Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Blu-ray lejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manky956
tag
Erre csak ezt tudom válaszolni .... :http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/162/z/9.html
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/162/z/11.html
ENNYIT ERŐL !!!!nah pápá
-
Manky956
tag
Hali !! SOS kéne ...
van nekem egy d945ös p4em .. meg van aladta egy p5nd2sli alaplap a procin egy coolink u8-120 (baromi jóó) alapon 24fok terhelve max 35....(de ez nagyon max) nah olyan problémám van hogy nem tudom huzzni de egyáltalán nem .... ha a ramot meghuzom kiakad ha a procit meghuzom kiakad 

max 5% ot tudom huzni 
az everestbe azt írja hogy a proci max 3800ig megy ki..... igazat ír??? me sztem megy ez tovább is
szval nem tudom mi lehet a gond 
régen celeronom volt az 3800 ig simman ment utána ugyanigy kiakadt mint ezzel a procival... megál a kép és semmmi .. de vaamikor várok kb 20mp-et akkor tovváb megy semmi kép hiba semmi .. csak megáll !! légyszi segitsetek !! előre is köszi !! a ramok kingston 533asok.... csáóóóó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

van nekem egy d945ös p4em .. meg van aladta egy p5nd2sli alaplap a procin egy coolink u8-120 (baromi jóó) alapon 24fok terhelve max 35....(de ez nagyon max) nah olyan problémám van hogy nem tudom huzzni de egyáltalán nem .... ha a ramot meghuzom kiakad ha a procit meghuzom kiakad