Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen videókártyát?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Heh, most hirtelen fel kellett lapoznom az archívumot, hogy mire alapozod a bizalmat, de már emlékszem

Sajnos e téren el vagyok maradva, én még mindig csak analógot használok, bár nekem is van dvi-kimnetem a kártyán. Ötletem nem sok, nemtom, hogy alapból magától átvált-e a dvi-re, ha arra dugnak valamit, vagy ígyis-úgyis folyamatosan megy a jel mindkettőn, esetleg párhuzamos kiosztásnál az egyik folyamatosan a Primary megjelenítő, a másik a Secondary, és az analóg az elsődleges, a dvi meg a másodlagos akar lenni, de ez utóbbi nincs engedélyezve..
Ki kéne próbálni, hogy a vga-beállítások között valahol lehet-e állítani ilyesmit, hogy mi legyen a kimenet, vagy hogy van-e esetleg erről szó benne. Nekem azt tudom, hogy az elsődleges az analóg monitorkimenet, a másodlagos viszont a Video out kimenet, de épp le van tiltva. A dvi-t meg nem próbáltam. Mondom, ezzel nem vagyok még teljesen tisztában sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- Intel Core I9 9900K
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ki kéne próbálni, hogy a vga-beállítások között valahol lehet-e állítani ilyesmit, hogy mi legyen a kimenet, vagy hogy van-e esetleg erről szó benne. Nekem azt tudom, hogy az elsődleges az analóg monitorkimenet, a másodlagos viszont a Video out kimenet, de épp le van tiltva. A dvi-t meg nem próbáltam. Mondom, ezzel nem vagyok még teljesen tisztában sajnos.