Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Webkamera topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Nekem az első vásárláskor volt hasonló hibám, még tavaly november környékén. Csodálkoztam is, mert ilyet a Steam-en soha nem tapasztaltam.
Idén egyik vásárlásom után sem jött elő ez a probléma. Furcsa, hogy most találkoztál vele.
A fizetés sikeres volt. Gyakorlatilag 5 másodpercen belül meg kellett volna jelennie a játékaid között. Esetleg egy nézet váltás után a Játékok és az Üzlet között. Legrosszabb esetben egy kilépés-belépés után, de ha ekkor sincs meg akkor az tényleg nagy gond!
Nem lehet, hogy a Játékok között csak az éppen telepített játékokat mutatja neked jelenleg az Origin kliens? Van ilyen nézete is, ekkor értelem szerűen nem jelzi ki a nem telepített (pl. frissen vásárolt) tartalmakat.
Esetleg ez egy DLC volt? Van néhány, ami nem jelenik meg az Origin kliens felületén, de a játékban már használható (feloldásra került) a tartalom.
Ha a mostani akciós játékok közül vettél valamit, annak meg kellett volna jelennie.
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest