Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rozsahegyir3 #649 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy ez így jó lesz-e. Viszont a topik elejéről az rémlik, hogy a build.prop-os frekiállítás nem működik.
-
törölt tag
válasz
rozsahegyir3 #647 üzenetére
Root nélkül szerintem nincs rá írásjogod.
-
rozsahegyir3
csendes tag
Mi tortenik ha a build.propban at irok 1-2 dolgot es utana tolom fel a tabra root nelkul?
Pl# Disable GPS
gps.enable=true
----> false
#add for face book
em.gps_ui=false
#Hdmi UI hide or display
em.hdmiui=true
# if have bluetooth
em.bluetooth=true# Disable un-supported Android feature
hw.nopm=false
hw.nobattery=false
hw.nophone=false
hw.novibrate=true
hw.cameras=2
hw.hasethernet=false
em.mobile_data=true
------> flase
ro.platform.has.touch=true
# Wi-Fi sleep policy
ro.platform.has.sleeppolicy=false
#set to 0 temporarily so touch works without other changes
ro.sf.hwrotation=270
#0~7 You are required to get the correct install direction according the sensor placement on target board
ro.sf.gsensorposition=1
ro.sf.ecompassposition=4
allow_all_orientations=1CPU freq customized in setting menu
# normal, performance, powersaving
ro.cpumode.maxfreq=1000000,1512000,800000. ---> 1200000,1512000,1200000 -
törölt tag
válasz
csabika0001 #645 üzenetére
Bármilyen -egyben- elérhető nagy segítség szerintem a betérőknek.
Legalábbis pl. az sgs2-mnél így van a topikja első posztjában felhalmozott lényegi információknál (flash, root, gyári visszaállítás, flash és root letöltőhelyek).
Itt is megvannak ezek, csak 600 poszt között szétszórva. -
csabika0001
senior tag
válasz
#20844032 #641 üzenetére
Igazad van. Ha csinálnék mondjuk egy videót azzal kezdődne hogy android flash , aztán root . Esetleg utána mit kell letiltani stb ? Ez hasznos lenne az ide betérőknek ? Esetleg érdemes lenne összegyűjteni néhány dolgot. Szóval mik kerüljenek bele. Lehet kicsit túllihegem a dolgot.
Ehhez mit szólsz ? -
törölt tag
Volt ma a kezemben egy rockchip rk3066 alapú eszköz, amit összemértem a saját overmax 10+-al.
Döbbenetes a sebességkülönbség a rockchip javára. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
csabika0001 #639 üzenetére
Csupán arra gondoltam, hogy egy posztba lenne jó leírni mi a rootolás menete, honnan lehet letölteni a szükséges csomagot, mit kell letiltani, ilyesmi. Ne féltucat, időben eltérő posztból keljen kilapátolni a szükséges információt.
-
hafina
csendes tag
Sziasztok! Engem kezd meggyőzni a fórum arról, hogy ennyi pénzért megéri ez a tab. Bele is vágnék, azt viszont nem tudom, hogy a saját billentyűzete kezeli-e a magyar ABC ékezetes betűit egy felületen, vagy rendes magyar szöveget kényelmesen csak külső billentyűzettel lehet rajta gépelni?
-
törölt tag
válasz
csabika0001 #636 üzenetére
Akkor már jó lenne onnan kezdeni, hogyan rootold, mivel, stb :-)
-
csabika0001
senior tag
válasz
geloczigeri #635 üzenetére
Ha pontosan miket kell törölni honnan és hogy, hogy ez működjön ? Igaz nekem nincsen gondom vele de ha még nyerhetek vele akkor megcsinálom.
-
geloczigeri
tag
válasz
rozsahegyir3 #616 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanez volt a problémám, nekem is a Cell Standby zabálta az akksit. A phone appok törlése megoldotta a problémámat. Ezt a frissítés felrakása után csináltam meg. Rootoltam a kélszüléket és Root Explorer-el megkerestem a rendszermappában a phone appokat. Ezután restart. Dugd rá töltőre, töltsd fel, és látni fogod, hogy a Cell Standby nem csinál majd semmit.
Azért nem megy Standby-ba, mert a phone appok közül valamelyik állandóan keresi a service-t, így ébren tartja a tabletet is, közben a CPU-t is pörgeti valamennyire.
Azóta a készüléket visszállítottam gyári állapotába (szerencsére a rootolás csak a rendszerre vonatkozott), és visszavittem. Azért ez durva, hogy mindenkinek problémája van a tablettel. Ja én is írtam nekik 9.-én angolul, de nem jött még válasz, és szerintem nem is fog. A fogyasztóvédelem szívesen foglalkozna az üggyel szerintem, már csak azért is, mert amit a dobozra ráírtak, az hazugság (CPU sebesség...).
-
Baysi2010
csendes tag
ha jól tudom jön majd a négy magos Ov-Solution 9.7" kíváncsi vagyok rá
-
csabika0001
senior tag
válasz
this is life #628 üzenetére
Nekem már van SteelCore -om de ha lehetőségem lesz lehet cserélem. Tettszik a GPS és a sim kártya.
-
törölt tag
válasz
rozsahegyir3 #611 üzenetére
Szerintem ennek nincs köze a cellakészenléthez. 23 órája fut a gép, több mint 4 óra képernyő(wifivel+bt), és most vagyok 20%-on, és nálam is 90% körüli a cellakészenlét. Szépen kezd pár nap után beállni, most már egészen elégedett vagyok.
Amúgy hogy kell screenshotot csinálni? :-)
Vettem ma hozzá egy rapoo bt-s egeret ami tökéletes(meg az overmax keyboardos tartót, ami rettenetes, a szekrényben fog megrohadni). -
válasz
csabika0001 #627 üzenetére
Nem a teszt szamit hanem a minden napi hasznalat,ne kapkodj vele,ha mar kint van egy honapja es keves a negativ tapasztalat,akkor megerdemel egy kis figyelmet,kulonben konnyen beta tesztelove valhatsz,nem akarom bantani az overmaxot,de amennyi gond van a steelcore sorozatukkal,az talan kisse intsen ovatossagra...
-
csabika0001
senior tag
A Solution 8 egészen jó gépnek tűnik jókat írnak róla a tesztekben.
Esetleg valaki tud valamit róla milyen lett ? -
Digita
csendes tag
Egy kis jó hír a SteelCore-osoknak! Kaptam kölcsön egy Samsung bluetooth-os tuchpados billentyűzetet (VG-KBD1500), amelyet az új Smart TV-ihez ad a cég, de külön meg is lehet venni. Majdnem minden ragyogóan működik vele. Egyszerre megy vele a billentyű és a tuchpad + egérbillentyű funkciók. És a teljes magyar ABC-vel fut.
Így az USB slot felszabadul és lehet etetni a gépet egyéb médiahordozókkal: pendrive, HDD, stb. A multimédiás billentyűket nem tudtam még feléleszteni. Egyébként a billentyűzet BD/DVD opciójával használom.
Kérdés: hogyan lehet a korábbi Youtube verziót megtartani, hogy ne frissítsen rövid időn belül magától?
Előre is köszönöm! -
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
this is life #623 üzenetére
A htc one x asszem eleg markas felso kategorias...
Mai napig vannak megallasai leakadasok. A sebbesegre nincs panasz ott igaz, hogy 4x1.5ghz megy benne ami tenyleg megy is igaz melegszik is. -
válasz
rozsahegyir3 #617 üzenetére
Ne egy ilyen tabletrol iteld meg az android tableteket,probalj valami markaa darabot,ott lelhetsz tempot es stabilitast...
-
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
csabika0001 #621 üzenetére
Nekem meg a conflex nem nagyon akar valaszolni.
-
csabika0001
senior tag
válasz
rozsahegyir3 #619 üzenetére
A legszánalmasabb az, hogy egy levelemre sem válaszolnak. Már nem 3-mat írtam.
-
csabika0001
senior tag
válasz
rozsahegyir3 #619 üzenetére
Én azt javaslom így látatlanba töltsd fel csurig. Rakd újra az egész rendszert mindent hagyj alapértelmezetten.
És csak azt rakd fel ami szükséges és jöhet a teszt. -
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
csabika0001 #618 üzenetére
Nem kicsit...
A hiba tuti, hogy az oprencerben van. Azota merul mint az atom amiota frissitettem.
Kicsit ossze kelle szednije magat az overmaxnak... -
csabika0001
senior tag
válasz
rozsahegyir3 #616 üzenetére
Elképzelhető hogy segít de ott valami más problémát kell keresned.
ALMA = meg jó drága -
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
csabika0001 #615 üzenetére
Nem kicsit.
Sokaig iphone 3gs-n eltem. Utana hatalmas banat volt a htc onex.
Most a tabon is kb. Azon ragodom, hogy miert nem ipad...Az alma legalabb stabil gyors...
-
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
csabika0001 #614 üzenetére
Bongeszo
Email
Tunelin
Luxfunk
Anger of stickKb. Itt a vege.
Azt neztem, hogy a romban van 2db phone apk, mi lenne ha torolnem es ugy raknam ujra a romot?
-
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001 #614 üzenetére
Ez is egy olyan dolog, hogy most akkor ne használd szóval ez vicces. Egy kicsit ez néha bánt ha teleszemetelem akkor jobban merül. Van még mit finomítani ezeken a oprendszereken bőven.
-
csabika0001
senior tag
válasz
rozsahegyir3 #613 üzenetére
A használat során arra jöttem rá minél kevesebb dolgot telepítek fel annál jobban bírja tudom furán hangzik én így látom az én gépemnél. Persze ez triviális
Rootot én nem ajánlom nekem csak szarabb lett és akadozott tőle.
Esetleg dobj egy listát mennyi alkalmazást használsz. -
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
rabbitfriend #612 üzenetére
Szerintem ez a progi nem nagyon nem oldja meg azt, hogy a cella keszenlet zabalja meg az akkut.
Valahogyan ki kellene a gsm et vagy mitt kapcsolni. Root lesz a vege... -
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #611 üzenetére
A Play Áruházból töltsd le az Akkumulátor Dr.. alkalmazást. Szerintem nagyon jó program! Kisütéses töltést csinál....Nálam úgy néz ki, hogy a gyors merülést megoldotta. Bár hihetetlen, de legalább 15-20%-al növelte az akku teljesítményét!
-
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
csabika0001 #595 üzenetére
De jo nektek.
Ma reggel le vettem a toltorol es kb. 5percet hasznaltam tobbi szuszpendben toltotte wifi kikapcsolca repulo modban van es igy most 22%on van az akksi.
Az akku hasznalatban cella keszenlet zabalja meg az aksit.Mit lehetne ez ellen csinalni???
-
Tomasman1985
csendes tag
válasz
Tomasman1985 #609 üzenetére
Tablet Talk a progi neve én az 1.6.5 verziót próbáltam. Azt nem tudo. Hogy tudja szinkronizálni a telefonkönyvet
-
Tomasman1985
csendes tag
A tabletemet beakrom rakni a kocsiba, arról akarok zenét hallgatni Igo, Obd..stb Felmerült benne az hogy van-e lehetőség arra hogy a telefonomat szintén android összekapcsolom a tablettel mondjuk Bluetoothal, és mintha a tablet egy bluetooth headset lenne felvenni vele a telefont!Igy a tablet ami a kocsi hangszóróján szól az a hangot is kihangosítaná! Valami ötlet? Köszi az infót az aksiról
-
válasz
csabika0001 #607 üzenetére
A gyari toltok 2 amperesek,a rendszer nagyvonalakban elviszi a felet a tobbi megy toltesre hasznalat alatt,de hozzaertok az irjak,lehet erosebb is a tolto,mert az akkumulatorok rendelkeznek egy toltesveterlo aramkorrel ,es a tableten az szabalyozza mikor mennyi aramot ,kapjon illetve vegyen fel az akkumulator,ugyanez igaz a meritesnel,is,felugyeli elvileg a cellak homersekletet es a kisulesuket is. Az hogy ez az arramkor mennyire megbizhato az mas lapra tartozik.
-
csabika0001
senior tag
válasz
Tomasman1985 #604 üzenetére
Minél lassabban töltöd annál jobban kíméled. Laptopok USB-portja kb 500mA tud vagy picit többet ha rá van számolva.
Az asztali gépeké kb 1A körül van. Az hogy a steelcore mennyi áramot tud felvenni USB-ről passz. -
csabika0001
senior tag
válasz
bodnartibi #605 üzenetére
Nincs ilyen gépem. De az aksija nem lehet velemi nagy szám a spec. alapján.
-
bodnartibi
csendes tag
Sziasztok!
A Steelcore 8"-os változatáról szeretnék érdeklődni. Egy Concorde Tab Play-t vettem a múlt héten, de a cserén gondolkodom, ugyanis a wifije eszméletlenül gyenge. Egy szobával arrébb is megszakad folyamatosan. Csatornát és b/g/n szabvány közötti váltásokat és próbáltam, de továbbra is rossz.
Na de nem is ez a lényeg.
A Steelcore 8-cal mi a tapasztalatotok? Wifi, akksi, kijelző érdekelne a leginkább. A specifikáció alapján rendeben van.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Tomasman1985
csendes tag
Nem tudjátok hány "Ma"-el tölt Usbről! Van egy autós töltőm amire az van irva max 500 Ma de a gyári 220as töltője 2A tölt!
-
kalmikka
csendes tag
válasz
DrDante666 #602 üzenetére
Köszönöm.Megpróbálom
-
DrDante666
tag
válasz
kalmikka #601 üzenetére
Fel kellene tenni rá a rendszerfrissítést. Mivel a hivatalos leírás lengyel nyelven íródott, a #450 hozzászólás környékétől olvashatsz a frissítés menetéről és azzal kapcsolatos tapasztalatokról ill. az Overmax Magyarország is feltöltött egy magyar nyelvű útmutatót.
-
kalmikka
csendes tag
Sziasztok,Vásároltam egy Overmax steelcore 10+ gépet.4.1-es Android van rajta. A lányom szeretne játékokat letölteni a Play áruházból ,de nem sikerül.Azt írja " az eszköz nem kompatibilis" Pedig a játéknál azt írják 2.1-es androidtól megy.Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest