Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Szüleimnek a boltjába meghozták a bankkártya terminált, amit úgy rendeltünk, hogy internet csatlakozással működjön, a gond az, hogy azt nem tudtuk, hogy vezetékes csatlakozás kell.
Mivel tudom a legkönnyebben megoldani, hogy a lenti helyiségben ahol csak Wifi csatlakozás van létesítsek egy vezetékes csatlakozási lehetőséget? Lan portos range extender? Vagy van jobb lehetőség?
-
BaLee
addikt
Kábel csere sem segített, ugyanazzal a kábellel egy másik laptopról simán másoltam gigabites sebességgel. Végül egyik kollégám javasolta, hogy szedjem le a Panda Dome antivirust mert őt már szívatta meg így. Leszedtem és azóta száguld, visszaraktam a vírusirtót azóta jó...
-
BaLee
addikt
Köszi a tippet mindkettőtöknek. Igazából a NAS és a PC kábelét cserélgettem a routeren de tényleg ha egyik kábel rossz akkor ugyanúgy lassú a másolás. Kicserélem holnap mindkét kábelt egy másikra!
-
BaLee
addikt
Van egy őskövület Asrock E3G3 alaplapom, amin van egy gigabites ethernet csatlakozó, pár hónapja csak gyenge 100mbit sebességgel működik (8mb/sec körül másol). Mehet így tönkre, hogy már nem tudja a maximumot? Próbáltam törölni, driverével együtt, majd újratelepíteni, kerestem hozzá újabb drivert a realtek oldaláról de a helyzet változatlan. A beállításainál hiába teszem át gigabitre auto helyett, változatlan a helyzet. Amúgy egy Realtek PCIe GBE controllerről van szó.
Van még bármi ötlet amit megpróbálhatok vagy vegyek egy USB-s vagy egy PCI-e hálókártyát?
-
BaLee
addikt
Köszönöm itt is!
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Adott egy adsl-es internet, amihez a Tkom egy egybe modem-router megoldást adott. Haverom vett egy NAS-t és gigabites hálózatot akar. Ezért vett egy gigabites routert. Hogy kell összehozni a rendszert, ha nem akarjuk kicseréltetni az egybe-routert? Van ugye 4 lan port kimenete, ezt ha összekötöm a gigabites routerrel akkor nem rontja le a hálózat sebességét 10/100-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest