Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- VR topik
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
dejaris
üzenetére
Én már a 3. után idegbajt tudok kapni nem érek el 8-at egy nap
Bár a főnök gépét egy 87-es számlázó program miatt már raktam újra párszor amikor megvette.... 8GB memcsi stb, de ugye a számlázó program nem indul el x64 alatt, mert dos-os. Ok semmi gond telepítettem virtual pc-be dos-t úgysem az igazi akkor raktam rá egy xp-t is ugyanígy. Ment, de lassú volt. Kapott egy x86 win7-et ugye így minek a sok memcsi, de mindegy. A Dos-os progi csak ablakban kicsiben fut.... teljes képernyős dos ablakot nem támogat a Win7.... Megoldottam nagyobb ablakban futást, de az sem volt egyszerű. Na ott én már majdnem idegbajt kaptam főleg, hogy a géphez nincs x86 driver szinte semmihez. Azóta is gondot okoz néhány ékezetes karakter megjelenítése, de ezzel már nem akarok foglalkozni egy darabig megjelennek, majd egy ékezetes karakter beírásakor minden ilyen karaktert helyettesít valami ábra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár a főnök gépét egy 87-es számlázó program miatt már raktam újra párszor amikor megvette.... 8GB memcsi stb, de ugye a számlázó program nem indul el x64 alatt, mert dos-os. Ok semmi gond telepítettem virtual pc-be dos-t úgysem az igazi akkor raktam rá egy xp-t is ugyanígy. Ment, de lassú volt. Kapott egy x86 win7-et ugye így minek a sok memcsi, de mindegy. A Dos-os progi csak ablakban kicsiben fut.... teljes képernyős dos ablakot nem támogat a Win7.... Megoldottam nagyobb ablakban futást, de az sem volt egyszerű. Na ott én már majdnem idegbajt kaptam főleg, hogy a géphez nincs x86 driver szinte semmihez. Azóta is gondot okoz néhány ékezetes karakter megjelenítése, de ezzel már nem akarok foglalkozni egy darabig megjelennek, majd egy ékezetes karakter beírásakor minden ilyen karaktert helyettesít valami ábra