Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarPet
tag
Ilyennel én is találkoztam az előző konfigomnál... alapból 100mV-val többet adott a procinak, de legalább 5 éve stabilan megy a gép még most is
. Talán így akarta a gyártó stabilizálni a feszellátást... legalább is én erre következtettem (nekem egy ASUS P4S8X-X lapom volt 2.4-es celeronnal, és a hőmérséklet is a gyári hűtővel max 55 volt minden más hűtő nélkül...).A BIOS-ban vmi ilyesminél kéne lennie, hogy "VCore", vagy hasonlók. A haladó beállítások a lapok egy részénél a Ctrl + F1 kombinációval hívhatók elő, lehet, hogy ott lesz. Én a helyedben hagynám gyári beállításon, biztosan tudták a gyártónál, hogy miért van úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Talán így akarta a gyártó stabilizálni a feszellátást... legalább is én erre következtettem (nekem egy ASUS P4S8X-X lapom volt 2.4-es celeronnal, és a hőmérséklet is a gyári hűtővel max 55 volt minden más hűtő nélkül...).