Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Üdv, elkezdtem próbálgatni a FIFA 18 PC-s játékhoz pár MOD-ot - FIFA Final Big Patch, és a Commuity MOD-ot - kisebb nagyobb sikerek voltak de most eljutottam oda, hogy a játék nem indul.
Azóta a Windows-t is újratelepítettem - Windows 10 RS4 (RS5 volt fent korábban de azon nem mennek a MOD-ok) majd telepítettem az Origin-t majd a játékot az le is frissítette magát a net-ről ahogy szokta újra telepítés után rákattintok az indításra feljön a Launcher ablak itt kattintok a PLAY-re és semmi.
Valami ötlet? Most ha érkezésem az RS5-el újrateszem a Windows-t és a játékot is.
Amennyiben nem tudom megcsinálni és ti sem tudtok itt segíteni milyen email-re tudok írni - magyar vagy angol nyelven - vagy telefonálni - magyar nyelv -ahol tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest