- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz attika89 #521 üzenetére
Egy részletes tesztnek igencsak örülnék én is! Nagyon fura amit evvel a géppel műveltek az egyszer biztos. Mondjuk kíváncsi lennék rá (remélem egy részletes tesztben már benne lesz!), hogy az egyes képjavító technológiák mennyire javítják a képet, ha javítják egyáltalán. A "vicc" az egészben, hogy az FZ100 újabb érzékelőt is kapott. Ezek után pláne kíváncsi leszek az FZ45-re.
A fórumot nem olvastam, csak a képeket nézegettem. Mikor a magasabb ISO számokat nézegettem, ott nagyon durva volt néhol az eltérés az FZ38 és az FZ100 között. A "hab a tortán", hogy szerintem irreálisan magasra árazzák az FZ100-ast, de még a FZ45-t is. Lesz olyan ember aki 120e vesz egy FZ45, vagy 140e egy FZ100? Nem vagyok otthon a tükrös gépekben de azért már legalább egy kezdő gépet vehetsz (a SONY DSLR A-200 váz most 60e! az A-230L objektívvel 80e, az A-450L 150e!)! Igaz ott nincs HD videó, de a képminőség azért jobb!
Ahogy az előttem lévő kolléga is írta, az FZ45 paraméterei csak kicsivel jobbak, mint az FZ38, viszont árban 40e a difi! Az azért hatalmas! Attól félek, hogy az FZ38 nagyon gyorsan el fog tűnni a polcokról!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest