- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Mtbsrác #11320 üzenetére
Akkor nálad a hiba. Nem tudom mi, de sem én nem tapasztaltam ilyesmit, sem más nem panaszkodott az általam látogatott fórumokon (rajtad kívül) erre. Mindössze két regresszió van benne a 10.5x-hez képest, az egyik, hogy az IE9 tesztoldalon a Deep Zoom nem működik a másik, hogy bizonyos oldalakon (például torrentz.com) a faviconokon az átlátszó rész rózsaszín/kék lesz, bár ezek a javításokhoz képest apróságok.
Bug még van benne néhány, de többnyire a mindennapi böngészést nem érinti. Például a snap-links-re is tegnap csinált egy My Opera user egy alternatívát (amíg nem javítják az elm.DispatchEvent bugot.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest