Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
synex70 #1222 üzenetére
Overmax OV-TB-08 III megnéztem a leírást. Nekem a ModeCom-hoz ugyan ez a frissítő program. Működő rendszer alatt csatlakoztasd a PC-hez és úgy indítsd el a programot. Én így csináltam, nekem működött. Bár XP-n ilyet csinálni kínszenvedés. A WIN7-essel nincs ennyi kínlódás, ha a megfelelő usb driver van fenn, mert amikor telepít a telepítő újraindítja a tabletet és telepítő modban felismeri az usb drivert. Lehet kicsit zagyva, amit írtam, de én XP-vel nem próbálkoznék soha az egy tökölődés.
-
ericdrawen74
senior tag
A ModeCom Freetab 1003-hoz tudna valaki recovery-t ?
-
ericdrawen74
senior tag
Ha PC-ről szeretnél másolni a Micro SD-re azt tanácsolom, vegyél kártyaolvasót, ugyan is ha a tabletet a PC-hez csatlakoztatod, előfordulhat, hogy néhány widget "eltűnik" az "asztal"-ról és rakosgathatod vissza. Mielőtt kiveszed a kártyát, ne felejtsd el kikapcsolni a tabletet.
+
1 - kártyaolvasóval gyorsabb a másolás.2 - Ha filmeket másolsz rá érdemes használni a Paragon NTFS app-ot, akkor partícionálhatod a Micro SD-t NTFS-re is és akkor 4gb-nál nagyobb file-okat is másolhatsz rá. (pl.: full hd filmek)
-
ericdrawen74
senior tag
Az Overmaxhoz képest klasszisokkal jobb!
Hazudnék, ha azt mondanám tökéletes a gép, de mondom az Overmax után ez rakéta
-
ericdrawen74
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!!!
Működik!!! -
ericdrawen74
senior tag
Nem is tudtam róla, de most kipróbálom.
-
ericdrawen74
senior tag
A ModeCom Freetab 1003-hoz tud valaki root-t?
-
ericdrawen74
senior tag
1131
Frissítsd a romot. Ha ez sem jön be, akkor vidd vissza szervizbe. Ha ez sem jön be, próbáld meg Kicseréltetni. Sajnos az overmaxról csak rosszat hallani. Én sikeresen cseréltettem és csodák csodája, megszüntek a problémáim.
-
ericdrawen74
senior tag
Én levásárolhattam az Overmax árát. Rom frissítéskor ugyan is lefagyott és se kép, se hang. A szervíz sem tudott vele mit kezdeni.
Helyette ezt vettem:
MODE COM FreeTAB 1003 IPS X2 10,1" 16GB fekete.
Csütörtök óta használom és összehasonlíthatatlanul jobb, mint az overmax. Jól bírja az aksi, talán jobban optimalizált és nem az a cpu van benne, mint az overmaxban.
Első nap Antutu: 11517 pont. Mostani: 10987 pont. -
ericdrawen74
senior tag
Nincs 100–es aksija, csak optimalizáltabb és màs CPU van benne.
-
ericdrawen74
senior tag
Kb.: 10 órája nyüstölöm, ég és föld az Overmax után.
-
ericdrawen74
senior tag
MODE COM FreeTAB 1003 IPS X2 10,1" 16GB fekete
Már elsőre ezt kellett volna választanom!
-
ericdrawen74
senior tag
Erre a készülékre váltanám le az Overmaxomat:
MODE COM FreeTAB 1003 IPS X2 10,1" 16GB fekete.
Valakinek van vele tapasztalata? -
ericdrawen74
senior tag
Tegnap letelt az Iponos szervizes 2 hét, zaklassam őket, vagy fognak jelentkezni?
-
ericdrawen74
senior tag
Hogy sikerült és mennyi idő alatt?
-
ericdrawen74
senior tag
A MODE COM FreeTAB 1003 IPS X2-ben is ugyan az a CPU van, mint az Overmax Steelcore 10,1+-ban? Van egyáltalán különbség a kettő között megbízhatóságban, mert a MODE COM-ról semmit nem találni.
-
ericdrawen74
senior tag
Köszönöm az infókat!
-
ericdrawen74
senior tag
DrDante666 nem téged támadlak, csak eldurran az ember agya a magyar szervizek kifogásaitól, hozzáállásától, mintha nem akarnának dolgozni. És tényleg így is van. Kicsi fizetés, kicsi munka.
A sógornőm Angliában lakik, ott kinyalják az ember seggét, bármi gondja van."Reméld a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra" ...
-
ericdrawen74
senior tag
A frissítés folyamata pontosan úgy történt, ahogy a linkben le van írva. A készülék laggolt, kifagyott az ismert problémákat produkálta ezért ismét felraktam volna a friss romot, ami menet közben lefagyott. Abszolute nem érzem magam hibásnak, két androidos telefonom is van, mindegyiken főzött rom, tehát, nem vagyok kezdő, ne hogy már én legyek a hibás, mert a hardver és a rom sz@r. Ez az első tabletem és ha egy ilyen hiba ilyen tortúrával jár ezt felháborítónak tartom és ha számomra nem megfelelő választ kapok, fogyasztóvédelem.
-
ericdrawen74
senior tag
Más, android frissítésnél leállt a tabom, azóta se kép, se hang, van rá esély, hogy az overmax helyett msikat tudok venni? Kb.: 1 hónapon belül nyiffant ki.
-
ericdrawen74
senior tag
Ipon szerviz tapasztalatok érdekelnének. Mennyire megbízhatóak?
-
ericdrawen74
senior tag
Ha az Iponba úgy alakulnak a dolgok, hogy be tudom cserélni a készülékem másikra a két készülék közül melyiket ajánlanátok, elég sok filmet néznék rajta. MVA vs IPS kijelző?
- PRESTIGIO PMP7100D DUO 10.1" 16GB - MVA kijelző
- MODE COM FreeTAB 1003 IPS X2 10,1" 16GB - IPS kijelző -
ericdrawen74
senior tag
Ma vittem vissza az Iponba az Overmax Steelcore 10.1"+ tabletemet. A szervízben ezeket a problémákat soroltam fel:
- 1db pixelhiba
- Az ismert processzor probléma (hivatkoztam a fórumra)
- Akadások, néha akár egy perc is
- A szoftverfrissítés közben kb. a felénél a készülék lefagyott, azóta se kép, se hang.Ahogy látom, ők már nem is forgalmazzák. A kérdés a következő, van esély arra, hogy más készüléket vásároljak náluk, akár ráfizetéssel is? És ha igen, 80e Ft-ig bezárólag mit ajánlanátok?
-
ericdrawen74
senior tag
Sajnos nem az sdk fenn van és semmi. A nand flash érdekelne.
-
ericdrawen74
senior tag
A rom telepítés felénél lefagyott,újra indítottam. Ha lenne hozzá adb nem is lenne gond. Amire nekem kell, olvasni és filmet nézni ok is.
-
ericdrawen74
senior tag
Attól félek "kinyírtam" se ki se be az eszközkezelőben M6-CHIP-ként szerepel.
-
ericdrawen74
senior tag
adb drivert hol találok hozzá?
-
ericdrawen74
senior tag
Van ehhez a tablethez főzött rom?
-
ericdrawen74
senior tag
32gb class 10-es kártyát kezeli a tablet?
-
ericdrawen74
senior tag
Aki felrakta a SteelCore+-hoz a SteelCore romot, mi a véleménye, jobb vagy ugyan olyan mint a sajátja ?
-
ericdrawen74
senior tag
Néha pattog a hangszóró készenléti állapotban, erre valami ötlet ?
-
ericdrawen74
senior tag
Nekem így: A telefonomhoz telepítettem annak idején az Android SDK Tools-t és abból telepítettem az android verziónak megfelelő programokat, aztán eszközkezelő és driver frissítés és ok. De úgy tűnik a root nem teljes körű, mert a telefonomra root után bármit le-fel pakolhatok a system mappában is itt viszont nem lehet.
-
ericdrawen74
senior tag
Közben megoldottam az adb kérdést. Viszont ha a system/app mappába fájlokat akarok másolni, ezt az üzenetet kapom:your need root access to do this operation! A készüléket root-oltam, ellenőriztem, minden ok. Talán a gyári rom miatt van?
-
ericdrawen74
senior tag
adb drivert hol találok ?
-
ericdrawen74
senior tag
A GPS statusbar ikont el lehet tüntetni?
-
ericdrawen74
senior tag
adb drivert hol találok hozzá?
-
ericdrawen74
senior tag
Köszönöm, sikerült a frissítés és az újra root is.
-
ericdrawen74
senior tag
+ az hogy volume- és bekapcs. gomb.
-
ericdrawen74
senior tag
Volume- és a Power
-
ericdrawen74
senior tag
Mennyi idő alatt fut le a Steelcore+-on a frissítés ?
-
ericdrawen74
senior tag
Mégegyszer ezer köszi !!!
-
ericdrawen74
senior tag
Még nem tettem bele kártyát, így már ok. Köszönöm!
-
ericdrawen74
senior tag
Nekem nem jelenik meg a root.zip a recoveryben. Valami ötlet? A steelcore 10+-os, 16gb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest