Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
regergedeon
csendes tag
Jelentkezek énis mint ''boldog'' palomino tulajdonos. Én alapból csak 140 FSB re tudtam húzni, fölötte ( nevetséges sajnos ) de nem igazán ment. Régebbi alaplapom ( MSI via kt3 ) 1.85 V ot lehetett adni procinak, azzal ment rendesen, de alaplap csere ( MSI nforce2 ) sajnos csak 1.8 V a max.
Erre felállítom de szinte semmi vltozás nincs, néztem figyelő progikkal általában olyan 1.74 V ot kér, de voltmár hogy 1.8 (!!) at írt ki.
Biost frissítettem egyszer de nem lett jobb, maradt az 1.8 as maximum feszültség.
Szorzó unlokkoláshoz egy linket plz.!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest