Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
ne haragudj, most láttam, h a te tábládhoz már nem jó a livesuit
akkor annyit tudok javasolni, h próbáld meg felismertetni adb-vel, mert akkor parancssorból elárheted a recovery-t! ha sikerül adb-vel, akkor az adb reboot recovery parancsnak mennie kellene... :S
ha nem létezik ilyen, akkor előtte: adb push reboot-recovery.sh /data, h felmásold ezt a file-t a rendszerbe.
ezek akkor fognak működni, ha ADB keresztül még kommunikál a számítógéppel a tábla... hátha...
-
csabika0001
senior tag
válasz
rozsahegyir3 #491 üzenetére
Sajnos licenc probléma miatt törölnöm kellett a hangot alóla így már mindenhol elérhető.
Nem lehet kijátszani ezt policy ? -
geloczigeri
tag
Sziasztok!
Köszönöm az információkat a tabletről, sokat segítettetek! Vettem én is egy ilyet, és meg vagyok elégedve vele eddig.
A processzor nekem is csak 1Ghz-ig pörög fel. Rootoltam a készüléket, és utána elkezdtem keresgélni Ainol Novo 10 Hero-hoz kapcsolódó dolgokat, hátha jó lesz ehhez is.
Az első, és legérdekesebb a CyangenMod lenne:
http://forums.ainolstore.com/topic/1242-cyanogenmod-101-for-ainol-novo-10-hero/Olvastam, hogy a chipset megegyezik, és a root is ezért volt megbízható, az működött. Vajon felmenne erre a tabletra a CyanogenMod, ami a Ainol Novo 10 Hero-hoz készült? Ez szerintem megoldaná a processzor problémákat is, mert a beállításokban alapból lenne olyan opció, amivel állítani lehet a CPU frekvenciát, governort (a mobilomon így működik, gondolom ebben is benne van).
Azért nem próbáltam még ki, mert félek a kernel-től. Mi van, ha inkompatibilis az Overmax tablettel? Egy rossz kernel flashelés után elérhető lesz még a recovery? Mert ha igen, akkor ADB-n keresztül újra tudom flashelni a régi kernelt. Mi a véleményetek erről? Aki próbálta már a CyanogenMod-ot, írjon mindenképp, ha látja ezt -
Mid2100
csendes tag
Szia Simba86, neked is köszönöm a hozzászólást, ahogyan a többieknek is!
Ha közvetlen USB kábellel dugom az asztali gépemre, M6 chip-ként de felkiáltójellel (driver nélkül) felismeri a gép, a tablet azonban nem mozdul így sem. A második mondatodat egyáltalán nem értem, hogyan tudom livesuite-al frissíteni? -
Simba86
senior tag
ha a számítógép látja ADB-n keresztül, akkor sztem még menthető...
próbálkozz, hátha felismeri a gép!nekem a buherálgatás közben olyan is volt, h CSAK CWM volt elérhető, bármit csináltam! de azzal, h a ADB-n keresztül még kommunikál, azzal visszahozható, mert akkor egyszerűen lefuttatod újra livesuit-tal a frissítést!
-
Mid2100
csendes tag
válasz
csabika0001 #494 üzenetére
Háttérvilágítás sem kapcsol. Az egyetlen fény amit ki tudok csikarni, a töltő led, amit a hdmi csatlakozón keresztül látok felvillanni, mikor töltésre rakom.
-
Mid2100
csendes tag
válasz
rozsahegyir3 #492 üzenetére
Hát ez nem jó hír...Sajnos nálam is ez lesz, mert bármit is próbálok, amit itt leírtatok, csend és hullaszag...
-
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
csabika0001 #473 üzenetére
Tabletrol nem nezheto... mobilt engedelyezd.
-
csabika0001
senior tag
válasz
DrDante666 #489 üzenetére
Jól mondod.
Igazából ennyi az egész kevés az a 2mp. -
DrDante666
tag
Én is frissítettem, simán felment (a hangerő gombot nem engedtem el, csak miután megjelent az Android robot).
-
rabbitfriend
tag
válasz
Jhonny Cage #485 üzenetére
Azért ez furcsa...3 My Audio készülékemnél sem volt ilyen gond. Frissítés, hasonló módon. Egyáltalán megtegyem? Utána meg szervíz??? Egyébként mi javul látványosan az új ROM-tól? LÁTVÁNYOSAN!
-
Jhonny Cage
tag
válasz
Jhonny Cage #485 üzenetére
Na megcsináltam én is a frissítést , először nekem is elment fúlra minden de második nekifutásra sikerűlt.Hangerő le +power gomb 3 másodpercig majd power felenged és csak a hangerő le még 2 másodpercig aztán kb 30 másodpercig vársz és felvillan az android logo és megkezdi a telepítést!
-
Jhonny Cage
tag
Nekem is volt hasonló gondom egy másik tablettel,ha nem jön össze elsőre, nem kell kétségbe esni,próbálgatni kell.Először is . Micro sd 2gigás legyen ,de legalább 1giga,nagyobb viszont nem.Formázd le a kártyát fat32-re.Csomagold ki a micro sdre az update zip tartalmát.rakd be a tabletbe, aztán először hangerő fel majd power gomb lenyomva tartani kb 6 mp. Majd felenged.Ha nem látsz semmit a képernyőn ,az sem jelenti hogy baj van,nem kell semmit nyomni vagy csinálni csak várni,van hogy egy perc is kell neki ,hogy bejöjjö az android figura de sötét képernyönél is dolgozik a gép, persze csak ha nincs lemerűlve.Ha így sem működik .próbáld töltőre dugni egy időre 3s azután ujrapróbálni, vagy ha úgy sem jó akkor másik micro sdvel próbálkozni,esetleg a gombok lenyomási idejével variálni.Ha semmi sem jó akkor szerviz.
-
lenga
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken sikerült beszereznem egy Overmax SteelCore 10+ Tabit.
Ma felkerült rá a hivatalos frissítés a lengyel Overmax oldalról.
Ezután a fórumban lévő Root is simán ment. Hálás köszönet érte
Annyi hozzáfűzni valóm van csak, hogy nekem nem volt triviális hogy jutok el a recovery menube.
(Bekapcsoló gomb és a Hangerő minusz addig amíg be nem jön a recovery menü.)Mindenesetre idáig tetszik a tabi nincs vele bajom no ezt most gyorsan le is kopogom
-
Mid2100
csendes tag
válasz
csabika0001 #481 üzenetére
Köszönöm. Sajnos nem segített a dolog, marad a szerviz.
-
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001 #480 üzenetére
Annyit hozzátennék hogy én nem reseteltem.
-
csabika0001
senior tag
Nálam ez előjött már szintén ebben a helyzetben voltam.
Csináld újra de amikor elengeded a power gombot tartsd tovább nyomva a hangerő gombot nekem beindult.
Szóval azt értem ne 2mp hanem tovább !!!
SD kártyahely gond nekem nincsen annyi hogy elég mélyen bemegy a készülékbe. Körmömmel újra megtudom nyomni. -
Mid2100
csendes tag
válasz
csabika0001 #465 üzenetére
Sziasztok!
Megpróbáltam fölrakni a frissítést, de azóta se kép se hang az eszközön.
A következőt tettem:
Tablet kikapcs, Micro SD be.
Hang - és power gomb egyszerre be. Az Overmax logo sem került elő már nekem.
Azóta csönd, bármit is teszek. Reset sem segített.Másik kérdés, ha a mikro sd kártyát berakom, olyan mélyre kerül, hogy bemegy a burkolat alá, néha be is akad, és csak tűvel tudom kipiszkálni. Ez másnál is így van, vagy csak az enyém ilyen.
Előre is köszi. -
ericdrawen74
senior tag
A GPS statusbar ikont el lehet tüntetni?
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Na ez tényleg sokkal jobb minőségű mint az enyém! Nekem sajnos nem volt valami jó a kamera. Nincs benne hiba, teljesen jó a videó
-
kislala
csendes tag
Steelcore 10+
Frissítés előtt AnTuTu: 7384
Frissítés után AnTuTu: 9183
A teljes kikapcsolás utáni rendszer felállás is gyorsabb lett. -
Tomasman1985
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #470 üzenetére
Egy dolgot tudok a play áruhaz tele van cuccal a máskhoz gépest. Gamloftos játék még mindi azt irja nem megfelelő system konfig! Hibát edd nem vettem észre! Cput ne néztem
-
waterphone
tag
válasz
Teljesen jó az anyag. A lényeg kiválóan látszik.
Köszönet érte! -
csabika0001
senior tag
[Overmax videó], azt akartam hogy jó minőségű videó legyen de a youtube sokat ront rajta.
-
ericdrawen74
senior tag
adb drivert hol találok hozzá?
-
csabika0001
senior tag
válasz
Jhonny Cage #470 üzenetére
Minden marad a régi. Persze a javítások megvannak.
Viszont a rendszer érezhetően gyorsabb. -
Jhonny Cage
tag
Aki felrakta a frissítést , az írjon már tapasztalatokat, miben lett jobb? Processzor frekvencia maradt-e 1000mhz?
-
ericdrawen74
senior tag
Köszönöm, sikerült a frissítés és az újra root is.
-
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001 #467 üzenetére
Most olvasom előttem már taglalták a dolgot.
Ha mégsem menne írj. -
csabika0001
senior tag
válasz
ericdrawen74 #466 üzenetére
Nekem a 8GB-os verzió van.
A 10+ 16GB-osnál ezeket a lépéseket kell követni amit INNEN lehet letölteni -
ericdrawen74
senior tag
+ az hogy volume- és bekapcs. gomb.
-
csabika0001
senior tag
válasz
ericdrawen74 #464 üzenetére
Nálam kb 5 perc volt mire felállt a rendszer.
Amire oda kell figyelni jobban az a volume gomb 2mp nyomva tartása. Nálam elsőre nem jött be utána nem is kapcsolt be a gép. Aztán újra próbáltam és beindult. Szóval nem volt zökkenőmentes de megérte. -
ericdrawen74
senior tag
Volume- és a Power
-
ericdrawen74
senior tag
Mennyi idő alatt fut le a Steelcore+-on a frissítés ?
-
waterphone
tag
A kistestvér OV-SteelCore8 8" -al kapcsolatban van vkinek tapasztalata? Méretét tekintve nekem ez feküdne jobban, de nem nagyon olvastam róla véleményeket.
-
Simba86
senior tag
ebben a topicban biztosan off lesz, de nincs másik overmax topic, szóval...
ov-tb-09-es táblám van, és hiába tudom felvarázsolni a superuser-t a systembe, a root jog továbbra se jó, bármit csinálok... valakinek vmi 5let?
recovery-re van esély szerintetek?
-
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
Tomasman1985 #458 üzenetére
Orulj neki, hogy mukszik.
Asszem jovoheten meglatogatom a conflexet frissites celjabol.
Az elozo masinam is frissites kozben adta be a kulcsat, igy inkabb sakival csinaltatom! -
Tomasman1985
csendes tag
Updateltem, és király Play storeban már látja az angry birds-t! Build verzio még mndig 2012.12.19 az infoba, ezt mondjuk nem értem!
-
DrDante666
tag
Webforditas.hu-val fordítva, hátha segít valakinek, a 2 alapján csak sikerül összehoznunk:
1. vizsgáld meg a készülék modelljét - e.g. az aljnál eszközöket találnak meg.
FIGYELEM! A használó nyújtó szoftver az alternatív modellről meghibásodhat vagy
véglegesen megrongálni az eszközt.
2. csomagolj ki OV-STEELCORE-10-PLUS-SOFT.zip archívumot. Fájlok, amiket aztán teljesen telezsúfoltak
másolj a microSDmemória-kártyára (a kártyák maximális teljesítménye 2 GB-os) - 6 fájl:
� aml_autoscript
� testalkat
� factory_update_param.aml
� U-csizma
� uImage
ï�· update.zip: fájlfrissítés
3. Proszę umieścić kartę microSD w wyłączonym urządzeniu. 4. Proszę nacisnąć przycisk VOLUME (-) i POWER przez 3 sekundy. 5. Po ukazaniu się logo OVERMAX na ekranie urządzenia proszę puścić klawisz POWER nadal trzymając przycisk VOLUME (-) przez jeszcze 2 sekundy. 6. Aktualizacja systemu uruchomi się automatycznie. 7. Po aktualizacji tablet zresetuje się samoczynnie.
3. tedd a microSDkártyát a kizárt eszközbe.
4. nyomd azt a VOLUME gombot, amit (-) és POWER 3-ért támogatnak.
5. megjelenő képernyőre írt eszközöket kérdezek az OVERMAX logó bérbeadásba menj a POWER kulcs megnyugszik
megtartás a VOLUME nyugodtan keresztül begombolja (-) 2 másodperc.
6. a rendszer frissítése automatikusan kezdődni fog maga.
7. a frissítés után a tabletta újraindítás maga automatikusan. -
válasz
Tomasman1985 #455 üzenetére
Jól fordítja ,csak nézd a lengyel szöveget ,ami a lényege hogy túl nagy kapacításu kártya ne legyen mert gondot okozhat a frissítésnél (nem frissít) és az se baj ha nem class 10 es mert azokat se szokták mindig szeretni a tabletek frissítéskor .
röviden ez a lényege
1. A zip-et kicsomagolod az external (külső) SD kártyára, aztán kikapcsolod a tabletet.
2. Megnyomod a Volume+ és a Power gombot egyszerre, amig a logo meg nem jelenik.
3. A készülék elvégzi az automatikus frissítést és újraindul. -
Tomasman1985
csendes tag
válasz
this is life #454 üzenetére
Köszi! Ezt a max 2gb kártyát nem vágom, biztos jól fordít a google szerinted?
-
válasz
Tomasman1985 #453 üzenetére
google fordítóval ...Valaki segítség, tartózkodás mellett vágom és PL-T:
FIGYELEM! OVSTEELCORE 10 + frissítése előtt kérjük, töltse fel a tablettát. A frissítés során az összes adat törlődik a tabletta és a tartalmát a belső memória. A frissítések kérjük, használja memóriakártyák 2GB-ig. Első Kérjük, ellenőrizze a modell neve - például, az alján. FIGYELEM! A program egy másik modell hibásan működhet, vagy maradandó károsodást a készüléket. Második Kérem csomagolja az OV-STEELCORE-10-PLUS-SOFT.zip. Ezután a kibontott fájlokat, kérjük, másolja a microSD kártya (maximum kapacitása 2GB kártya) - 6 kép: aml_autoscript factory_update_param.aml épít U-boot uImage update.zip: 3. frissítő fájlt Kérjük, hogy a microSD-kártyát a készülék ki van kapcsolva. 4. Kérjük, nyomja meg a VOLUME (-) és a POWER 3 másodpercig. 5. Miután OVERMAX logó megjelenik a képernyőn, kérjük, engedje el a POWER gombot, miközben továbbra is tartja a VOLUME (-) további 2 másodpercig. 6. System Update automatikusan elindul. 7. Frissítése után a tabletta automatikusan ujraindul... -
Tomasman1985
csendes tag
Valaki help, nem vágom a PL-t:
UWAGA! OVSTEELCORE 10+ Przed wykonaniem aktualizacji proszę naładować tablet. Podczas aktualizacji zostaną skasowane wszystkie dane z tabletu oraz zawartość pamięci wewnętrznej. Do aktualizacji proszę używać kart pamięci maksymalnie do 2GB.
1. Proszę sprawdzić model urządzenia – znajduje się np. na spodzie urządzenia. UWAGA ! Użycie oprogramowania od innego modelu może działać nieprawidłowo lub trwale uszkodzić urządzenie.
2. Proszę rozpakować archiwa OV-STEELCORE-10-PLUS-SOFT.zip. Następnie wypakowane pliki, proszę skopiować na kartę pamięci microSD (maksymalna pojemność kart to 2GB) – 6 plików: aml_autoscript build factory_update_param.aml U-boot uImage update.zip : plik update
3. Proszę umieścić kartę microSD w wyłączonym urządzeniu.
4. Proszę nacisnąć przycisk VOLUME (-) i POWER przez 3 sekundy.
5. Po ukazaniu się logo OVERMAX na ekranie urządzenia proszę puścić klawisz POWER nadal trzymając przycisk VOLUME (-) przez jeszcze 2 sekundy.
6. Aktualizacja systemu uruchomi się automatycznie.
7. Po aktualizacji tablet zresetuje się samoczynnie -
csabika0001
senior tag
Most már a 10+ os verziók tulajdonosai is örülhetnek!
-
Carlx70
csendes tag
Az Overmax oldalára felkerült egy software update!!!
Software update for OV-SteelCore.
System: Android 4.1
Update: 27.12.2012
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest