Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
BUÉK!
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
En is foleg read only modban vagyok, mert nem en hasznalom mar a routert, de csaladban maradt es en kezelem, ugyhogy barmi nemu frissitest szivesen fogadok es koszonok!

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igeny az mindig van.

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Istenem, de hulyek az emberek, komolyan mondom...
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Remeljuk csak ubiszezon.
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyenlore gyari, es megprobalom raeroszakolni az entware-t. Gondolkozom meg SWRT-devben probakepp, openwrt egyenlore nincs kepben, de majd meglatom. Aprorol vettem igen, de nem azt, nekem mar tegnap megjott. 1500-al dragabban ugyan, de szerintem az is jo ar volt erte.
-
nrg_52
addikt
Mivel jo aron sikerult hozzajutnom egy Asus RT-AC85P-hez, ezert nyugdijazom az AC57U-t (pontosabban szulokhoz fog kerulni). Ezuton szeretnem megkoszonni a sok segitseget es mindazoknak a munkajat, akik idot, energiat nem sporolva, ujabb es ujabb szoftvereket forgattak eme egyebkent kivalo routerre. Kulon koszonet attilav2-nek, Intruder2k5-nek es lopertpeter-nek, tovabbi jo munkat sracok!

-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
johet, koszi.

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kisse megkesve, de koszonom, eddig popec, tesztelem.

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
En sem talalkoztam meg vele, de nem is igazan kerestem, ez a resze engem nem erint.
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Koszonom mester mar ugyis legalabb 2 hete nem frissitettem firmware-t.

-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Koszonjuk!

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
BUEK!

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére

-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Valamit nagyon eltalaltal, amit masnak eddig nem sikerult.

-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Es tenyleg mennek...

-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Igazabol elvagyok skinek nelkul is, miattam ne faradj vele, koszonom!
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Gyors helyzetjelentes:
Wifi ledek nem mennek, ezt megszoktuk mar, viszont az usb tulajdonsagok az aktiv. Sebesseg egyenlore rendben, minden mukodik. Skinek nelkul forditottad?
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Koszonjuk, tesztelem!

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tesztelem par napja, szuperul mukodik, koszonom!
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Kiprobaltam en is, a hibauzenet sem zavarna igazabol, egyvalami miatt nem hasznalom igazabol, megpedig azert mert a a dlna szervert nem tudom ezzel megfeleloen hasznalni. Ha ez a FW van fent, akkor androidon a vlc latja a mappakat, filokat, de ha barmit inditanek nem indul, csak teker folyamatosan. Erdekesseg, hogy az lg okostv-t hasznalva gond nelkul le tudom jatszani a filmeket. Beallitast nem valtoztattam, sot gyari beallitasok visszaallitasaval nullarol kezdve ugyanaz a helyzet. Ha visszarakok valamilyen mas repot akkor viszont megy androidon vlc-vel is, ugy is hogy meglevo beallitasok mellet frissitek ra, vagy visszaallitom az elmentett beallitasokat. Erdekes dolog ez, es nem sikerult rajonnom, hogy mi lehet a gond. Egyebkent ez lenne a legszimpatikusabb fw, mert stabil is, gyors is, sokaig hasznaltam a korabbi munkaidat, amig elo nem jott ez a gond. a munkadat ezuton is koszonom, illetve a tobbieket is, nagyok vagytok sracok!
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt meg nem, megvarom, mig elalszik a csalad.

lopertpeter: legjobbakkal is megesik, nemhogy velunk.

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Te sose alszol?

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Unatkoztam, feltoltam. Eddig minden okes vele.

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bar most attilav2 linaro-jan vagyok es elegedett is vagyok vele, de jsr a pacsi!

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Koszonom mindkettotoknek! Ez exfat-el nem mukodik (vagy en toltam el valamit). Nem erdekes, reggel radugom pc-re es megcsinalom.
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudod veletlenul, hogy lehet-e padavan alatt a radugott merevlemez kotetcimkejet valtoztatni, ha igen, hogyan?
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Biztam benned!

-
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem megy, mert jelenleg attilav2 legfrissebbjet tesztelem es valoszinuleg maradok is azon, megpedig a kovetkezok miatt:
1; A logban nalam is megvoltak a kernel hibas sorok (bar ez erdekelt legkevesbe).
2; idonkent eszrevettem, hogy bizonyos alkalmazasoknal valami gond van: horizon go nehezen toltott be, vagy be sem toltott. Play aruhazban nehezen indulnak el a letoltesek. Mindkettot masnak tudtam be: horizon go nem a legjobban sikerult app, voltak mar vele gondok, azt hittem most is ez a helyzet. Play aruhaz gondjat pedig betudtam az eu fejlesztoi romnak (mi8). Viszont miota az attilav2 fele cucc van fennt, egyik sem jelentkezett.
3. Egy ideje vlc dlna alatt latja a mappakat, fajlokat, viszont nem indultak el a filmek, csak tekert. Ezt szinten az alkalmazas hibajanak tudtam be, mivel az lg tv-n (szinten wifin) meg mukodott. A fw cserevel ez is megoldodott, ugy viszi vlc a filmeket dlna-n telefonon, mint a huzat.
Ezek fenyeben inkabb lemondok az usb tulajdonsagokrol, meg a wifi ledekrol.😀
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tamadas volt, csak mondom, ellenpeldakent.

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
En mondhatni a kezdetek ota a lopertpeter fele verziot hasznalom, nem igazan tapasztaltam vele problemat. Az utolso ket fw legalabbis biztosan jol mukodik nalam.
-
nrg_52
addikt
válasz
attilav2
üzenetére
Valamelyik verzional csinalta ezt a folyamatos ujratoltest frissites utan emlekeim szerint, de bongeszo cache torles megoldotta.
Intru: az szep, nslunk 1 nap 20 oraja nem volt pullanatnyi aramszunet. Erosen gondolkodom egy tunetmentesen, mar csak azert is, mert allandoan osszekocolja a routeren levo vinyot, hogy nem megy a teansmission.
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De jo neked, hogy nalatok stabil az elektromos halozat.
-
nrg_52
addikt
válasz
attilav2
üzenetére
Koszonjuk!
Most nem teszem fel kiprobalni, mert szoget utott a fejembe amit a pppoe szakadozasrol irtatok a lopertpeter fele verzional, tesztelem a stabilitast es egyenlore az aramszolgaltatom is partner ebben, nem volt pillanatnyi aramszunet. Eddig 3 napos a pppoe uptime, kivancsi vagyok meddig birja. -
nrg_52
addikt
válasz
attilav2
üzenetére
Mivel nalunk mostanaban szinte naponta vannak pillanatnyi aramszunetek, igy nem nagyon veszem eszre, hogy egyebkent esetleg szakadna. Ha par napot elketyeg a router aramszunet nelkul, az sajnos mar jonak szamit nalunk manapsag. Ugyhogy emiatt engem ez a resze nem is izgat. De egyebkent nem nagyon vettem eszre, hogy szakadt volna, persze ettol meg szakadhatott, annyira nem szoktam nezegetni. Tobb napos pppoe uptime-ot lattam mar tobbszor az biztos, miota hasznalom. Majd figyelgetem, es ha eon is ugy akarja, akkor be is tudok szamolni a stabilitasrol.
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Inkabb csak elmelkedtem a dologrol, nyilvan nem varhato el senkitol, hogy kibogozza.

-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha ezt sikerulne megoldani valahogy az 57u-ra az nagyon patent lenne. 😀 Nem mintha nem lennek a lopertpeter fw-jen...
-
nrg_52
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nalam nem megy az usb tulajdonsagok, megyek vissza az elozore.
Ettol fuggetlenul koszonom a munkad lopertpeter!
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Minden a helyen!
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ugy valahogy. Ha mar magam nem csinalok, legalabb teszteljek. Nezegettem mar, hogy bele kellene fogni, kigyujtogettem az iromanyokat, kellekeket, de sosincs idom hozzafogni. Talan majd egyszer.

blakey: ezt majd elmagyarazza aki jobban ert hozza, mas mas forrasbol keszultek, de igazabol napi hasznalatban nem veszed szerintem eszre a kulonbseget kozottuk. En nem nagyon szoktam utananezni a valtoztatasoknak, inkabb csak kiprobalgatom oket.
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Skinek pipa, ledek pipa, ntfs pipa, vpn menubol hianyzik, de more configbol pipa. Koszonjuk!
-
nrg_52
addikt
Sokat cserelgetek oda-vissza, de sose kellett meg defaultra tenni eddig, minden megy flottul.
@trance89: azonnal nezem.

Szerk.: Szuper, megy az ntfs neki, usb tulajdonsagok lap is okes, koszonom. Wifi ledek nem mennek, de az a legkevesbe zavar, egEnlore marad ez, tesztelem!
-
nrg_52
addikt
válasz
LiteCross91
üzenetére
Nekem semmit nem kellett csinalni. Szinten epson. A gepre ugye telepitve volt a nyomtato, meg az epdon scan mert eredetileg arra volt dugva. Atdugtam a routerbe, bekapcsoltam az usb over ethernetet es mukodott tovabb ugyanugy ahogy addig is, tintaszintet is mutat, szkennel is. Semmit nem kellett atallitani halozatra. Epson sx218.
-
nrg_52
addikt
válasz
LiteCross91
üzenetére
Nyomtatomegosztasnal kapcsold be az usb over ethernet funkciot, azzal a szkennelesnek is mennie kell. Nalam mukodik.
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem is igy van belove.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Router gondok
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest