Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Van egy TX-42AS520E tv-m, anno 5 év kiterjesztett garival vettem, ami e hónap végén jár le.
Szerintetek lehet/érdemes felhősödés miatt gariztatni? Egyre durvábban látom, kb. havonta utána kell állítanom,hogy élvezhető legyen a filmezés sötét részeknél. -
Frontiner
aktív tag
Hello!
A Panasonic elvileg ezt írja róla:
Csatlakozók Digitális jelvevő DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Analóg tuner I
HDMI HDMI*9 3 (oldalt), 1 (alul)
HDMI (4K 60/50p és HDCP2.2) 4
Támogatott funkciók Audio-visszavezető csatorna (2-es bemenet)
USB 3 (1 oldalt, 2 hátul; 1 db USB 3.0, 2 db USB 2.0)
LAN Port: 1
CI (közös felület) 2 (CI Plus, 1.3-as verzió)
SD-kártya —
SCART-csatlakozó —
Kompozittal közös komponens videó bemenet 1 db. RCA csatlakozó (hátul)
Digitális audió kimenet (optikai) 1 (hátoldalt)
Fejhallgató-kimenet 1 (oldalsó) -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó,olcsó megoldást HBO Go nézésére Pana tv-n? (tükrözés sz.gépről nem játszik!) Köszi -
Frontiner
aktív tag
Szia!
Talán a kábelezést kellene otthon átnézni! Nem lazult-e meg egy csatlakozás, tört meg valahol a kábel,ilyesmi. Esetleg, ha osztva van a jel lakáson belül, cserélni az elosztót. Valamint érdemes lehet bekapcsolni a TV menüjében a csillapítást. A túlvezérlt jel (is) okozhat ilyen "zavarokat" a digitális adásban.
Remélem segíthettem.Üdv -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor lesz már elérhető a Netflix a többi modellre? Egy AS520-am van. Februárra ígérték, ahogy visszaolvastam, bizonyos modelleken meg is jelent, de nem mindegyiken. Tudom,régió állítással elő lehet csalogatni, de azt nem szeretném. -
Frontiner
aktív tag
válasz
Technoman #1140 üzenetére
Köszi a tippeket! Nekem inkább hosszában és nem!! a szélétől, hanem kb 10cm-el beljebb (TV teteje és alja között teljes hosszában, kb 5 cm széles csíkban) van 3 helyen, mint ahogy leírtam és ezek közül a szélső az, ami jobban látszik. Ha hazaértem megpróbálom a leírtakat! Köszi mégegyszer, majd beszámolok az eredményről, képet is megpróbálok feltölteni, ha sikerül láthatóan lefényképeznem!
-
Frontiner
aktív tag
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
2 hónapja vásároltam egy TX-42AS520E tip. TV-t. Nagyon meg vagyok vele elégedve, amire nekem kell, arra bőven elég/jó! Viszont nem hagy nyugodni a felhősödés! Eleinte úgy voltam vele, hogy megszokom,annyira nem feltűnő stb. De az, hogy tudom, hogy hol látszanak a bevilágítások, oda fókuszál a szemem és egyre jobban idegesít! Főleg fekete,fehér háttérnél és gyorsabb mozgásoknál vehető észre. Ötlet,tipp,tanács ennek valamelyest finomítására? Nyilván tudom, hogy nem lehet megszűntetni... Gondolom ezt javítani sem lehet szervízben?!
Köszi előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Autós topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tippmix
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest