Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
thg
csendes tag
Akkor lehet, hogy a procnak kevés már az alapfesz. De persze az is lehet, hogy elnéztem valamit, én is még csak kezdő overclocker vagyok
. Az optimális memória időzítéseket különböző frekveciákra megtalálod a cpu-z spd füle alatt. Az én 3GHz-es P4-em jelenleg stabilan fut 3.9GHz-en 1.45V fesszel (az alapfesze 1.287V-1.4V):
A RAM pedig DDR416-ként üzemel 260-as FSB-nél 5:4 FSB : DRAM aránynál. Így persze jobban is melegszik a proc, de a hűtése nem gyári, hanem hőcsöves Thermaltake, amivel max 58.7 fokig melegedett az S&M nevű program által futtatott tesztek alatt. Én a következő beállításokkal futtattam:
A HDD teszteket kikapcsoltam. Abból, hogy melyik tesznél lépnek fel hibák tudni fogod, hogy melyik elem nem bírja a húzást jelen körülmények alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az optimális memória időzítéseket különböző frekveciákra megtalálod a cpu-z spd füle alatt. Az én 3GHz-es P4-em jelenleg stabilan fut 3.9GHz-en 1.45V fesszel (az alapfesze 1.287V-1.4V):