Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Heh, most hirtelen fel kellett lapoznom az archívumot, hogy mire alapozod a bizalmat, de már emlékszem

Sajnos e téren el vagyok maradva, én még mindig csak analógot használok, bár nekem is van dvi-kimnetem a kártyán. Ötletem nem sok, nemtom, hogy alapból magától átvált-e a dvi-re, ha arra dugnak valamit, vagy ígyis-úgyis folyamatosan megy a jel mindkettőn, esetleg párhuzamos kiosztásnál az egyik folyamatosan a Primary megjelenítő, a másik a Secondary, és az analóg az elsődleges, a dvi meg a másodlagos akar lenni, de ez utóbbi nincs engedélyezve..
Ki kéne próbálni, hogy a vga-beállítások között valahol lehet-e állítani ilyesmit, hogy mi legyen a kimenet, vagy hogy van-e esetleg erről szó benne. Nekem azt tudom, hogy az elsődleges az analóg monitorkimenet, a másodlagos viszont a Video out kimenet, de épp le van tiltva. A dvi-t meg nem próbáltam. Mondom, ezzel nem vagyok még teljesen tisztában sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki kéne próbálni, hogy a vga-beállítások között valahol lehet-e állítani ilyesmit, hogy mi legyen a kimenet, vagy hogy van-e esetleg erről szó benne. Nekem azt tudom, hogy az elsődleges az analóg monitorkimenet, a másodlagos viszont a Video out kimenet, de épp le van tiltva. A dvi-t meg nem próbáltam. Mondom, ezzel nem vagyok még teljesen tisztában sajnos.