Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz AtHoS #24250 üzenetére

    Rákérdeztem Sticky hivatalos fórumán az autofill kikapcsolhatóságára. Első körben autologin kikapcsolására kaptam útmutatót (amit kapásból kikapcsoltam egyébként is, bár ugye nem lehet véglegesen kikapcsolni ezt sem, ugyanis minden új bejegyzésnél külön ki kell kapcsolni majd. Itt mondjuk elgondolkoztam, hogy én vagyok nagyon gyökér angolból vagy ...)

    Szóval válaszban együgyüként jeleztem, hogy amit javasoltak ott nincs autofill kikapcsolására lehetőség csak az autologin-éra, majd leírtam, hogy a böngésző plugin kikapcsolásával sem sikerült elérnem a kívánt hatást, mivel a fantasztikus porgram a hotkey megnyomására átlépett ilyenkor kitöltési funkcióból új bejegyzés létrehozásra, tehát az alap funkció sem működik ilyenkor rendesen.

    Aztán jeleztem, hogy beleszaladtam egy korábbi fórumtopikukba, ahol pontosan ugyanezzel problémázott már más is (kicsit bővebben kifejtve miért is szívatja az épeszű felhasználót az általuk erőltetett autofill funkció) és nem tudtak javasolni neki értelmes megoldást..

    A lényeg: válaszban megkaptam, hogy akkor fogják ezt a tulajdonságot megoldani, ha több felhasználó is fogja kérni.

    Na itt lettem kész. Egy egyébként működő funkcióhoz szeretnék felhasználó szintű ki/be kapcsolhatósági megoldást. Egy checkbox jellegű beállítást pl. a security beállítások közé. Mennyi kódsor kellhet egy ilyen "extra" funkciónak a kialakításhoz, ami nem új dolgot hoz létre, hanem deaktívál egyet.

    Nem is nézik hülyének a felhasználót még véletlenül sem :DDD Egyelőre gondolkodom rajta, hogy válaszoljak-e a fórumon, de egyrészt moderálást követően kerülhet csak ki oda post. A mostanin is 3 napig "rágódtak", mire kirakták. Amit most hirtelen válaszolnék szerintem alapból ki sem kerülne. Pedig de megírnám nekik, hogy roboformból képtelen a porgramjuk 30%-nál hatékonyabban importálni illetve a popup bejelentkezési felülettel óriási problémája van a programnak. Steam klienst sem tudja lekezelni, itt is kézzel kell kitöltenem az adatokat, mert a login nevet nem tölti ki (pedig 1-2 alkalommal működött :F )

    Jelszókezelőknek nincs külön topik véletlenül. Eddig nem akadtam rá...

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák