- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Azt honnan tudom meg hogy milyen Touchpad van a gépben? (mert a kedves gyártó 3 féle drivert is mellékel az oldalán)
-
TRob1
veterán
Ezt nem mondod komolyan hogy te ilyen-olyan markokból élsz
Nem bántásból, de egy "komoly" ember nem néz semmiféle ilyen "szemetet", ellenben a tízenéves gamer kissrácokkal, már bocs (tudom, te nem vagy az). A videókártya pl. neked ezekszerint semmit nem számít, meg a memória... Szerintem elég rosszul nézed, mi a jó és mi a rossz notebook: proci sok pont, akkor király...
Amin egy Photoshop CS5 meg CorelDraw frankón működik, akkor az nem hiszem hogy olyan hú de xar.
(#521) ujtzjani: Nézd meg a biosfrissítéseket, ha jól emlékszem volt vmi erre a problemre.
-
TRob1
veterán
Miért akarod leszedni a gyári win7-et? Ha csak az angol miatt, akkor felesleges, kell magyarítani és kész. Vistalizator
Leszeded a progit, meg a magyar mui-t az oprendszernek megfelelően, pár perc alatt megcsinálja. (Eredeti Svéd Win7 Starter-en kipróbálva)szerk: Nem is láttam még Win oprendszerrel ezt a gépet (nekem is ilyen van). Mennyi volt így? Microsoft matrica meg minden kutyafüle van hozzá/rajta?
-
TRob1
veterán
válasz
bantuedu #502 üzenetére
Én meg tegnap tettem fel az amd oldaláról a decemberi drivert és simán ráment. (ugyanaz a lapos)
(#503) cellpeti : Véleményem szerint is sokkal jobb a win7, asztalin is megjelenése óta használom, meg a laposon is mióta megvan (xp-t ne is lássak soha többé, még vista is sokkal jobb-tudom,mert kb 2 évig használtam)
-
TRob1
veterán
válasz
szaboba2 #375 üzenetére
Na ez gyorsabban megtörtént, mint gondoltam. Kipróbáltam, és rögtön küldi ki az 1080p-t, semmi extra progi vagy beállítás. Simán VLC playerrel játszottam le a filmeket (4 félét), és ment, tv ki is írta mindig. Viszont most ezáltal nálam merült fel egy kis probléma, meg-megakadoznak a filmek, pedig bírnia kéne. Most kereshetem a hibát
-
TRob1
veterán
válasz
szaboba2 #371 üzenetére
Nincs mit. Nekem a 122-es van ebből, kábelem is van, de nincs full hd tv-m
(csak hd ready a hálóban) úgyhogy sajna az 1080p-t nem tudom kipróbálni hogy kiküldi-e.(mondjuk ebben pont a vidkari más, úgyhogy lehet nem is lenne jelentősége)
De hétvégén majd anyáméknál megsasolom szerintem. -
TRob1
veterán
Na én nem szemezgettem vele semmit. Eldöntöttem 2 hete hogy veszek vmit 150k-ig bezárólag, de semmiképp ne legyen intel gma meg hasonló vidkari. Véletlen a Photo hallba láttam a kistesóját (120as) és megtetszett. Kicsit utánanéztem neten, és ezt (122es) találtam a legmegfelelőbbnek ár/érték arányban a piacon. Persze biztos van más márka is, de én ez mellett döntöttem és egyelőre nem bánom. (kopp kopp)
-
TRob1
veterán
Mint írtam, alig több mint 1 hetes (múlt hét kedden vettem), szóval még sok tapasztalat nincs. Eddig még semmi negatívumot nem tapasztaltam vele. Tetszik a design, jók a lapos billentyűk, a win7 könnyedén, probléma nélkül felment rá (ill.minden más is amit eddig telepítettem jól müxik), szép a webcam képe is, jól megy rajta pl. photoshop vagy a corel. Próbáltam hdmi-n kersztül is, szép az lcd tv-n is a képe, hangot is átviszi hdmi-n ahogy kell. Egyelőre még csak hálózatról használtuk, ill. most épp akkuról megy, arról még nemigen tudok nyilatkozni, de bekapcsolt aero, jó fényerő mellett 2óra nemtom hány percet írt akkuidőre.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
erre a gombra gondoltam, igen. de semmit nem indít, ha van fenn launch manager ha nincs. 1ébként a launch m.-nek van vmi menüje, vagy konfigolni lehet? mert ha felteszem, akkor is csak annyit veszek észre hogy hangerő állításnál ill. még 1-2 funkciónál kis ikonok jelennek meg a képernyőn. TM81-SB-122HG
-
TRob1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest