Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abris91
csendes tag
Sziasztok,
Én is nemrég vettem a gépet. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
De gondoltam egy olyan dologra, hogy próbálnék egeret + billentyűzetet is csatlakoztatni hozzá.
Eddig az egér teljesen jó (usb-s egér), de a billentyűzetet nem tudom hogy oldjam meg.
Néhánnyal előttem levő kommentnél láttam, hogy usb elosztóval próbálta az egér+bill kombót, de nem ment
Szerintetek, ha vennék egy bluetooth-os billentyűzetet, akkor tudná kezelni az egeret is vele együtt, ami usb-ről menne?
Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata erről?
Köszi szépen előre is a választ! -
Jhonny Cage
tag
Youtubra próbáld ki azt ,hogy a videó sarkában kikapcsolod a hd felbontást ( tehát a HD felirat alatt ne világítson pirosat), nekem ez bejött!Usb természetesen egyszerre csak egy eszközt tud fogadni, hiába dugsz rá hubot!Procival nem tudsz és nem is érdemes semmit kezdeni, így kell szeretni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest