- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- LG LCD és LED TV-k
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Milyen videókártyát?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Mekkora számok, atyám...
De jó sokáig is tartott... :ORég voltam amúgy kiegyenlített meccsben, mostanában nagyon gyorsak a menetek, mert az egyik csapat nagyon erős (csíter?) a másik nagyon gyenge. Ha "jó" oldalra kerülök, akkor ki lehet bontakozni, de van, hogy a 4-ből 4 pontot úgy betolják, mint a szél..
Én amúgy akkor is szar vagyok, ha jó oldalra kerülök, nem tudom miért, vagy hogyan lehetnék jobb.
Öreg vagyok már ehhez. Állítólag a pro gamereknek "vége" kb. 25 éves koruk után, mert a friss, 16-18 évesek reflexeit nem tudják már überelni.Amúgy felvezettem vezetékes netet a szobába, (Digi 100/100, elővárosi optika), gondolom elég jó már a ping-je.
Jobb, mint Wifi-n keresztül az biztos, már csak a Thinkpad T420 a "szűk" keresztmetszet.
Meg a nehéz kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Latitude E7240 Core I7-4600U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Öreg vagyok már ehhez. Állítólag a pro gamereknek "vége" kb. 25 éves koruk után, mert a friss, 16-18 évesek reflexeit nem tudják már überelni.
Jobb, mint Wifi-n keresztül az biztos, már csak a Thinkpad T420 a "szűk" keresztmetszet.