Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
Csak annyira, hogy legyen benn 2-3 torrent, hogy ne fogyjak ki a pontokbol az egyik viraguzletben.
Nem figyelgettem mennyi ido alatt jonnek le, de van is van egyebkent korlatozva. Ennyi torrentnel nem vettem eszre, hogy lassitana. Bitang jo ez a router padavannal, kabelen 940\300, wifin telefonon 407\308-at mertem vele. Vettem egy ac56u-t, de eskuszom a nyomaba se er.... Vissza is csereltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem figyelgettem mennyi ido alatt jonnek le, de van is van egyebkent korlatozva. Ennyi torrentnel nem vettem eszre, hogy lassitana. Bitang jo ez a router padavannal, kabelen 940\300, wifin telefonon 407\308-at mertem vele. Vettem egy ac56u-t, de eskuszom a nyomaba se er.... Vissza is csereltem.