- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Hali.
Nem akarok új topicot nyitni neki, nem is kerestem, mivel betárcsázós netem van, az idő pénz
Kérdés:
Milyen hűtőt tudnátok ajánlani egy P4 2.8-ashoz? (prescott, S478, blabla
)
A hűtő legyen nagyon csendes, és jól hűtsön ÉS könnyen beszerezhető. Tudom, ez részben ellentmondás.
Jelenleg egy Zalman 7000B AlCu hűtőm van, de ez 3.2GHz felett már nem bírja, tojást lehet sütni a procin

Találtam egy általam nagyon könnyen beszerezhető Zalman 7700 hűtőt. Ez használhatóbb, vagy felejtsem el, továbbá AlCu vagy Cu? Nagyon gyakran cipelem a házat, így a hűtő súlya is fontos tényező, nehogy ''leszakadjon'' az alaplapról!
Az ár, mint szempont, kevésbé számít.
Konfigom az infó lapomban.
Aki némi együttérzést szeretne tanúsítani az elmaradott betárcsázós netet használó vidéki paraszt embernek, kérném, hogy e-mailben válaszoljon, az ugyanis számomra (legalább) korlátlan
vagy írjon privit, mert az itteni topicok ''sebességét'' ismervén mire következő alkalommal jönnék, keresgélhetnék ami idő, és az idő nekem pénz. 
e-mail: necro@pannonmail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fogyjunk le!
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest