Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peeter0007
újonc
Nekem van steelcore (http://www.overmax.eu/hu/product/steelcore-6/#item-product-specifications)
Szükségem firmware
A honlap már nem létezik
Kérjük, töltsön fel. -
Krallure
csendes tag
Steelcore 8-hoz firmware-t vagy teljes ROM-ot hol találni? Boot screen után nem tölt be a tablet egyik napról a másikra, hivatalos oldalon update van csak, de nem változik semmi. (Recovery menüben az Android figura megjelenik de nem jön elő a menü)
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A tableten az eredeti 4.2.2. verzió van.
Hogyan tudom frissíteni magasabb verzióra (az MS Office android-nak 4.4 verzió kell)? -
Madimurd
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel Pesten vállalok tablet tuningolást, rootolást, custom rom telepítést hihetetlen gyorsan és olcsón.
Ha kérdésetek, ötletetek van amit esetleg nem tudtok otthon megvalósítani magatoktól írjatok bátran a madimurd@gmail.com-ra. -
bigjoe2627
csendes tag
Sziasztok valaki segítsen!
A tabom Overmax Quattor 7, amit hétfőn vettem, és még aznap ki is rootoltam.
Sikerült is egészen máig. Mert töltöttem le egy nagyobb fájlt és egyszer csak ezt adta be, semmit nem tok csinálni, mindenre nyomok semmi ugyan ez vár.
Reset gombot is nyomtam már az se ért semmit, bekapcsológombot is nyomtam hosszan az se ért semmit!
Ja és csak a bekapcsológomb van rajta, hangerő meg home gomb nincs!
Segítsetek légyszíves hogy most mit csináljak! -
itouchfan
senior tag
hali!
az overmax baseCore modelleknek van köze a steelcore-okhhoz? vagy mindkettő ebben a topikban fut? -
kjTommy
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Overmax Basecore II 10 tabletet, de elég lassan tölti be az oldalakat meg az alkalmazásokat.
Android Jelly Bean 4.2.2 van rajta gyárilag.
Kérdésem az lenne, hogy tehetek-e valamit, hogy gyorsabban működjön, illetve kell-e újabb androidot rárakni és ha igen akkor hogy kell erre a készülékre? -
Madimurd
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a hirdetések között megtalálja az overmax 10III tabletemet. El szeretném sürgősen adni.
Rootolt! 40 ezerért odaadom vagy ha holnap elviszi valaki minimális alku belefér. Dobozzal, garanciával, töltővel eredeti fólia is megvan otthon + van még rajta kicsit több mint másfél év garancia. -
vd1992
tag
Sziasztok!
Van egy Overmax Solution 7 II tabletem és egy OV-KL-01 billentyűzetes tokom hozzá. Hiába dugom rá usb-n, nem csinál semmit a billentyűzet. Mit kéne állítgatni, hogy működjön?
Köszi
-
htq
csendes tag
Sziasztok! Meg tudnátok nekem mondani, hogy a steelcore 10 III-ban van flash támogatás?
-
damion
csendes tag
sziasztok!én most intéztem egy steelcore III-t. Nos első tapasztalatok teljesen pozitívak,villámgyors,azonnal bejön minden.ami hátrány,hogy az antennája elég karcsú,és nem lát el messzire.nem tudjátok,micro usb-n keresztül valyon lehetne antennát csatlakoztatni rá? de amúgy a tokja is sokkal jobb lett,kicsit vastagabb,szóval jobban véd. a kicsúszást sikerült végre megoldani azal,h mostmár mind a négy oldalról tartja egy kis pöcök.a hangszórók oldalra kerültek,ami jó,mert az első változatban a tok lefogta a hangszórókat,szóval kikellett belőle csúsztatni,hogy hallani lehessen.root engem is érdekel
az otg csatlakozót szerintem elbaszták,egy átalakítóba kell beledugni a pendrivot,ami így kilóg a gépból oldalra,mintha csak arra várna,hogy mikor akad bele vki és röti le egyszer....szóval érdemes kábeles otgre váltani,én ezt fogom tenni.állítólag ennek tényleg 1,6on fut a procija.engem nem is érdekel különösebben,így is elég gyors. hd videókat viszi pöccre
és ami még nagyon jó,h külső winchestert is elbírja,ami hasznos lehet néha.a legjobb az az akksija. nagyon sokáig bírja
tehát végülis nekem a wifi antenna gyengesége a legfájóbb pont. de ettől eltekintve megvagyok elégedve.
-
P0p352
újonc
Sziasztok! Van egy Overmax Stellcore 10III-asom, és nagyon rootolni akarom. De valamiért mindig elakad a folyamat. Valaki tudna segíteni, hogy mi kell a rútoláshoz, és hogy sikerült-e már a hármas szérián?
Előre is köszi! -
totyogo628
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy overmax OT-TB-O7C tábalagépet, és sehogy nem sikerül beállítanom hozzá a Dominó feltőltős mobolinternetet. Tudna valaki segíteni, hol és milyen beállításokat kell csinálni a gépen? Előre is köszi.
-
nexus1026
csendes tag
Szerintetek várható KitKat frissítés a SteelCore 10+III-hoz? Nagyon ajánlom nekik, hiszen nyárig még kell szoftver támogatást nyújtaniuk.
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok mi az utolso verzio erre a keszulekre? Nekm tetszik de ha tenyleg nem azon az orajelen van en kiverem.. a balhet.
-
Szegedi Györ
újonc
Egy Owermax Quator 10+ taplet eszközt szeretnénk USB csatlakozón PC-re kötni. Az eszközt felismeri de nem tudunk a memóriájába írni. Kérnénk egy kis segítséget.
-
Galba
újonc
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, van egy overmax ov-steelcore10III(z) tabletem és van egy creative WP350-es bluetoothos fülhallgatóm szépen tudok filmet, zenét lejátszani csak akkor dobja a hibát mikor skypeolni akarok. Amíg indítom a hívást skypeon a fejhallgatón jön a hang, de amint felveszem átkapcsol a tablet hangszórójára.
Próbáltam beállítani de nem sok lehetőség van. Valakinek ötlete? Előre is kösz! -
Dr. Student
senior tag
Sziasztok!
Ma rendeltem meg az Overmax Basecore 10 tabletemet, de sajnos elég furán olvasható a szöveg...
Homályos az egész nem értem miért...Valami lehet tenni ilyen ügybe ?
-
RBJ
addikt
Irodában kisérleteztek a kollegák egy overmax 7040 tablettel. Wifi ügyileg van vihar.
Routeren van leosztva a net. a tablet látja a wifi jelet, sőt kapcsolódik is hozzá de viszont mégsincs kapcsolat sőt a wifi ikon üres állapotban marad.
Érdekes az okitelefon egyből látja és kapcsolódik is hozzá. -
Arween
senior tag
válasz
nexus1026 #1255 üzenetére
akkor nem értem, azt írod:
A 16 giga úgy van felosztva, hogy 1,48 GB a "belső tárhely", amiből 3-400 MB az alkalmazások, a maradék kb. 1 GB-ra pakolhatsz, a másik pedig az "Internal Storage", ami 12,23 GB, ezt bármire használhatod. Magyarul durván 13 GB-ot használhatsz fel. Persze, ha nem lenne elég, további 32 GB-os MicroSD kártyával bővítheted.
Ha marketről telepítek egy játékot ami mondjuk 250 mb akkor az a 1,48 belső tárhelyben foglalja a helyet nem?És az Internal Storage-ra 12,23GB kerülnek a filmek,zenék stb. -
nexus1026
csendes tag
Szia!
Én még speciel nem raktam rá semmilyen játékot, de biztosíthatlak, hogy a komolyabb játékok is bőven elfutnak rajta. A 16 giga úgy van felosztva, hogy 1,48 GB a "belső tárhely", amiből 3-400 MB az alkalmazások, a maradék kb. 1 GB-ra pakolhatsz, a másik pedig az "Internal Storage", ami 12,23 GB, ezt bármire használhatod. Magyarul durván 13 GB-ot használhatsz fel. Persze, ha nem lehhe elég, további 32 GB-os MicroSD kártyával bővítheted.
-
Arween
senior tag
szia
Engem érdekelne pár dolog:
1,játékok mennyire mennek rajta?nincs akdás?
2,A16gb ram -ból mennyire tudsz alkalmazásokat telepíteni(azaz megvan-e osztva a 16gb vagy te gazdálkodsz minddel?
köszi -
nexus1026
csendes tag
Hali!
Én vettem pár hete egy SteelCore III-as Tabletet és nem bántam meg, bátran ajánlom neked is.
Kérdésedre válaszolva: Gyors a készülék, 4 magos proci van benne (igaz nem a legjobb (Rockchip), de nagyon gyors), gördülékenyen visz mindent, a 2 giga ram-mal elképesztő mire képes (alkalmazás/játék váltás akadásmentes), a Wi-fi tényleg nem a legjobb, nálam van, hogy percekig keresi a hálozatot, máskor meg egyből csatlakozik rá, de szerintem ez nem olyan nagy probléma, az aksi elég erős, persze mindenkinél más (használattól függő), de folyamatos nyüstölés mellett is kibírja a 8 órát (persze erősen terhelt állapotban), szolid használat mellett pedig több napig is elvan. Magáról a készülékről kb. ennyi jutott eszembe most, jah, még az anyaghasználat kiváló, kézbe véve igazi prémium hatást kelt a masszív fém ház (ajándék bőrtok is jár hozzá, ami nagyon praktikus). A legfontosabbat pedig a végére hagytam: 3, az-az 3 év garanciát vállalnak rá, ami példaértékű szerintem. Egyedüli negatívum számomra a hangszóró nagyon halk és gyenge minősége, de hát minden nem lehet jó nem igaz?
Összességében én bátran ajánlom!
Ha szeretnél még valamit megtudni, nyugodtan kérdezzél.
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Boldog Karácsonyt ! Lenne egy kérdésem . A fiam kapott egy overmax 7" tabletet és amikor a play áruházról akar letölteni valamit azt írja nem kompatibilis verzió . Mi lehet a megoldás ?
-
shuttlex27d
tag
Sziasztok.
Van egy overm ov-tb-09c tabom 4.1.1 fut rajta idonkent lefagy ujraindul,majd eltunnek a telepitett apok es minden visszaál gyári állapotba.mitől lehet?illettve ezt a tipust'h lehet rootolni? -
Amarillo
csendes tag
Hali!
Kérdés mindenkitől ha lehet! Adott 1 Overmax Quattor 10+ tabletem és 1 Benq MP 720P projektorom ami a bajom és a kérdésem az hogy ha összedugom őket (a projektoron DVI bemenet van a tableten ugye mini HDMI) a tablet teljesen megőrül a és nem tud olyan jelet adni a kivetítőnek h az meg tudja jeleníteni a kapott jelből a képet. Csíkozódás van a kivetítőn a tablet pedig összevissza csinál mindent. Kérdésem softwareesen lehet e a hiba v min? Lapos tvén szuperul működik de a kivetítő kinyírja teljesen! Valami app v mi lehet a megoldás?? Android 4.2.2 van a tableten és hdmi felbontás allítás nincs a beállításoknál. Ha van ötlet előre is köszi!
-
..csm
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy SteelCoree 10 III vásárlásán. Esetleg ha írnátok tapasztalatokat annak örülnék. Ez a wifi dolog tényleg ennyire gyenge benne? Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy ez a proci butítás mindenkinél igaz, hogy le van korlátozva és nem 1.6 GHz en pörög? Rootolva van a készülék? Meg úgy egyáltalán minden érdekelne
-
eser
újonc
Sziasztok!
Újonc vagyok a fórumban, kb. egy hete van III-as tabletem. Eddig jó a tapasztalatom, bár a hangszóró lehetne erősebb. Szeretnék csatlakozni jandns-hoz csatlakozni. Nekem is a wi-fi-vel ugyan az a tapasztalatom. Én is kérnék segítséget!!! Üdv Eser
-
Pistos
újonc
sziasztok!
Lenne egy kis gondom van egy Overmax OV-TB-08 és szeretnék hozzá csatlakoztatni egy t-mobile usb modemet és az lenne a kérdésem hogy ez lehetséges -e ?
előre is köszönöm a segítséget. -
jandns
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van a steelcore III-ammal, hogy a wifi jelet egyszerűen nem akarja befogni a másik szobába, azt írja hogy hatókörön kivül van, holott a mobilom simán befogja ugyanazon a helyen. Tudtok erre vmi megoldást? -
nexus1026
csendes tag
válasz
Ricsi8989 #1241 üzenetére
Szia Ricsi8989!
Én sajnos segítséget nem tudok adni, csupán azt szeretném tőled megkérdezni, hogy mi a tapasztalatod a tablettel kapcsolatban, mert én is ilyet szeretnék venni. Mennyire gyors a 4 maggal (gondolom nagyon), jó-e az akkumulátor ideje, strapabíró, 2 GB Ram, stb.? Légy szíves írjál már róla valamit. Köszönöm előre is!
-
Ricsi8989
újonc
Üdv. Kérlek segítsetek. Nekem egy SteelCore 10+II-m van. Kb 1 hónapos...nem volt eddig semmi gondom...
A mai nap a bekapcsolás után valamit frissített...már olyan ideges vagyok hogy nem tudom mitt de 34 lépcsős frissítés volt... amit kb 5 perc alatt meg is csinált...
Újra indítottam azóta az android logóig eljut... utána se kép se hang!
Ötlet???????? -
zozobá
csendes tag
válasz
Stefi_dzsi #1239 üzenetére
Szia bocs hogy nem válaszoltam , megkerestem a garancia levelet. Mondjuk a garancialevél nincsen túlbonyolítva egy A5 papír rajta ennyi szöveggel: overmax garanciális feltételek a steelcore10 III készülékre 36 hónap garanciát vállalunk. jótállási jegy. a terméket importálja és forgalmazza Conflex kft az eladó szerv tölti ki, megnevezés.......... típusú készülék szériaszám........ vásárlás időpontja pecsét helye aláírás.
Tehát valóban fullos 3év a gar. -
Stefi_dzsi
tag
válasz
Stefi_dzsi #1237 üzenetére
Végül küldtem egy érdeklődő e-mailt a Conflexnek a garancia idejéről és feltételeiről. Idézem válaszukat:
"A készülékre 3 év teljes körű garanciát vállalunk." -
nexus1026
csendes tag
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megéri venni egy Steelcore 10+II-t vagy 10+III-at? Akinek van esetleg, valami kis tepasztalatot, ha leírna, megköszönném. Engem nagyon csábít a 4 mag és a 2 giga memória.
-
Stefi_dzsi
tag
A SteelCore 10III-ról engem is érdeklene mindennemű tapasztalat.
Egyébként hol, hogyan és pontosan mire kapsz 3 év garit? Azt látom, hogy ott van gyári honlapon a szép "3 Years Warranty" plecsni, de ennek az információ értéke elég karcsú. (itthoni netes boltokban 1 évet írnak.)
Ugyanakkor ha ráklikkelek a lap alján levő "Garanciális Feltételek" linkre, akkor igencsak más jön elő:
3. OVERMAX termékekre 12 vagy 24 hónapos garancia vonatkozik.
8. Olyan elemekre, mint az akkumulátor, LCD kijelző és az érintőképernyő 6 hónapos garancia jár.
Olyan tartozékokra, mint USB kábel, töltő stb. 1 hónapos garancia érvényes.
Ezek a garanciák a megvásárlás napjától érvényesek.Mire NEM terjed ki a garancia?
Tisztelt Ügyfelünk, tájékoztatjuk, hogy:
1. A garancia csak gyári hibára vonatkozik.
A garancia nem terjed ki műszaki sérülésre vagy más helytelen használat vagy váratlan eseményből (tűz, elektromos túlfeszültség stb.).2. A garancia nem terjed ki pixelhibára, bár a Társaságunk magas minőségi előírások szerint gyártatja az LCD panelok olyan berendezésekre, mint LCD TV, tablet, netbook, konzolok stb.
3. Garancia megszűnik, ha nem hivatalos szerviz illetéktelenül javítja a készüléket.
-
vomir1
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy Steelcore 10+III-at vagy Solution 10-et éri e meg jobban megvenni? 3G annyira nem fontos, max megosztom telóról.. ink akku üzemidő és a sw lenne lényeg. válaszaitokat előre is köszi! -
zozobá
csendes tag
válasz
janigod #1234 üzenetére
Gyors elolvastam a tesztet, korrekten leirja a kütyüt. Nekem is mentek a videok szépen, a hangszórója tényleg gyengusz egy kicsit. Az akkuidőt is teszteltem, 5óra kijelzőidővel, volt benne kb 1 ora net, a többi film, olyan 65-70% ot evett meg az akkuból, 3/4 fényerőn kb.
-
janigod
újonc
Szia!
Köszönöm, meg tudnád még mondani kérlek, hogy néztél-e rajta filmeket? pl. 720p-t jól vitte, nem akadt? Ha memóriakártyáról nyitod meg, akkor sem?
Közben találtam egy tesztet róla:
http://pdafanclub.hu/steelcore-10-iii-teszt-az-overmax-zaszloshajoja-tabletek-kozott/Üdv: Jani
-
zozobá
csendes tag
válasz
janigod #1232 üzenetére
Szia
Most probálom éppen. Eddig nagyon jo benyomást keltett.Szép kijelző, az akku-rol még nem tudok sokat mondani,
holnapig probálom tesztelni. Autofokusz hátsó kamera, vaku nélkül.
Sztem ezt a felbontást tudja rendesen kezelni a cpu+gpu.
(Probáltam a Wayteq xTAB-100qcr-is abban is hasonlo a vas,oda sok a felbontás, még a csökkentett 1600x1200 -ba is lehet érezni.)
Probáltam egy Telenor-os USB 3g modemet, simán megette, ment vele a net.
Adnak hozzá egy kihajhatós bőrtokot (láttam már igényesebbet is), és a legfontosabb, 3év gari !!! -
janigod
újonc
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy a SteelCore 10 III milyen?
Van már róla valami teszt vagy valakinek tapasztalat?Üdv: Jani
-
gaborita
újonc
válasz
this is life #1230 üzenetére
köszi megpróbálom
-
válasz
gyurmi1 #1229 üzenetére
Ha jot neztem akkor van benne bluetooth es emiatt bluevpn apk javasolnam a playbol. Nem veszes beallitani a programot, ha megvagy vele akkor csak parositanod kell bluetoothon a telefonod , es a telepitett alkalmazast elinditani, az majd tarcsaz es modemkent uzemelteti majd a telefonod. Igy nem kell root es wpa supplicant csere.
-
gyurmi1
csendes tag
válasz
this is life #1225 üzenetére
kösz
-
válasz
gaborita #1227 üzenetére
Ha lenne benne bluetooth akkor a tabra kene telepiteni a buevpn programot es beallitani, ha nincs bluetooth , akkor rootolni kene a tabot, modositani a wpa supplicant filet es utana van esely a wifi netre a nokiarol. Erre azert van szukseg mert az android nem tamogatja az ibss ad-hoc wifit amit a nokia hoz letre, de wpa supplicant file modositasaval esetleg ez orvosolhato. Persze ez nem minden droidos tabon mukodik.
-
gaborita
újonc
Sziasztok!
gazdája lettem egy ov-basecore10 tabletnek
minden jó mindennel meg vagyok elégedve,csak amiért vettem az nem akar összejönni,segítségetek kérném hátha tud valaki megoldást.Van 1 nokia 500 as telefonom amin van intrenet/vodafone/töltöttem rá hotspotot ami működik is a laptoppal,de a tablet nem látja.
milyen megoldás van rá .hogy a telo internetjét tudjam használni a tabon
előre is köszönöm -
Zadia
senior tag
Vettem 1 Overmax OV-Solution 8 tabletet. Remélem ma megjön és nem bánom meg.
-
válasz
gyurmi1 #1224 üzenetére
A kijelzok dragak , igy hat nem lehuzas annyira a dolog, de mivel alig lenne olcsobb mint egy uj keszulek, igy inkabb vegyel masikat. Mert ha megbontjak a kijelzo miatt, akkor mar kozel se biztos hogy annyira jol sikerul az ossze szerelese, itt ott hezag meg ki tudja mi nem, ha meg az akksi is gatya volt akkor meg inkabb felejtos a dolog.
-
gyurmi1
csendes tag
Üdvözletem!
Vettem a lányomnak egy Overmax Newbase tabletet nemrégiben. Szegénykém leejtette, ennek következtében a kijelzője megsérült, ráadásul így a billentyűzárat sem tudja feloldani. Alapvetően nem emiatt küldtem be garanciális javításra, hanem azért, mert az aksija nem igazán volt topon. Kevés használat után gyorsan lemerült, a feltöltés után is csak 60%-os töltöttségi állapotot mutatott. Ez jellemző ezekre a készülékekre?
Kaptam árajánlatot a kijelző cseréjére is illetve a javításra de ennek erősen lehúzás szaga van 14 000-ért, netán még tegyek hozzá 3000-et egy másikért, és a régi készüléket még hagyjam is ott nekik. Ezt a verziót kihagynám. Tudna valaki segíteni ebben? Tehát kijelző javításában. Előre is köszönöm. -
ericdrawen74
senior tag
válasz
synex70 #1222 üzenetére
Overmax OV-TB-08 III megnéztem a leírást. Nekem a ModeCom-hoz ugyan ez a frissítő program. Működő rendszer alatt csatlakoztasd a PC-hez és úgy indítsd el a programot. Én így csináltam, nekem működött. Bár XP-n ilyet csinálni kínszenvedés. A WIN7-essel nincs ennyi kínlódás, ha a megfelelő usb driver van fenn, mert amikor telepít a telepítő újraindítja a tabletet és telepítő modban felismeri az usb drivert. Lehet kicsit zagyva, amit írtam, de én XP-vel nem próbálkoznék soha az egy tökölődés.
-
synex70
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Próbáltam frissíteni az Overmax OV-TB-08 III -as tabletemet az alábbi linken lévő segítség alapján.
A leírás szerint ha csatlakoztatom a tabletet a PC-hez, akkor a frissítő szoftvernek telepítenie kellene a drivert
és egy zöld kockának megjelennie, ami jelzi, hogy felismerte a tabletet, és készen áll a frissítésre.Erre meg valóban telepítette a drivert, és ki is írta,hogy készen áll az eszköz használatára. De érdekes módon nem ismerte fel a frissítő szoftver a tabletet. Nem jelent meg a zöld kocka
És ezek után ráadásul a winXP jelezte, hogy ismeretlen USB eszköz van csatlakoztatva. Nem tudja használni! Sajnos most reset után sem indul el a tablet, és mindig ez a kép fogad bekapcsoláskor.
Mit lehet tenni? Hogyan lehet helyrehozni?
-
synex70
csendes tag
Sziasztok!
Overmax OV-TB-08 III gépem van.
Az a probléma vele, hogy a feltelepített böngészők egyike sem
működik megfelelően. (opera, chrome, firefox, és a beépített sem) Bármilyen oldalt szeretnék megnézni vele, nem tölti be az oldalt és egy idő után kiírja, hogy az alkalmazás nem válaszol, és zárjam be. Ill még ezt angolul (unfortunately, browser has stopped.) A wifi része megfelelően működhet, mert a csak facebook alkalmazás az megy vele. De a böngészők sajnos egyik sem! Mit lehet tenni ilyenkor? Talán egy rendszer újratelepítés, vagy frissítés segíthet?
Előre is kösz a választ! -
NeverDying
csendes tag
válasz
nexus1026 #1219 üzenetére
Nekem Overmax SteelCore 10+II van..
Személy szerint nekem nincsen vele semmi bajom
Oké vannak defektjei, de azok engem nem annyira zavarnak..Az én kérdésem az lenne, hogy tud valaki infóval szolgálni SteelCore 10+II rootolás terén?
Találtam már ebben a fórumban leírást hozzá, de nem hiszem h ehhez a tabhoz is működik mivel marhára nem sikerült a dolog. -
nexus1026
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Overmax Steelcore 10+II-ről? Karácsonyra majd szeretnék venni egy tabletet, és nekem eddig ez tetszik a legjobban.
-
ericdrawen74
senior tag
A ModeCom Freetab 1003-hoz tudna valaki recovery-t ?
-
-
vp654321
csendes tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy túl sok mintarajzolási próbálkozás miatt letiltott a tablet. Szeretném resetelni, de a (vol +/-) + power gomb-ra nem sikerül előhotzni a fact.resetet. Leírná valaki, hogy hogyan kell?
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a topikot és egy kicsit el bizonytalanodtam,mert én is overmax-t néztem ki.Igaz ezt a tipust OVERMAX - BaseCore 10" (2x1,6GHz/1G/8G) TabletPC.Szerintetek érdemes megvenni?Ha nem, tudtok valami elfogadhatót helyette?8-10" ami érdekelne legyen hozzá frisítés,legyen, Bluetooth,wifi lényeges.Max 50 ezret szánok rá.
Még a MyAudio 816DCC (fekete) amit nézegetek -
csőnadrág
csendes tag
Holnapra tervezem az Overmax SOLUTION 10 topic megnyitását!
-
csőnadrág
csendes tag
válasz
svgyula #1211 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett...hát persze,hogx kínai a az Overmax Solution 10!!!! De!!!!! Magyar garanciával bír. Ha gond van,beviszem a Conflex-hez,és megjavítják. És tudom hol van. Valszeg Neked szerencséd volt a kínai webshopokkal . Itt ,és más fórumokon is rémtörténeteket lehet hallani....volt olyan, aki 6 HÓNAP múlva kapta vissza készülékét...és szerencsétlen srác még javítatlanul is....szóval veszélyes terep ez...rockchip 3188 ide,vagy oda...A PC WORLD újság vagy 25 éves múltra tekint vissza...azért ne szóljuk le...vagy a Steelcore-os ipon teszt...nem irnak olyan rosszakat..olvastad? Én készséggel elhiszem,hogy kifogtál egy nagyon rossz darabot....de ez lehet Freeland-nél, Modecom-nál....sőt...van ismerős szervízes a neves Samsung-nál is...na ott is van kegyetlen sok selejtes tab....100 - 150 ezres kategóriában...bizony. ( a Solution 10-hez már jött frissítés,május 17.-én )
-
svgyula
addikt
válasz
csőnadrág #1209 üzenetére
Tisztelt hozzászóló!
http://hvg.hu/tudomany/20130226_gsma_az_ev_legjobb_mobilja_es_tablagepe
Olvasni kellene.............
A PV WORD magazint hol jegyzik mint minősítőt? Ennyiből lehetnék én is vagy te vagy bárki. Mi alapján minősítették? Használták egy hétig? Vagy?
A legjobbnak ítélt táblagépek között nem rúgnak labdába a nálunk kapható cuccok nagy része(100e.alatt). Ez azért van mert csak errefelé jelent "luxust" megvenni egy márkás és drága dolgot. Viszont nem lesz egyetlenegy táblagép sem mindenható erre a gyártók nagyon figyelnek. Sem az én gépem sem a te géped nem középkategóriás! Ezek mind alsó kategóriás gépek kicsit ilyen kicsit olyan.
Ha már arról beszélsz, hogy felelőtlenség ajánlani a "kínai" gépet! Van egy kérdésem ha még nem olvastad az előző hozzászólásomat a te géped az milyen gyártmány?
Tudod mi nem kínai a te gépedben?
A BIT-ek amiket a micro SD kártyára másoltak! Na azok a lengyel buherációból származnak. Pontosan ez volt vele a gond mivel ŐK nem fogják kijavítani a hibákat a szoftveren!
Érdekes hogy a "kínai" gépemhez eddig szinte havonta jött ki egy firmware frissítés amitől mindig gyorsabb lett a gép, vagy több elérhetőséget jelentett a play áruházban. A tiedhez jött frissítés?
Na persze ami tökéletes az tökéletes........................ -
svgyula
addikt
válasz
csőnadrág #1209 üzenetére
Nos itt a készüléked alapja amiről klónozták meg butították egy kicsit és figyeld az árát is:
http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-FreeLander-PD90-10-1-Inch-IPS-Screen-Dual-Core-Tablet-PC-Android-4-1-Jelly/749686585.html
Viszont ez a készülék valóban megbízható mivel nekem volt ilyen márkájú készülékem és az új rendelésénél 3 nappal később hozták ki az új verziót. Ezért nem rendeltem ezt a márkát.
Nézd meg a paramétereket aztán rájössz, hogy a tied szitázása meg a belsőtárhely felezése a különbség. Arról, hogy mikori fejlesztés ne beszéljünk a Freelander már az RK3188-at meg a samsung csipkészletet használja.
És megint előjön a mondás "kicsit sz@r de ide még jó lesz" -
csőnadrág
csendes tag
válasz
svgyula #1208 üzenetére
1. A Steelcore 10+-al nekem nem voltak problémáim. 2. Senkit nem vezetek félre...A Solution 10 remek készülék.Külön topikot nyitok neki egyébként. 3. Az vezeti szerintem félre az embereket,aki kÍ ai garanciával rendelkező gépet ajánl. Felelőtlensèg ilyen kütyüt venni. 4. Én 53 ezerért vettem a Steelcoret. 5. 60 rongyért van egy remek 3G-s tabletem. 6. Van egy olyan keszulek.....Sencor Element 10.....ez a Steelcore egy az egyben klónja....2013 februárban a Sencort a PC WORLD magazin megválasztotta az év tabletjének...megneztem....984-on ketyeg az is...ennyit a félre vezetésről....
-
svgyula
addikt
Az előző hozzászólásomban leírtam 1BIT-es emberek................
A 43eft nagyon jó ár, azaz 16eft- buktál rajta közel 30%....................
Tudod nekem ez a kínai nem az első amúgy meg simán cserélik! Mivel telefonnal már volt gondom visszaküldtem és jött a csere! Nem volt több hónapos levelezés meg veszekedés! Valahogyan nekik nem ez az érdekük!
De mint írtam használd egészséggel de ne próbáld megmagyarázni hogy milyen szuper mert nem azok akik írogatnak minden megtapasztalták.
Rajtad kívül egy fickó dicsérte itt az overmax-ot a conflex ügyeletese.
Amúgy én nem csak azért vittem szervizbe mert a frekvencia le volt korlátozva bár rengeteg program szaggatott de a kijelzője is megadta magát. A akkumulátort 8 óra alatt töltöttem 100%-ra és legjobb eset a 3,5 óra volt(használat) DE ha lemerülőben volt akkor nyista használat mivel a töltő nem volt képes a szinten tartásra.
Tehát ne próbáld megmagyarázni hogy milyen jó! Használd és tarts meg az örömöd magadnak és lehetőleg ne vezess félre senkit. -
csőnadrág
csendes tag
válasz
svgyula #1206 üzenetére
Ez nem igaz,hogy nem lenne olcsó. A Steelcore 10+ sem volt draga.Nálam a freki háború elenére jól működött. Csak azért adtam el,hogy a Solution 10-et megvegyem. Mert 3G-re szükségem van. És a csüngő OTG kábel már zavart. Ez a tablet Lengyelországban 900 zloty körül van. Magyar ára ennek megfelelő. És krva jó gép. Az biztos,hogy Freetab, meg Sanei-k nem rúgnak labdába mellette. Azt soha nem értem meg,hogy hogy mer valaki kínai garanciába belemenni...bukásra ítélt eleve,ráadásul eladni is baromi nehéz...az agyonszapult Steelcore 10+ -t 3 helyen hirdettem meg. 3 órán belül megvették 43 ezer forintért...es elmondtam a lekorlátozast..nem az számított,hanem a hazai szerviz...bármilyen is az. És igenis,ha veszek valamit,fontos,hogy arra is gondoljak,hogy akár miért, de esetleg el kell adnom...és bizony az Overmaxot,mint márkát ismerik. Sanei? Freetab? Pipo? Ugyan kérem...Ebből a szemszögből is meg kel nèzni a dolgokat. (Látok itt az apróhirdetési rovatban nem egy olyat,ki 3 honapja arulja kinai csodajat.....)
-
csőnadrág
csendes tag
válasz
svgyula #1204 üzenetére
Tébvedsz. Az Overmax Solution 10-et 2013. április 4.-én jelentették be. Megjelenése 1 hónapot csúszott...de megérte. 6 hétig bújtam a netet, és megtalaltam a Kiano 3G dual készüléket,mely hazánkban nem került forgalomba. Ez az 0vermax Solution 10 , egy az egyben. Fél év tesztjeit, felhasználók tapasztalatait néztem át....nézzétek meg Ti is! Érdemes. Az eddigi legjobb Overmax termékről írom ezen sorokat is. Ár-érték arányban verhetetlen.
-
svgyula
addikt
válasz
csőnadrág #1203 üzenetére
Szia!
Ennek a cuccnak biztosan nincs 2 hónapnál régebbi tapasztalata senkinek mivel azután pár héttel hozták ki hogy én elkezdtem a conflex-el meg az overmax-al levelezni. Ez pedig február végén volt...........
Abban az időszakban csak az "1BIT-es" felhasználók vettek ilyet! Az ő tapasztalatukat pedig ne tekintsük már alapnak ha lehet. Nekik az egy jó szerkezet ha bekapcsol és látszik a kép............
Mondhat bárki, bármit, inkább bízok egy orosz fejlesztésben, mint a lengyel buherációban............
Az ára meg a sima kínai gépeket messze veri akkor? -
csőnadrág
csendes tag
válasz
this is life #1202 üzenetére
Tisztában vagyok a brandelés fogalmával.Ezen készükék kvázi klónja tavaly ősz óta van forgalomban. Tehát van bőven tapasztalat.92%-os pozitív...ez az általad favorizált 5110-es Samsung is megirigyelhetné. Egyébként bármily jó is a Samsung,botrányosan drága, botrányosan szervíz igényes..Maga a cég rendkívül agresszív marketinget folytat. Végtelenül haragszom erre a cégre. 3 év alatt 6 készülékem ment tönkre ezen logoval elátva..elég volt belőle...és agresszivitasukkal hazavágtàk az igazi minőséget gyártó Panasonicot.....2016-tól minden tv gyártásával le áll...ezen ócska cég következtében.
-
csőnadrág
csendes tag
válasz
this is life #1198 üzenetére
Ha ez a készülék ipari hulladék..hát...nem tudom.de hogy a Samsungot kenterbe veri,az biztos....Ez a készülék brandelt kütyü. Van olyan,ki 6 hónap tapasztalattal bír..ezért vettem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest