Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Újra feltelepítettem a játékot és wow. Fogalmam nincs milyen rendezvényen vagyok gyakorlatilag
A paklik amiket előzőleg csináltam nincsenek meg, sőt az egész rendszer át lett variálva, még a hős skillek is. A grafika az szebb lett, de lehet, hogy csak a Halloween event miatt. Több ismeretlen hős is van azóta mióta utoljára játszottam. Most meg meg kell néznem valami youtube videot, hogy mi is a helyzet a játékmenettel jelenleg.. (sejtéseim vannak, de biztosabb a biztos) -
Pedro78
senior tag
Sziasztok, en nemreg kezdtem, egyenlore kostolgatom a jatekot, ai ellen coop-ban szoktam menni. Ha van aki jatszik nyugodtan addoljon, csak egy uzit ide vagy privibe dobjon elotte.
Tuhajohn, teged felvettelek.
-
Tuhajohn
tag
válasz
Callisto
üzenetére
Valóban nem olyan jó, mint még 2016-ban volt. Szerintem ott volt az első gond amikor kicserélték a mapot. Utána meg minden egyes update-el gyorsítottak a játékmeneten. Régen taktikázni kelett, most a kis map miatt nincs rá nagy esély. Teamfight-ok max fél percig tartanak. A hősök közti egyensúly nem túl jó. Nem értem miért akarják minél gyorsabbra csinálni. Régen mikor 2 hős összecsapott 2 percig is ment az 1v1.
De ettől függetlenül jó játék, csak kellenének csapattársak.
-
Tuhajohn
tag
Játékosokat kerese. Még 3 kellene. Random csapattársakkal nem lehet nyerni, egyszerűen azt hiszik, hogy ez egy tps.
Akit érdekel Tuhajohn a nevem, de jó lenne, ha előtte egy privát üzenet, mert általában elutasítom a random jelöléseket.Minden Paragon-nal kapcsolatos magyar oldal halott. Remélem itt nagyobb szerencsém lesz.
-
lyco
újonc
Ha valakit esetleg érdekel, itt a Youtube csatornám, egy jópár paragon gameplayel!

https://www.youtube.com/channel/UCY_FNMFvM_BQGfYYuYKNU9g
-
lyco
újonc
-
TBT
addikt
Játszotok még a játékkal, illetve az új karakterekről mi a véleményetek?

-
Ragnar_
addikt
Ajjaj volt egy jó nagy update, kártyák is átrendeződtek valamelyest. Nekem személy szerint az előző pályadesign jobban tetszett. Annyira meg nem vágom a játékmechanikát, hogy tudjam értékelni, ha jobb a jelenlegi layout.
-
Ragnar_
addikt
Nemrég mentem én is némi kihagyás után 2 coopot botok ellen, és szerintem reszponzívabb lett kicsivel a game. Olyan mintha a hero to creep damaget növelték volna, nem követem egyébként a változásokat. Igaz ugye playerek ellen általában mindig nehezebb, majd úgy is teszek egy próbát, én eddig úgy láttam, hogy előnyére változott a game. A Hero poolom még elég szerény, Sevarog, Iggy kb. amikkel értékelhető szintre jutottam eddig. Játékmechanikát még nem teljesen vágom.. De az majd kialakul

-
aleister
veterán
Soloban valahogy jobban ment. Ne kérdezd miért!

Pillanatok alatt felmentem 1410 környékére, pedig volt már kilépő csapattárs is. Meglett volna a platina liga is, de inkább indítottam egy smurf profilt.
Az is felment 12 meccs alatt aranyba magabiztosan. A két vesztes meccs is 3v5 miatt volt. Szóval meglett volna 8 alatt is.
Erre jött ez az új izé...

-
myckey
veterán
válasz
aleister
üzenetére
A gépigénye sokkal barátságosabb lett.
Nálam még mindig nagyon szép 1440P -Ultra beállításon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem a mozgás több lehetőséget ad a túlélésre, jobban lehet blokkolni az ellenfelet is. A "trambulin" pedig jó móka.
Kártya tulajdonságok se lettek már olyan OP-k.Tetszik hogy módosították az armort. Basic vagy képesség szintűre.
A térkép meg használható, összetettebb, sokkal nagyobb hangsúly van a Jungle részen, összességében jobban lehet támadni. Jók a bevezetett újítások is.
Mi még toljuk ám ezerrel.

De hát nem lehetünk egyformák.
Egyébként meg miért nem jöttél velünk, kell neked solozni.

-
aleister
veterán
A grafikája elnagyoltabb, mint az előző verziónak volt. A megváltozott játékmechanika egy kalap kaki. Gondolok itt a mozgássebességre, valamint az átdolgozott páncélrendszerre. Egy rakás hős használhatatlan lett, egy másik rakás meg OP. A térkép teljesen kusza.
Összességében amennyire tetszett a legacy verzió, annyira élvezhetetlen ez az egész.Ma sokadjára próbáltam meg, aztán kapott egy uninstallt. Pedig már közeledtem a platina ligához, de erre a förmedvényre én nem pazarlok több időt.
-
myckey
veterán
Itt a tél!

Valamint holnap jön a V.34.3 frissítés.
Na és persze Dec.6-án várjuk az új mapot!
-
aleister
veterán
válasz
banana_joe
üzenetére
Szerintem felvettelek. Szóval csak vissza kell igazolnod jól.

-
banana_joe
tag
Nálam most a bf1 pörög de már tényleg felveszlek (ha nem felejtem el megint)

-
aleister
veterán
Hogy kicsit felpörgessük a topicot, itt a múlt heti Greystone-os ámokfutásom.

Tanácsokat szívesen veszek! -
aleister
veterán
Este valaki egy gémet?
Tegnap egyetlen játékra volt csak időm. 1 órás volt. Az elejétől kezdve 4v5, mert nem csatlakozott fel az egyik ally. Volt 2 hülye, aki sosem egyezett bele a feladásba. Ezek után a jövőben már csak ismerősökkel játszanék.
-
aleister
veterán
válasz
banana_joe
üzenetére
Na majd kipróbálom otthon. Ettől függetlenül felvettem a banan nevű usert, akárki is legyen az.

Ne feledjétek, ma jön az új kari!
-
aleister
veterán
válasz
banana_joe
üzenetére
bananosjoe84 not found

-
aleister
veterán
válasz
kippedli
üzenetére
Igazabol nem sok mindent kell rola tudni.
Celszeru magadnak osszeallitani a paklit, mert a gyariban csak alap lapok vannak. Nagyon sok jo kombot ossze lehet hozni, de ehhez kell par honapnyi jatek, hogy beszerezd ezeket a lapokat. Pl van olyan kartya, ami Bleeding statuszt rak minden ellenfelre, aki teged megsebez, egy masik pedig a kornyezetedben levo verzo ellenfelek utan plusz mozgast es tamadasi sebesseget ad. Vagy epp van olyan, ami a max HP-d fele is enged menni egy ideig. Ez kombinalva egy Lifesteal lappal kapsz egy konstans pajzsot.
Egyebkent sima matek az egesz. Osszesen 60 pontert allizsd majd ossze a paklid, mert ennyi fejlesztesi lehetoseged lesz.Ponterteke van az alap lapnak, es a benne levo upgrade-eknek is. Mivel 6 slotod van, ezert egy lapra atlagban 10 pontot tudsz kolteni.
Én HUNKrisz néven vagyok fent. Egyebkent rengeteg a tirpak magyar.sajnos. 1 normalis, 1 szamomra semleges es kb 5 igazi paraszt fasz honfitarsunkkal talalkoztam eddig. Mar banom, hogy beleirtam a profilnevbe a HUN-t.
(#134) banana_joe:
Szia!
Milyen névvel vagy fent? -
banana_joe
tag
sziasztok,
csapatot keresek már nem bírom a randomokkal

supportot is vállalok
-
HuLeeGun
újonc
Hali! Kifejezetten a Paragon miatt jöttem fel ide. Elolvastam az előzményeket, gyorsan el is küldtem pár baráti felkérést. HuLeeGun név alatt futok ott is. Remélem elfogadjátok majd. Akinek nem küldtem, küldjön bátran, csak írjon itt is!
-
Brian_GT
őstag
Mondtam, illetve sejtettem, mert nekem full hd-ban megy natívan a monitor és igaz kicsit prüszköl, hogy sok neki, ha a csúszka is koxra csúszik, de nekem is ott van a natív 1920x1080. Szóval ott már pirosban van az érték, de hát visszaveszek picit más beállításon és akkor megvan a normális fps is!!
-
-
myckey
veterán
Van itt olyan, aki játszik ezzel PC-n?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként másnak is homályos a kép?
Mintha el lenne mosva az egész.
-
savior
őstag
Ez f2p jatek lesz, vagy csak az open beta ingyenes?
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Ma tévedte ide a topicba, mert olvastam, hogy végre open beta lett a játék. Megmondom őszintén, csak hallottam, hogy készül egy Smite típusú TPS Moba, de kb. eddig ennyit is követtem. Aztán most, hogy open lett, hát mondom, nem kér ez kenyeret, dobjuk fel. Egész korrekt kis game-nek tűnik, ez a kártyás-update-lős dolog pedig elég érdekes.
Szívesen játszanék vele a továbbiakban is, ha esetleg lenne olyan team vagy ember aki szívesen tolná együtt velem, pm-ben pls keressen meg. Only PC, mert ahogy láttam konzolon is megy a game... dumálni teamspeak-en simán tudunk!
-
stickles
tag
Akinek még nincs meg , de szívesen játszani írjon rám , kaptam kódot
-
Quentaro
tag
Aki játszik a játékkal, vegyen fel nyugodtan - jobb csapatban, értelmesebb emberekkel!
PSN: Quentaro81
PC-sek is játékban: Quentaro (a team comm is elég, ha figyel rá az ember...
) -
ForRedGlory
félisten
Amikor a barátnőm lealáz 1 killel...

Replay ID: 8c7019808e404d33a355acfc1be2e43d
-
GDani21©
csendes tag
Sziasztok
Valaki nem tudja, hogy mi volt a mai update-t? -
ForRedGlory
félisten
"10-es vagyok egyenlőre itt iszonyat konnyu nyerni pvp-t, gondolom majd javul a helyzet ahogy fejlődöm."
Ne aggódjál majd magasabb szinten, pláne ha lesz 1-2 "köcsög" társad, aki csak parkolja a karakterét a bázison, akkor megváltozik a véleményed
4 vagy 3 vs 5-ben nem olyan buli már. -
ChromeX
addikt
Vettem én is egy founders packot. Régen kinéztem a gamet. NAGYON sok potenciál van benne szerintem.
Aki szeretne vegyen fel: Horja ING.10-es vagyok egyenlőre itt iszonyat konnyu nyerni pvp-t, gondolom majd javul a helyzet ahogy fejlődöm.
-
Ragnar_
addikt
Nem Grux volt és nem is Rampage, valamelyik humanoid melee, nem is Steel, Feng Mao volt talán. Azt már sikerült kideríteni, hogy attackspeedet nem lehet egy határ után növelni , lifestealinggel kombinálva próbáltam, de az se volt enyire OP, hogy 10 % HP-vel ennyire tank maradjon egy karakter, hogy + 2 killt behúzzon... Phys defenceje volt talán nagyon magas.
Meg is néztem wikin, elvileg Feng Maonak (nem játszottam még vele) van egy shield spellje Conversion Shield 20 seces cdvel ami csökkenti az incoming dmget, ha az volt az ok akkor az kicsit imba... -
-
Ragnar_
addikt
Hát igy több óra után sem ismerem még a hősöket, meg nyilván az összes kártyát sem, de azt kicsit túlzásnak tartom, hogy egyik ellenfél karakter 10% HP-van úgy ölt meg 3 csapattársat 1 perc alatt kb. hogy közben elvileg semennyi damaget nem kapott, azaz kiosztott vagy 7k dmget úgy, hogy közben nem nagyon kapott jelentős dmg-t és melee karakter volt... (Jó lenne számszerűen is látni a dmg (energy/phys) def (energy/phys) attackspeed, movementspeed értékeket szerintem, valahol a health/mana környékén).
-
Ragnar_
addikt
válasz
killer095
üzenetére
Na igen időnként 1 csapattárs is rengeteget tud számítani, az viszont nagyon dühítő, mikor észreveszed, hogy csapattárs -5 szinten van a teamátlaghoz képest és csak kempel a bázison, valószínűleg afk. Sajna az ilyen esetekkel nem lehet mit kezdeni, ilyen előfordul Dota-ban is, olyankor többnyire lose van...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A paklik amiket előzőleg csináltam nincsenek meg, sőt az egész rendszer át lett variálva, még a hős skillek is. A grafika az szebb lett, de lehet, hogy csak a Halloween event miatt. Több ismeretlen hős is van azóta mióta utoljára játszottam. Most meg meg kell néznem valami youtube videot, hogy mi is a helyzet a játékmenettel jelenleg.. (sejtéseim vannak, de biztosabb a biztos)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valahogy mikor jön ellened 3 bot és csak 2 őt tudsz kicsinálni, a harmadik meg lepöccint, akkor sirhatnékom volt, csak egy társ kellett volna