Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Úgy néz ki nem fordul a mostani padavan, akartam egy újat pörgetni mert többek közt a TOR-t is frissítették. Amikor a scriptből a megfelelő menüponttal akartam frissíteni a forrást akkor csak részben frissült, egyes elemek frissítését megtagadta, mert hogy szerinte módosítva voltak. Kézzel, git parancsokkal helyretettem [Link], ezután újra le kellett buildelni a toolchaint, ez rendben lement, a fw fordítás már nem, mert az openssl könyvtárból hiányzik a makefile!
Most csináltam egy új build könyvtárat és kísérletképp most a prometheus teszt verziójával próbálkozom, újra konfiguráltam mindent, így próbálok újból forgatni, de nem sok reményem van, a prometheus logfile feketén fehéren megmondta mi a hiba, megnéztem és tényleg nincsen ott a makefile az adott könyvtárban
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest