- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hat amiket leirtal azok alapjan lehet hogy elobb utobb szerviz lesz,az arat azert sokallom,mert egy magos tab,es hat amikor forgalomba kerult ,mar volt 2 magos alternativa nem sokkal dragabban,es azert azok barmilyen rosszul is optimalizaltak az ero ami azokban van cpukban van jelent nemi tartalekot..
-
A tempo javitasara nincs tippem,annyitvtalan erdemes megtenni hogy ujra huzd a romot,egy a tieddel megegyezo overmaxot ujra huztam es egesz jo lett,annyit kell csak tenned pluszban hogy a flashplayert neked kell kezzel felrakni,a gyari launchert lecserelni egy masikra pl apex,novavagy amelyik neked szimpatikus,gyors es keves eroforras igenyes es a youtube appbol is az egyel regebbi kell majd ra. Amugy a tb-09 nem rossz ha a hardveret vesszuk alapul,az mar mas kerdes hogy az ara kicsit magas volt anno es most is...
-
-
-
Prestigiot nem arulnak a madarasban? Esetleg wayteq 7 dc,vagy cdi az utobbi ips kijelzos,mert akkor azok belefernenek a keretbe ...A tb-09e az is a steelcore sorozathoz tartozik? Ha neked is steelcore van azert erdemes megfontolni egy cseret,csak kene tudni madarasek valasztekat...
-
-
-
DrDante666
tag
Angolul tudnak? Bár ha vállalja valaki más, hogy leírja mivel és mennyit mértünk többen is, és mi ennek az oka, hogy is van ez, hogy közben nem annyi van ráírva (szerintem egy próbát mindenképp megérne), akkor inkább ne én erőltessem a falusi angolomat.
Aztán mi meg majd lájkoljuk.
-
Ne aggodj nem csak az overmax hanem masok is ...valamivel be kell etetni a nepet...nekem myaudiom volt az sem ment 1200 felett,ha meg lett huzva 1512 ig akkor meg fagyott,es azon is nagy betukkel viritott az 1512 ....igen akar lehetne annyi is ha jo alkatreszekbol allna a tablet,megfeleloen lenne ra optimalizalva a rendszer,de kinaban ez luxus,igy hogy ne foljon meg a kutyu es akar 1-2 evig is birja magat lejebb vesznek a tempobol..
-
Mid2100
csendes tag
Szia Simba86, neked is köszönöm a hozzászólást, ahogyan a többieknek is!
Ha közvetlen USB kábellel dugom az asztali gépemre, M6 chip-ként de felkiáltójellel (driver nélkül) felismeri a gép, a tablet azonban nem mozdul így sem. A második mondatodat egyáltalán nem értem, hogyan tudom livesuite-al frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest