzá.
Az egész játék az első pár percben tiszta káosz volt nekem. De ez nem negatívum. Hamar átláttam a képességeket, kártyákat. És minden moba hasonló elsőre. Ha valakinek van moba tapasztalata akkor könnyebben boldogul. Komplexitásra inkább LoL-ra hajaz. Nem túl mély.Grafika szép, de semmi egetrengető, kétlem, hogy később majd a grafika adná el ezt a játékot. Szép mint az átlag UT4 motoros játékok. De a Star Wars Battlefronthoz nem ér fel.
Ami engem a legjobban zavar, hogy az egész koncepció össze-visszaság a design-t illetően. A karakterek nem passzolnak össze, nincs meg az az érzete az egésznek, hogy ez egy egyedi, élő univerzum.
Ui: Benne van a szabályzatban, hogy semmilyen információt nem lehet megosztani a játékkal kapcsolatban.
Ez általában mondjuk így is van alpha teszteknél. -
Bad Pritt
félisten
Pedig iszonyat rusnya, néha rossz ránézni.
Cserébe egy előző évtizedből szalajtott olcsó laposon is elfut, erre a Paragon sose lesz képes (még egy ok, amiért nem lesz népszerű).
Ez a tps dolog nekem is rohadt furcsa, de imádtam a Gears of Wart, ez meg mintha annak lenne a távoli uncsitesója, szóval annyira nem idegen, csak én a tps-eket kivétel nélkül kontrollerrel játszom, ezért nem érzem annyira.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
"nem csúnya"
A dota 2 sem az. Csak megfelelően kell nézni! (elvakultként
)Azt tudtam, hogy haverod kapott invet. Én is így vagyok vele, hogy mivel van Dota2 tapasztalatom így nem várok tőle sokat. Pedig ArenaFPS-t is szeretem, de a TPS kicsit fura nekem. Majd meglátom, kap pár órát.
-
Bad Pritt
félisten
Én nem jutottam be, egy barátom e-mailjével is beregeltünk anno a honlapra és az bejutott, szóval csak kipróbálni tudtam. Ő nagy mobás, neki nem tetszett, nekem alapvetően bejött, de azért még elég csonka volt a játék az első teszt alatt. Viszont nem látok a piacon olyan rést, ahova ezt be lehetne tömni, van benne minden, arena shooter, hordamód, moba, de semmiben nem kiemelkedő. Ha csak az alap mechanikáját nézzük, akkor moba, viszont mindenben ellentéte a legnépszerűbb mobák többségének, nem izometrikus, nem csúnya, nem a szintfejlődés a karakterépítés kulcsa, ilyesmik.
Amit viszont meg kell adni neki, hogy istentelenül hangulatos és gyönyörű, de ez hosszútávon nem lesz elég. -
.LnB
titán
Kaptam meghívót. Bár pont semmi kedvem nincs játszani vele. De azért ha már kaptam, felteszem és kipróbálom majd. Szombaton és Vasárnap lesz újabb teszt.
-
lofagi
addikt
Hétvégén megint lesz lehetőség.
OFFICIAL PLAYTIMES:
January 16th & 17th
NA: Sat 12:00pm EST - Sun 7:00pm EST
EU: Sat 17:00 GMT - Mon 00:00 GMT -
lofagi
addikt
Ma újabb teszt lesz elérhető azok számára akik megkapták a lehetőséget az elsőre is.
-
Honzi
senior tag
Első online test:
Tuesday, Dec. 22
1 p.m. - 5 p.m. EST
6 p.m. - 11 p.m. GMTMost este küldték az emailt hogy megnézhetem milyen a játék illetve ezzel már bent vagyok a többi tesztben is.
-
Bad Pritt
félisten
Lehet jelentkezni a bétára december 10-éig. Nem találtam meg sehol külön, én regisztráltam a Paragon oldalán és így kaptam e-mailt a kérdőív kitöltésére.
-
.LnB
titán
Azért sem Arena FPS mert abban nincs pénz. Akármennyire is szeretem azt a stílust, sajnos mára jelentéktelen az a féle játékstílus a competitive szférát nézve. Változott annyira a világ, hogy mostanra csak azt játszik UT-vel, Quake Live-al aki régóta játszik. Kezdőként nagyon nehéz belejönni. NAGYON.
Egyébként én rá voltam izgulva az Overwatch-ra. Természetesen nem kaptam invite-ot, ezért kipróbálni nem tudtam. De sok streamet néztem, leginkább stermy-től. Ő Quake-ben elég jó. És huss elszállt a lelkesedés. Nem tudom miért. Egyszerűen valami nem oké nekem vele. De majd ha kipróbálom akkor tudok végleges döntést hozni.
Az a baj, hogy ott a TF2. Az kiforrott, azt ismerem. Ha olyannal akarnék játszani akkor előveszem azt (nem mellesleg pont most vannak benne Batman-es cuccok
)Meg ugye ott van nekem a Dirty Bomb. Ami igaz, hogy pihen a Fallout láz miatt. De dizájnra jobban bejön. És eléggé jól elvagyok benen. Jól megy.
Ezért a Paragon jobban érdekel mint az Overwatch, mert nagyobb újdonsági faktor van benne. De az, hogy a kettőből melyik lesz sikeresebb az nem kérdés. Szerintem a Overwatch. A Blizzard áll mögötte, mindazzal a tőkével és tapasztalattal ami nekik van.. Bár FPS tapasztalatuk pont nincs.
-
Bad Pritt
félisten
Reflektálnék a gondolataidra:
Az első pár reveal trailer után reménykedtem benne, hogy valami olyat hoznak, ami az arena shooterek között leváltaná az UT-t, de ahogy egyre többet lehetett látni a karakterekből, le kellett mondanom erről. Persze hülyeség is lett volna, hisz párhuzamosan viszik az új UT projektet, de a potenciál benne lett volna.
Második gondolatom egy Warframe-szerű kooperatív játék volt, de egyszerűen figyelve a mai trendeket, hogy boldog-boldogtalan mobát fejleszt, 2D-ben, izometrikus nézetben, tps-ben, tudtam már, hogy ez is az lesz, csak kérdés, hogy milyen minőségben.
Összességében a tegnapi két videó után döntöttem úgy, hogy tényleg megér majd egy próbát a játék, és figyelemmel kell kísérni, egyrészt az Epic-re jellemző elsőrangú dizájn, másrészt az eltérő, színvonalas karakterek miatt. Az is plusz pont a szememben, hogy próbálták hasznosítani azokat a tapasztalatokat, amiket az arena shooterek terén szereztek, tényleg más, mint a többi, de meglátjuk majd, hogyan fog működni ez a concept.
Az Overwatch és a korábbi UT-k jutottak eszembe nekem is, meg talán egy csipetnyi Halo, a Twinblast nevű karakter meg kiköpött Adam Jensen.
Összességében én is várom, kíváncsi leszek a terjesztés módjára és arra, hogy ha freemium játék lesz, akkor miként fog működni az egész koncepció, de azért összességében az Overwatch szerintem sokkal érdekesebb lesz jövőre, főleg ha pénzt is kell majd adni valamelyikért. -
.LnB
titán
Leírom a gondolataimat az eddigiek alapján. Természetesen korai még messzemenő következtetéseket levonni bármiből is.
Az Announce Trailer trailer azzal a zenével nagyon ütős. És nagyon bejön az a teleportálós karakter. Pont azt nem mutatták még be.
A TPS nézet kicsit idegen nekem, de a gameplay trailer többszöri megnézése után úgy gondolom működhet. A Smite is működik több/kevesebb sikerrel. Viszont az amiért én imádom a mobát, a Dota2-t, azok a hihetetlen brutál kombók, egyéni reflexen és tudáson alapuló megmozdulások. Azok nem megvalósíthatóak TPS-ben szerintem. Mint például ez: [link]. Vagyis nem úgy valósíthatóak meg mint amit eddig megszoktam. Biztos meglesznek ennek a játéknak is az epic dolgai. Ez majd később derül majd ki.Egyébként néhol nekem az Overwatch is beugrott valamiért, pedig az FPS és nem Moba.
Az UT engine külön érdekes pont. Én az egérkezelése és fizikája miatt mindig is utáltam (Quake-hez vagyok szokva). De gyönyörű. És az UT(2015) nagyon szépen fut az én gyengusz VGA-mal is fullon ha jól emlékszem (pár hónapja próbáltam).
Lehet jó ez még. Követni fogom a híreket, de nincs meg az a nagy izgalom azért.
-
Ch0b
tag
És ez f2p vagy b2p? Tetszik amúgy, érdekes a kártyás dolog.
-
Bad Pritt
félisten
Műfaj: MOBA/TPS
Fejlesztő: Epic Games
Kiadó: Epic Games
Megjelenés: 2016
Platform: PC, Playstation 4A Paragon az Epic Games Unrel Engine 4 alapokon nyugvó TPS nézetű MOBA akciójátéka, mely valamikor 2016-ban jelenik meg PC és PS4 platformokra. 2016 tavaszán előreláthatólag Early Access státuszba lép a program, majd a tervek szerint nyárron kerül open béta állapotba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A paklik amiket előzőleg csináltam nincsenek meg, sőt az egész rendszer át lett variálva, még a hős skillek is. A grafika az szebb lett, de lehet, hogy csak a Halloween event miatt. Több ismeretlen hős is van azóta mióta utoljára játszottam. Most meg meg kell néznem valami youtube videot, hogy mi is a helyzet a játékmenettel jelenleg.. (sejtéseim vannak, de biztosabb a biztos)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valahogy mikor jön ellened 3 bot és csak 2 őt tudsz kicsinálni, a harmadik meg lepöccint, akkor sirhatnékom volt, csak egy társ kellett volna
mindenből kaptam egy fasza nullát jó ez 1 h plusszos meccs után