Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz AtHoS #24757 üzenetére

    Én nem emlékszem arra, hogy az Opera 12 létrehozott volna Bookmarks.bak fájlt, de az új Opera garantáltan készít ilyen nevű fájlt a Bookmarks fájl mentésekor (a régit nevezi át erre, hogy probléma esetén meglegyen az eggyel korábbi változat).

    Joey: 7 fül nevetségesen kevés ennyi memória és ilyen processzor mellett. 50+ nyitott fül mellett sem akadozik (ha így tenne, nem használnám), nálad lesz valami egyedi probléma (hibás extension, egyéb telepített szoftverrel akad össze). Kapcsold be először a fejlesztői eszközöket az Opera menüben, azután a saját feladatkezelőjében nézd meg, melyik fül vagy bővítmény eszi a CPU-t.

    AtHoS: Amúgy nálam a bezáráskor megnyitott fülek újranyitásával indít. Ilyenkor 100%-ra pörgeti a procit, de ha betöltött, akkor visszaesik a procihasználat szinte 0-ra.
    Lazy loading, és csak az a fül töltődik vissza, amelyikre kattintasz, a többi nem foglal sem memóriát, sem CPU-t az első aktiválásáig. Vagy extended lazy loading, és egyetlen szálon, a teljesítményre ügyelve szépen sorban tölti vissza a füleket a háttérben.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák