Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Még egy kérdés: mekkora felbontásban böngészel? Esetleges illeszkedési probléma miatt kérdezem. A Turbo mód nem tudom mit kapcsol le az Opera funkciói közül azon kívül, hogy az Opera szerveréről kapja ugyanazt a tartalmat csak már optimalizálva más csomagban
A hálózatkezelő szoftverekben pl. tűzfal külön-külön is lehetséges az egyes programok beállításait matatni. Olyan is elő szokott néha fordulni, hogy pl. programhiba miatt hiába kapcsolja ki az ember ezeket a programokat, annak a rezidens modulja a memóriában terpeszkedik és ugyanúgy végzi a dolgát, mintha ki sem lenne kapcsolva. Ilyenkor ideiglenesen a megfelelő alfunkció letiltása esetleg segíthet.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Beleszaladtam a Magyaroperán egy Firefox kiterjesztésekkel foglalkozó cikkbe, ahol érdekessé vált számomra egy kiterjesztés. Mégpedig ez: MyPage Bookmarklet
Egy ilyen "dolog" jól jön néha az embernek, mikor sok fölösleges van az oldalon, amit ki szeretne nyomtatni. Viszont nemigen tudtam megoldani hogyan csináljak egy gombot erre a scriptre. Ha a forrást beteszem a UserJS könyvtárba, akkor ugye mindig betöltődik, de erre semmi szükség. Megpróbáltam jobb-klikkes menübe betenni, de onnan meg nem volt hajlandó működni.
Lényeg a lényeg, csak a könyvjelzők közül illetve a személyes sávról kiválasztva működik.
Könyvjelzők közül körülményes használni, személyes sávot nem használom. Egy "GoTo" gombbal szintén megoldható a futtatása, ami bekéri az oldal címét és le kell OK-zni, de ide meg vágólapon keresztül kell bemásolgatni a scriptet.Esetleg valakinek ötlet hogyan lehetne működésre bírni egyszerűen a személyes sáv kihagyásával?
-
AtHoS
nagyúr
Örülök, hogy a YT azért megoldódott
A másik oldal-hoz pedig amit tenni tudsz a következő, bár ez sok más hasonló "szabványtalan" oldalhoz is jó les:
Létezik pont ilyen problémák kiküszöbölésére egy plugin, amivel IE sajátos eszközöket lehet használni Opera ablakban is (na meg más böngészőkhöz is jó egyébként). Ennek a plugin-nak a neve MeadCo's Neptune.
Miután letöltötted az előbb linkelt oldalról nézd meg hol tárolja az Opera a beépülőket/plugineket
opera:about
- Ezután lépj ki az Opera-ból és a letöltött MeadCo_Neptune.exe-ből (ez egy zip archívum) pl. TotalCommanderrel másold ki (ctrl+pagedown a fájlon) az előbbi könyvtárba a npmeadax.dll fájlt.
- Most indítsd újra az Opera-t és erről az oldalról: ActiveX and VBScript support in Opera a View in IE gombot húzd fel egy eszköztárra (én pl. a címsor és a kereső mező közé raktam illetve behúztam az Eszközök/Megjelenés/Gombok közé is)Ezután ha belefutsz egy hasonló oldalba, akkor ezzel a gombbal átválthatsz IE renderelő nézetre az adott oldalon. Persze közben 1-2 script hibaüzenet beugorhat. A kérdéses oldalon én kettővel találkoztam, amelyeknél mindkétszeri engedélyezés után már egész csinos lett az oldal.
Remélem hasznos lesz ez a lehetőség a későbbiekben is számodra
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sk8erPeter #7114 üzenetére
Látom Te is eléggé használod az Opera-t. Azt hittem csak nálam szokott lenni tumultus fülekben, de ahogy látom én még KisMiska vagyok ezen a téren
-
AtHoS
nagyúr
válasz D4rkAv3ng3r #7122 üzenetére
Akkor gyorsan frissíts 3.5.1-re mielőtt nagyobb gondod lenne a 3.5 miatt
LOL, most hogy rákerestem, hogy be tudjam linkelni a hibát. Hát mit találtam első klikkre?
Biztonsági hibás a frissen megjelent Firefox 3.5.1 isInkább nem kommentálom, mivel semmi bajom a Firefox-al (bár 0.01%-ban használom csak)
-
AtHoS
nagyúr
Opera 10b1679 Classic
Opera 10b1679 msi installer multilangChangelog itt olvasható
-
AtHoS
nagyúr
válasz mtbsrac #7160 üzenetére
"1. Hol lehet kikapcsolni a helyesírás ellenőrzőt (idegesí)"
Szerkesztőablakban jobbklikk, majd alulról a második menüpontra bal, így eltűnik a pipa a "Helyesírás ellenőrzése" szöveg elől. Magyarra átváltani hasonlóan lehet a "Szótárak" kinyíló részén a "Szótárak hozzáadása és törlése..."-re előugró ablakban tudod a magyar szótárat letölteni és utána beállítani alapértelmezettnek.
-
AtHoS
nagyúr
Opera 10.00 Build 1691 Beta
-
AtHoS
nagyúr
Igaz most már a 1691-es van nálam és konkrétan nem is figyeltem eddig, hogy az általad említett gombbal mi újság a különböző build-ekben, de nálam ott van az a gomb "Újraindítás" névvel.
Ez úgy működik, hogy ha a kiszolgáló tudja a folytatás fícsört, akkor nem a legelejéről kezdi a letöltést, hanem folytatni fogja.read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Opera 10 with Unite: build1703
MSI Installer
Classic Installerread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz pethYeti #7207 üzenetére
Helló!
A Helyesírás-ellenőrzéshez:
Azért húz mindent alá, mert alapállapotban a magyar szótár nincs az Opera10-ben, tehát nem is tudtad kijelölni, hogy magyar legyen a helyesírás-ellenőrzés. Tehát a teendő, hogy letöltöd a magyar szótárat és alapértelmezetté teszed.
De ha ezt már megtetted volna, akkor nem tudom mi a gond. Nálam működik b1703-al a magyar helyesírás-ellenőrzés
Mod: RSS-hez annyit tudnék csak hozzáfűzni, hogy a leveleket az Opera10 már nem mappákban tárolja, hanem címkézi, tehát gyűjtőcsoportokat lehet létrehozni. Emiatt van egy olyan alapértelmezett gyűjtő, ahol minden ki nem törölt megtalálható.
Gondolom RSS-nél is ugyanezt a megoldást használja. (RSS-t személy szerint nem használok)[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Eszközök/Beállítások/Haladó/Billentyűparancsok majd a felső részen kijelölve az egérbeállításoknál az Opera Standard-ot és jobboldalán Szerkesztés gomb.
Itt lehetne új dolgokat felvenni, de mivel nem használok ilyen funkciót még sosem próbálkoztam, de szerintem itt lehetne megcsinálni ami neked kellread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Opera 10.0 Beta 3 b1708 Classic
Opera 10.0 Beta 3 b1708 MSIMod:
Sweet Lou 6
Levelező fiókonként lehet ezt beállítani:
Eszközök/Levelező és csevegő fiókok... kiválasztod a kérdéses fiókot, majd Szerkesztés gomb, a Bejövő fülön és az Új levelek keresése minden #percben után beírod a kívánt intervallumot percben megadva[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Hunter2 #7225 üzenetére
Sehol nem megy vagy csak a YouTube rosszalkodik?
Mindenesetre egy tipp ami ki tudja miért, de megoldott egy kis YouTube problémátLehet újra kellene generáltatni az operaprefs.ini-t vagy 9-es esetén opera6.ini
Esetleg megnézheted előtte milyen pluginek vannak használatban. Címsorba ugye:
opera:plugins
Mod:
Egy tipp a hülye oldalakhozMod2:
Media Player plugin gondnál segített valakinek egy gép újraindítás. Sose lehet tudni[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz S W A T #7234 üzenetére
Nálam jól megy a port.hu és a fórum része is rendben van. Opera 10 beta build1708 és semmi trükközés nincs az Opera azonosításával.
Visszább megtalálod a linket hozzá illetve a helyesírás ellenőrzőre is a megoldást. Még a "friss" oldalon van mindkét hsz-om
-
AtHoS
nagyúr
válasz gyurman #7247 üzenetére
Opera 10 build 1708
A linken rákattoltam a windows szekció legelső linkjére (Self-installing package for Windows), ekkor átdobott a sourceforge oldalra, ahol 3 másodpercen belül feldobta a letöltési ablakot. De ha nem dobná neked be, akkor van ott még egy olyan sor, hogy:
"Please use this direct link or try another mirror"Ezekről is elindult a letöltés. Tehát igen, megy
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
A visszalépés módját lehet állítani az Opera-ban. A rejtett beállításokhoz írd a címsorba:
opera:config
Amúgy a navigálást az oldal előzményei között a következő bejegyzéssel tudod módosítani:
opera:config#UserPrefs|HistoryNavigationMode
ezt is a címsorba írd
Ha az opera-config oldalon kattintasz a jobb felső sarokban lévő súgó linkre, akkor eldob egy oldalra, ahol minden beállításhoz található egy kis magyarázat és a fixen választható értékek mellett az alapértékek is fel vannak tüntetve.
Nálam a gyors navigáció van beállítva, tehát 3-as az értéke, amivel elérhető, hogy visszalépéskor ne töltse újból le az oldalt, hanem a cache-ben eltároltból veszi elő sokkal gyorsabban. Ennél előfordulhat az, hogy pl. a nálad írt új hozzászólások száma ilyen módban nem frissül csak ha kézileg (F5) frissíted az oldalt.
-
AtHoS
nagyúr
Akkor a föl le görgetés CTRL+F11-el is még gond neked ezek szerint.
Esetleg ezt az autosizer UserJS-t megpróbálhatod.
Tedd be az Opera UserJS mappájába. Természetesen Opera újraindítása kellhet, hogy működjön.
A Súgó/Opera névjegye-nél látható, hol is van a Felhasználói JavaScript fájlok könyvtára.
-
AtHoS
nagyúr
válasz S W A T #7303 üzenetére
Esetleg az elkészített Hotmail-es levelezőfiókhoz
Eszközök / Levelező és csevegőfiókok... ahol kiválasztod a létrehozott hotmail fiókot, majd Szerkesztés gomb és a Kiszolgálók fülön talán már el tudsz tájékozódni
Mod:
Penge_4
A bejövő és kimenő fülön csak az oda vonatkozó beállításokat lehet variálni (lekérdezési időköz, aláírás, stb.) a kiszolgáló fülön lehet megadni a szerveradatokat.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz S W A T #7306 üzenetére
"Még 1 kérdésem van. A hotmailes fiókokm ettől ugyanúgy telítődik Tehát ha az opera levelezőjéből törlöm pl a téma értesítőket akkor törli a hotmailból is Ha nem akkor megoldható"
#7305 Ezek közül a harmadik, elvileg Bejövő...
Na itt nem ártana kicsit szétnézni mielőtt minden beállítási lehetőségre rákérdeznél. A kimenőt is nyugodtan átnézheted
-
AtHoS
nagyúr
válasz S W A T #7310 üzenetére
Mivel nem írod mi működik és előzőleg meg kérdeztél mielőtt átnézted volna rendesen a füleket. Ráadásul miután írod, hogy működik még megkérded, hogy:
"Aha., köcce gondolom a levelek a kiszolgálón maradnak ot vegyem ki ugye"
Na itt elvesztettem a fonalat. Lehet fáradt vagyok vagy mi de valóban nem tudom már mit nem tudsz és mi működik. Remélem Te azért nem kavarodtál bele
Én inkább megyek és súlyzózom egyet, hátha jót tesz
-
AtHoS
nagyúr
válasz S W A T #7314 üzenetére
"Kivéve az hogy kifelé imélt küldjek"
Pedig ez is már szépen le lett írva csak be kellene állítanod:
Mik a szükséges szerver adatok : #7301
SMTP szerver: smtp.live.com
Port: 587
TLS/SSL mellé pipa.
Az "authentication"-nál add meg a felhasználónevet és jelszót.Hova is kellene ezeket beírni: #7304
Eszközök / Levelező és csevegőfiókok... ahol kiválasztod a létrehozott hotmail fiókot, majd Szerkesztés gomb és a Kiszolgálók fülön talán már el tudsz tájékozódniDe leírom, hogy a Kimenő SMTP kiszolgáló szöveg alatti részen kell beírni , ahol a fenti Penge_4 által használt megnevezések megfelelői:
Kiszolgáló == SMTP szerver ide írd, hogy smtp.live.com
Kiszolgálóportok == Port ide meg azt írd, hogy 587
Biztonságos kapcsolat == TLS/SSL e mellé kell tenni a pipát a bal oldalára
A Felhasználónév és Jelszó rubrika remélem egyértelműNa úgy látszik nem csak én kavarodtam meg
Mod:
Amúgy használhatod a küldéshez a netszolgáltatód által biztosított levelezőszervert is, ha az jobban tetszik[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Penge_4 #7364 üzenetére
"Ha jól emlékszem a vége az, hogy "Ennek ellenére ki akarsz-e lépni?" Tehát az Oké, hogy megszakítod és kilépsz, a Mégse pedig, hogy hagyod, hadd fejezze be és akkor automatikusan leáll. De lehet, hogy rosszul emlékszem, már rég találkoztam ezzel az ablakkal."
Így néz ki a kérdezősködő ablak:
Szóval az OK-ra lesz karbantartva a levelezőrész
Mod:
hunfatal
Gondolom a FF-ben megszokott"elkezdedírniamezőbeéshakellhanembetoljaazarcodbaazelőzőlegmáregyszerbeírtszöveget"
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Nagyon érdekes ez az RC2, ami lehet nem is RC2?
Az Opera verzióra 10.10 Beta b1729-et ír ki a telepítése után, pedig elvileg 10.00 b1750-nek kellene lennie.
Másnál hogyan van ez? RC1 b1733-ra frissítettem rá, de b1733 előtt a 10.10 b1729 volt fenn
Mod:
És ezt töltöttem le (kétszer is, de byte-ra megegyeznek)[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz atesz117 #7459 üzenetére
A 10-es telepítőben van már olyan funkció, ami az előző verziót elmenti egy uninst könyvtárba aztán onnan valamilyen módon valamilyen feltétel szerint visszapakolja az előzőt. Gondolom mivel én keresztbe frissítettem a unite verziót itt lehetett egy kis kavarás belőle. Na meg a programok eltávolításánál is két Opera verzió (10.10 és 10.00) szerepelt. Leszedtem mindkét verziót. Szerencsére a VirtulaStore-ban tárolt dolgokat nem érintette így megmaradt minden beállítás, levelezés, stb...
Gyalu után már 1750-es build van nálam is.
Annyit megért ez a móka, hogy közben rájöttem 32bit-es Java nincs telepítve a Win7 x64-re csak 64bit-es De ezt is megoldottam egy kalap alatt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Csocsesz75 #7471 üzenetére
Melyik verziót használod az Opera-ból?
Én is pont az előbb vettem ezt a gondot észre és ugye nemrég raktam fel az RC2-t
Ha a legelső link végére odaillesztem, hogy .html, akkor a Free és Premium választó oldal bejön rendben, de ott már nem működik ez a trükk.
Mod:
A kiterjesztés alapján dönti el szerintem az Opera helytelenül, hogy mit kezdjen a kapott kóddal és kínálja egyből a mentést, pedig ugye az nem más, mint egy html oldal lenne.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Csocsesz75 #7473 üzenetére
A TC-vel daraboltnál nem RAR lesz a kiterjesztése a fájlnak azért szerintem.
De ha 9.64-el is hasonlóan működik, akkor rapidnál csináltak valami mókát, amit "nem szeret" az Opera. Én azt hittem az RC2 szórakozik, mivel felrakása óta most töltöttem volna először rapidról vele, de hát nem jött ez sem össze.
Amúgy próbáld meg addig is valamelyik letöltéskezelőt:
FreeRapid Downloader
JdownloaderEzek egész jól működnek, mást nem teszteltem eddig.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Penge_4 #7494 üzenetére
Egész jó kis tipp. Eddig szembe nem jutott több címet is megnyitni egyszerre, de majd elgondolkodom rajta hátha látom én is értelmét. Jelen szokásaim mellett nekem egyelőre szükségtelen. Viszont jó tudni, hogy ezt is tudja az Opera
Annyit megjegyeznék, hogy ez az útvonal "C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Local\Opera\Opera\thumbnails" ugye megfelelő esetben még stimmelhet is, de bizonyára lesznek néhányan akiknél nem lesz megfelelő.
Azoknak esetleg ajánlott megnézni a profil könyvtár helyét
opera:about
Bár még így is lesznek problémásak, akik újabb OS-t használnak. Nálam pl. Win7 alatt
"c:\Users\<felhasználónév>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Opera\profile\thumbnails"
ugye x64 nálam még külön rá is kavar.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sk8erPeter #7531 üzenetére
Egy órával ezelőtt nekem még az Opera főoldala se akart bejönni, hogy letöltsem a végleges 10-est.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pierre75 #7586 üzenetére
Nézz szét szerintem a következő beállítások körül:
opera:config#Cache|CheckExpiryHistory
ezt tedd alapértelmezettre -> 2
opera:config#Cache|CheckExpiryLoad
ezt is tedd alapértelmezettre -> 0
és
opera:config#UserPrefs|HistoryNavigationMode
Ezt tedd 3-asra
Ezzel a beállítással nálam jól működik az Index fórum is
Nálam is volt egy kis probléma Win7-re való áttéréskor a 10-essel, ha visszaléptem, de már nincs
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Az oldalsávon (F4) találsz egy levelek gombot. Ha ezt kiválasztod, akkor alatta megjelenik egy menü. Na ebben a menüben a Minden levél-en belül válaszd a Fogadott részt. Itt láthatod az összes fogadott levelet. Az Elküldött oszlopra kattintva pedig időrendben tudod növekvő avagy csökkenő sorrendbe rendeztetni a leveleket.
Remélem így már jó lesz
-
AtHoS
nagyúr
No akkor, miután előhozod menüből Levelezés/Levelek olvasása-val a leveleket, a gyors-keresés mező mellett lesz egy Nézet gomb. Ha ezt lenyitod, akkor a Megjelenítésnél ki tudod jelölni mit mutasson és mit ne. Itt jelöld ki az olvasott leveleket, illetve amit még akarsz, hogy megjelenítsen ebben a nézetben
-
AtHoS
nagyúr
Hát elég egy rossz mozdulat vagy egérpad és már kész is a katasztrófa
Ilyen esetekre jöhet jól a rendszeres backup. Mikor régebben tuning hatására bekövetkezett gépfagyások miatt eltűnt a levelezésem illetve nem is a levelezés, hanem a hosszú idő alatt beállított levélszűrő rendszer kezdtem el folyamatos jelleggel mentést készíteni az Opera-ról.
Azóta lehet kísérletezgetni ezerrel a különféle beállításokkalread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Opera Unite 10.10 b1792 Classic
Opera Unite 10.10 b1792 InternationalChanges in Opera Unite 10.10 Build 1792 Beta:
User Interface
* Fixed some uncentered icons (panel and tab close button on hover, closed tabs button)
* Fixed Bug DSK-257825 (Crash related to Opera Turbo and plugin placeholders)
* Fixed Bug DSK-261947 (Opera does not synchronize more than 9 Speed Dials)
* Fixed Bug DSK-262326 (Lacking [Addressbar button skin.attention] with blue text color)
* Fixed Bug DSK-262330 (Speed Dial shortcut doesn't work when typing number of last Speed Dial in address bar)
* Fixed Bug DSK-262954 (Clean up Error console messages for Link and Unite)
* Fixed Bug DSK-263003 (Menu not centered on hover)
* Fixed Bug DSK-263695 (URL with non-ASCII characters gets escaped when selected from the address dropdown)
* Fixed Bug DSK-264182 (Enabling Turbo for the first time should show the Turbo info page)
* Fixed Bug DSK-264666 (Link and Unite buttons duplicated in customized toolbar: Fixing broken regex)
* Fixed Bug DSK-265213 (No more disabled/attention for the Closed tabs button)
* Fixed Bug DSK-265252 (Open with in transfer panel doesn't open files with spaces)
* Fixed Bug DSK-265699 (Dialog blocks pages opened from system)
* Fixed Bug DSK-265765 (Missing line in skin.ini: Panel Mail.hover.attention = buttons/mail_attention.png)
Core
* Plugin crash fix
* Webfonts improvements
* Slight alternation to the setting that holds the interval Opera uses to check for updates
* Fixed Bug CORE-20165 (Keyboard focus set with mouse)
* Fixed Bug CORE-23957 (Streamy.com doesn't allow signup)
* Fixed Bug DSK-262190 (Updating a speed dial entry while "Work Offline" is enabled makes Opera crash)
* Fixed Bug DSK-263546 (Quick prefs shortcut produces wrong context menu)
Opera Mail
* Fixed Bug DSK-262773 (Encoding problems in mail error dialog)
* Fixed Bug DSK-265808 (Impossible to see which mail is selected when focus is on mail body)
Opera Unite
* New design for services
* Various small fixes to improve stability
* Temporarily adding the "Sonar" to the list of packaged services to aid stress tests
* Fixed a crash bug when opening a session with tabs that refer to Unite services that don't exist any more
* Fixed a crash bug when permanently deleting Unite services with open service pages
* Removing unused files from the home application
* Removing unused files from the media player
* Removed the unstable Lounge and Messenger services for now
* Fixed Bug CORE-22019 (Crash disabling and enabling Unite)
* Fixed Bug CORE-23411 (Allow root service to link and use resources from other services over http://admin.*)
* Fixed Bug CORE-23996 (Don't send service listings to ASD unless connected to the proxy)
* Fixed Bug DSK-255826 (Attention state in Unite doesn't update)
* Fixed Bug DSK-258766 (Possible to use .. or . as Address)
* Fixed Bug DSK-261172 (Opera doesn't ask for password when starting Unite if Opera hasn't completed logging off)
* Fixed Bug DSK-264985 (Double-clicking a service in the Unite services panel always opens a new tab)
* Fixed Bug DSK-265255 (Opera crashes on opening status dialog)
* Fixed Bug DSK-265283 (change unite extension to .ua and update the mime type): changing hard-coded strings to use ".ua" instead of ".us" for installation of default services
* Fixed Bug DSK-265572 (Advanced Unite settings allow to set invalid port)
* Fixed Bug DSK-265758 (Close config.xml after reading its content)
* Fixed Bug DSK-265887 (Unite button to open a service doesn't do anything)
* Fixed Bug DSK-266003 (Supporting both .ua and .us extensions for Unite)
Windows
* Fixed crashes where the Unicode layer would be loaded even on non-Win9x
* Fixed Bug DSK-264333 (Fixed font enumeration crash)
Unix
* Cancel drag mode if not started and a new window opens
* Fixed Bug DSK-258477 (Opening option list in widget freezes OS)
* Enabled plugin javascript tweak for direct executionread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz h_143570 #7824 üzenetére
Nálam valahogy win7 x64 alatt nem rendszergazda módban indított Opera mellett Alt+Enter-re egy hangjelzést kapok csak. Semmi ellenőrző ablak
Mod: Természetesen más oldalon bejön egyből, de az atw.hu-n nem. Vagy a figyelmeztetést át kell ugrani, mert ott nem működik?
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz h_143570 #7826 üzenetére
Baloldali Alt+Enter-rel próbáltam (régóta sejtem, hogy a jobboldali ALT nem teljesértékű ), de inkább az volt a gond, hogy előbb meg kell jeleníttetni magát az oldalt és ott már működik.
Én meg egyből a pirosan próbálkoztam vele.
Mondjuk nem értem miért nem lehet onnan megnézni a biztonsági adatokat ahhoz az oldalhoz, amit épp blokkol, de biztos van rá több magyarázat is. Mert ha tényleg veszélyes akkor ugye előbb meg kell nyitni és csak akkor lehet megnyitni a biztonsági adatlapot, ami lehet nem a legjobb megoldás. Bár az oldal megnyitása nélkül meg elég nehéz nyilatkozni róla, hogy rossz avagy nem rossz.
cousin333
Nincs mit, szívesen.
Volt még pár dolog, amiről akartam volna írni, de hát így is megszaladt kicsit a billentyűzetem és a végére talán picit el is kanyarodtam a fő témától. Meg hát ugye mire tizenötödszörre is átfutottam az elkészült szövegen és mindig volt min picit olvashatósági szempontból alakítani ki is ment jó pár dolog a fejemből, de azt hiszem a lényeg azért belekerült.
Közben monitor csere történt nálam, így a 17-es helyett már 24-est használok. Lali írásában van pár hasznos tipp a helykihasználásoz, tehát nekem már megérte, hogy belevágtatokread-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest