Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
dejaris
üzenetére
Én már a 3. után idegbajt tudok kapni nem érek el 8-at egy nap
Bár a főnök gépét egy 87-es számlázó program miatt már raktam újra párszor amikor megvette.... 8GB memcsi stb, de ugye a számlázó program nem indul el x64 alatt, mert dos-os. Ok semmi gond telepítettem virtual pc-be dos-t úgysem az igazi akkor raktam rá egy xp-t is ugyanígy. Ment, de lassú volt. Kapott egy x86 win7-et ugye így minek a sok memcsi, de mindegy. A Dos-os progi csak ablakban kicsiben fut.... teljes képernyős dos ablakot nem támogat a Win7.... Megoldottam nagyobb ablakban futást, de az sem volt egyszerű. Na ott én már majdnem idegbajt kaptam főleg, hogy a géphez nincs x86 driver szinte semmihez. Azóta is gondot okoz néhány ékezetes karakter megjelenítése, de ezzel már nem akarok foglalkozni egy darabig megjelennek, majd egy ékezetes karakter beírásakor minden ilyen karaktert helyettesít valami ábra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár a főnök gépét egy 87-es számlázó program miatt már raktam újra párszor amikor megvette.... 8GB memcsi stb, de ugye a számlázó program nem indul el x64 alatt, mert dos-os. Ok semmi gond telepítettem virtual pc-be dos-t úgysem az igazi akkor raktam rá egy xp-t is ugyanígy. Ment, de lassú volt. Kapott egy x86 win7-et ugye így minek a sok memcsi, de mindegy. A Dos-os progi csak ablakban kicsiben fut.... teljes képernyős dos ablakot nem támogat a Win7.... Megoldottam nagyobb ablakban futást, de az sem volt egyszerű. Na ott én már majdnem idegbajt kaptam főleg, hogy a géphez nincs x86 driver szinte semmihez. Azóta is gondot okoz néhány ékezetes karakter megjelenítése, de ezzel már nem akarok foglalkozni egy darabig megjelennek, majd egy ékezetes karakter beírásakor minden ilyen karaktert helyettesít valami ábra