Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balou_
csendes tag
Mai mérések eredményei kb 1 héttel a portalanítás után, Everest tesztek:
Proci+Vinyó terhelés: 2 perc után 70fok, és stabilan megállt ott.
Full terhelés (Proci,FPU,cache,memória,vinyó): 2 perc után max 85, de azt se fixen, inkább csak néha érte el.
Terhelés befejezése után 1-2 perccel már csak 45-50.Hűtőpad még nincs, a pasztázást kihagynám egy fél éves gépnél. A venti működik, hallom is, érzem is.
-
alienpapa
senior tag
Köszi! Mondjuk nem értem miért nem adnak a géphez telepítő cd-t.Ezt senkinek sem adnak vagy csak nekem? Mindent sikerül telepítenem így is, kivéve a webkamerát. Az eszközkezelőben látom(gondolom a windows felrakta), de a win7ben sehol nem tudom előhozni. Kéne az az illesztőprogi, meg egy kis segítség.

-
_Balou_
csendes tag
Gyárilag ez a Chicony gyártmányú progi volt fent hozzá. De igazából ha az nincs fent, akkor csak fényképezni nem tudok vele, az msn ugyan úgy lekezeli, úgyhogy az "csak" egy segédprogramja...a driver az windows-os, és nem is enged mást felrakni...
De letöröltem az ACE Codec pack-ot,és már jó..azzal akadt össze

-
_Balou_
csendes tag
Magához az eszközhöz azt írja ki a rendszer az eszközkezelőben,hogy egy 6.1.7600.16543 verziójú Microsoft álal 2006ban kiadott driver van, és nem is talál frissebbet. Szoftverként meg gyárilag Chicony-s volt/van fent, bár a Packard Bell oldalán régebbi tölthető le, mint ami eredetileg rajta volt, mert leszedtem, újra raktam, hátha az segít,de nem.
Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet,hogy valamilyen módon az ACE Mega codec pack-el akad össze?
-
szaboba2
tag
Köszönöm a választ, de lehet hogy rosszul kérdeztem, vagy félre érthetően. Tehát azt tudom hogy a hd felbontást csak meg a minőséget, csak hdmi-n keresztül (és persze hd tv-vel) lehet elérni. De én a beállításoknál csak 720p-t találtam, viszont nem tudom hogy esetleg nem-e lehetne valahogy kihozni belőle az 1080p-t, esetleg valami driverrel vagy nem tudom... De köszi még egyszer a választ!

-
-
-
ZsoAce
tag
Megköszönöm, ha találsz valami hivatalosat.
Amúgy meg úgyis egy kipróbálás lenne az igazi, persze nem akarnék felelegesen pénzt kidobni 2X2 GB-ra, ha annyit nem is kezel.
Majd meggondolom, hogy Karácsonyra nem-e lesz egy kis memóriabővítés, lehet maradok csak 2X1 GB-nál, annyit biztosan visz. -
ZsoAce
tag
Köszi, igazából azért kerestem volna a weboldalon, hogy van-e valamilyen leírás a laptopban lévő alaplapról.
Egész pontosan az érdekel, hogy az újabb procik közül milyenek fogad.
Nem nagyon vagyok otthon a laptopok terén, de gondolom lehetne cserélni az azonos foglalatú, de már újabb kiadású procikat, meg gyorsabb és persze nagyobb memóriákat lehetne belepakolni.
Persze egyelőre szépen fut, de az alapból 2X512MB 533-as már lassan kevés lesz.
Egy nagy nehezen fellelt excell-es táblázatból, (valamelyik bolt oldalán találtam) azt láttam, hogy max 2GB-ot kezel. Erre akartam gyári választ. -
hdcsaba87
aktív tag
-
hdcsaba87
aktív tag
Ez egy új gép,
ext2-fs error (device sda1): ext 2_lookup: deketed inote referenced: 6545375
és ezt kiírja az egész képernyőre.
Win7 lemez berakására nem reagál, felpörgeti de ugyanezt csinálja.Miután nagynehezen betöltött:
The complete licence terms can be found in the root directorí
please type " less/gpl" and "less/copyroght" to view.
if the sístem does not get any action every 15 minutes, the system will auto shutdown -
Gyári win7 leformázná és egyből újra is települne, ez a verzió kell inkább, formázni másik win7el ami nem épp tiszta letudnám formázni, itt a win7 gyári telepítő elővarázslása a probléma, amit azzal a bizonyos alt+F10el nem tudok előhozni, gondolom a fent említett particio miatt. Valahogy pedig jó lenne ha működne.
-
Bocs hogy bonyolultan fogalmaztam. Annyi a baj, hogy ha én a windowsnak az alap biztonsági mentés programjával írom ki, hogy ugye mégse gyári win 7 beállításokkal és itt már mivel ahogy írtam a vga driver se tökéletes így egy kissé már hibákkal meg netezés miatt keletkezett hulladékokkal van tele, ezért szeretném a gyári win7et ami a rejtett partíción van visszahozni, hogy a packard bell recovery mangaer programmal ha kell ki tudjam írni, vagy ha nincs dvd akkor gépről automatán tudjam futtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/Geforcemx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest