Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
a178
tag
A helyzet fokozódik!
Ma reggel mikor hazajöttem a melóból szerettem volna kipróbálni a Gotham City Impostors játékot. El is indult, de mikor be kellene lépni a GFWL-ba, akkor kiírja, hogy frissíteni kellene a kliens programot. Legyen így, gondoltam, de már fél órája itt ülök a gép előtt és még most sem frissült a kliens. Nem mondom, hogy hihetetlen gyors a netem, de ezidő alatt már készen kellene lennie, elvileg 700k-val tölthetek le. Azt hiszem a gép így marad, én meg alszom addig egyet... Kíváncsiságból kipróbáltam a Batman: Arkham Asylum GOTY-t, mert az is GFWL-es, de ott szó nélkül belép a Live-ba és már játszhatnék is. Ráadásul, a Live szerint épp a Gotham Cityvel játszom 
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windowsos tablet topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma reggel mikor hazajöttem a melóból szerettem volna kipróbálni a Gotham City Impostors játékot. El is indult, de mikor be kellene lépni a GFWL-ba, akkor kiírja, hogy frissíteni kellene a kliens programot. Legyen így, gondoltam, de már fél órája itt ülök a gép előtt és még most sem frissült a kliens. Nem mondom, hogy hihetetlen gyors a netem, de ezidő alatt már készen kellene lennie, elvileg 700k-val tölthetek le. Azt hiszem a gép így marad, én meg alszom addig egyet... Kíváncsiságból kipróbáltam a Batman: Arkham Asylum GOTY-t, mert az is GFWL-es, de ott szó nélkül belép a Live-ba és már játszhatnék is. Ráadásul, a Live szerint épp a Gotham Cityvel játszom