Hirdetés
Aktív témák
-
szil@'rd
tag
A topical a célom az lenne hogy ide összegyűjtsük az overclock által legyilkolt alkatrészeket és történeteiket....ezzel segitve hogy más ne kövesse el ugyanazt a ''hibát''..
Anno jópár hónapja vettem egy abit nf7s2-g t 4 nap alat sikerült overclockal megölni.. tul nagy fsb-t adtam neki és már ott ki fagyott amikor ki irta hogy ''Do not power of while BIOS saving'' hát mivel ez meg fagyott kénytelen voltam power off... a tanulság hogy komolyan gonldolják az abitok ezt a kis feliratot mert többet nem indult el sajnos, hálisten visszavették garanciába és elhitték hogy csak egyszerüen nem akar elindulni nem tudom miért
mivel akkor már nem tudtak ilyen lapot ujjat adni vissza adták az árát

Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mivel akkor már nem tudtak ilyen lapot ujjat adni vissza adták az árát