Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Én recovery módból raktam most fel az általam forgatott no-skins fw-t, a beállítások maradtak, nem resetelődtek, meg is lepődtem. Nem az admin/admin -al hanem a régi név/jelszóval tudtam belépni és maradtak a beállítások. Gyorsan nyomtam egy resetet, utána néztem egy memória foglalást:

Hát olyan sokkal több memória szerintem nem lett, visszatöltöttem a beállításaimat amit a régi fw alól mentettem, újraindult a router, utána így alakult a memóriafelhasználás:
A beállított skint egyébként szerintem valahova az adott böngésző cache-jébe menti, mert volt hogy átállítottam alap asus skin-re, és másik böngészőből(de akár másik címről, my.router a 192.168.1.1 helyett) bejelentkezve a régi sötét hátterű és színvilágú skin fogadott.
Nagyon sok értelme szerintem sincs ezeknek a skineknek. Azért tettem most fel a no-skins fw-t mert a full-skins fw-n lement a szabad memória 88mb-ról 86mb-ra. Kíváncsi vagyok ez a skin mentes fw tartja e a 90mb szabad memóriát.Egyébként amikor a skines fw volt fenn akkor a kezelőfelület betöltésénél látszott egy pillanatra hogy először az alap asus skint próbálja betölteni, majd utána lép át a választott skinre. A no-skins fw-vel a felület betöltése gyorsabb lett pár mp vel
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest