Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarPet
tag
Ilyennel én is találkoztam az előző konfigomnál... alapból 100mV-val többet adott a procinak, de legalább 5 éve stabilan megy a gép még most is
. Talán így akarta a gyártó stabilizálni a feszellátást... legalább is én erre következtettem (nekem egy ASUS P4S8X-X lapom volt 2.4-es celeronnal, és a hőmérséklet is a gyári hűtővel max 55 volt minden más hűtő nélkül...).A BIOS-ban vmi ilyesminél kéne lennie, hogy "VCore", vagy hasonlók. A haladó beállítások a lapok egy részénél a Ctrl + F1 kombinációval hívhatók elő, lehet, hogy ott lesz. Én a helyedben hagynám gyári beállításon, biztosan tudták a gyártónál, hogy miért van úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Talán így akarta a gyártó stabilizálni a feszellátást... legalább is én erre következtettem (nekem egy ASUS P4S8X-X lapom volt 2.4-es celeronnal, és a hőmérséklet is a gyári hűtővel max 55 volt minden más hűtő nélkül...).