Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
Nem kell addig várni felhívod a magyar supportot .....megmondod hogy elirtad bla-bla-bla és megoldják ,legfeljebb másik fiókot csináltatnak(jelenlegi fiók -jelszó-e-mail cím,biztonsági kérdés stb kelleni fog,hisz be kell azonosítaniuk hogy te vagy a fiók igazi tulaja.) ,én is mondtam hogy fifa 3+
- az igen de origin store ...stb nem,magyar törvény 16+.Hogy 16 után minden funkció elérhető lesz -e azt nem tudom .....a lényeg jelenleg kiskoru fiókja van,ezért a korlátozás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- az igen de origin store ...stb nem,magyar törvény 16+.Hogy 16 után minden funkció elérhető lesz -e azt nem tudom .....a lényeg jelenleg kiskoru fiókja van,ezért a korlátozás ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)