-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
>vezeték és keresztnév mezőben cirill betűk
Hát, ilyen csak a mesében van! Azért lássunk, jól értem-e a helyzetet:
* Tegnap átírtad ezeket a mezőket is?
* És persze nem ciril betűs neved van?!
* Ugye nem orosz nyelven használod az Origin klienst?
* A jelszóváltoztatás nem csak annyi volt hogy anya01-ről anya02-re írtad át?
* Teljesen új, hosszú jelszót találtál ki, ami nem köthető a többi adatodhoz?>most is megy az Avast mély vizsgálata
Felesleges. Ha tényleg nálad lenne a hiba akkor alig lenne olyan rendszered ami helyesen működne. Valahogy mindig csak az Origin fiókodat érinti a hiba. Szerintem most már egyértelműen valami hibát kihasználva a szervert heckelik meg.
Én a helyedben felhívnám megint a magyar Ügyfélszolgálatot, és kérném az esetem azonnali továbbítását a biztonsági részleg felé! Nézzék meg az esetet a jól képzett szakembereik, és tanuljanak belőle!
A sima ügyfélszolgálat ezt a problémát nem fogja tudni kezelni, mert speciális szaktudás kell a probléma megoldásához. Ez nem a 12 egy tucat, indítsa újra a gépet és megjavul kategóriájú probléma!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest