- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
margithid
veterán
Olyat be lehet állítani, hogy mennyi memóriát használjon opera?
-
pc360
addikt
válasz Armagedown #25995 üzenetére
Natív felbontáson használod a monitorod? Tudsz PNG-t küldeni a dologról?
Már jó ideje fixálták a hardveres gyorsítás / DirectWrite / ClearType kombót a Blink-ben, szerintem nincs gond vele.
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Armagedown
őstag
A legutolsó frissítéssel megint bekapcsolt a számomra szemgyilkos cleartype, homályosak a szövegek, pedig ezt már régebben kikapcsoltam, az opera://flags/#disable-direct-write átállításásval, hogy lehetne megint helyrehozni?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Ronam
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Dictator^ #25992 üzenetére
Speedtestet nézzetek, ott nem egy random túloldali szerver és az arrafelé vezető út a korlátozó tényező, hanem "csak" a szolgáltató hálózata és előtte a lakáson belüli hálózat (router típusa, wifin keresztül vagy vezetékes a kapcsolat a routerrel, régebbi gép esetén a teljesítménye is lehet korlátozó tényező, valamint a rajta futó védelmi szoftverek is korlátozhatják a sávszélességet).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Dictator^
veterán
A szomszédom is pont aznap lépett fel az 500mbitre, nála win10 van, viszont operából olyan 40 megával tölt lefele.. nálam a 200mbit (25~mb/sec) fölé még nem ment a letöltés..
Ugyanazt a file töltjük..[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Opera bőngészővel használom a super auto refresh nevű bővítményt. Nagyon jól müködik, csak nagyon ezsi a Ramot, ezzel nem lehet valamit csinálni? Simán megeszik 4-5-6 GB Ramot. -
dqdb
nagyúr
válasz Dictator^ #25989 üzenetére
Nincsen.
elméleti maximum != gyakorlati maximum != egyetlen kapcsolaton mérhető gyakorlati maximum
A második és harmadik tétel közötti különbség az egyre gyorsabb előfizetésekkel egyre jelentősebben el fog térni. Van az a határ, ami felett egyetlen TCP kapcsolattal esélyed sincsen a teljes sávszélességet kihasználni.
Az elméleti maximumot a szolgáltató a közted és közte lévő kapcsolatra adja meg. Ezután sebességcsökkentő tényező lehet még a te szolgáltatód és a szerver szolgáltatója közötti kapcsolati sebesség, ami függhet a szerver helyétől (külföldre sokszor kisebb a szolgáltató sávszélessége), a köztes hálózat leterheltségétől. Ezután a szerver szolgáltatója és a szerver közötti kapcsolat sebessége függ a szerver üzemeltetője által vásárolt sávszélességtől, a kapcsolat leterheltségétől, a szerver leterheltségétől, valamint olyan policy beállításoktól, hogy egy adott TCP kapcsolatnak (vagy akár egy adott kliens IP-nek) a rendelkezésre állóból legfeljebb mekkora sávszélességet adnak (hogy ne 1-2 felhasználó égesse el a teljes sávszélességet).
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Windows 7 \ Operában van valami letöltési korlát / filera?
Most emelték a netet 200mbitről 500-ra, de csak két file letöltése közben (egyszerre) jön ki az 500mbit...
Van erre valami ötlet?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
pc360
addikt
A backspace-re nem akar visszalépni egyik oldal sem. Mi lelhette?
Közben a Chrome-ban is kipróbáltam, ott se teszi, de legalább kiírja az ezek szerint új billentyűkombinációt (ALT + balra). Erre miért volt szükség? Egy tonna egér erre van valószínűleg bekalibrálva, ahogy az enyém is - mármint backspace-re, ami nem csak a böngésző esetén jön jól.
Persze, hozzáadtam a visszalépésre a backspace-t a beállításokban, csak nem értem, mi szükség volt az elvételére.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz myke01 #25980 üzenetére
A 39-es fejlesztői verzióban már elérhető volt, és azóta is működik. Vagy hiba éppen nem elérhető, mert valószínűleg mostanában tolják alá az stabil változat kiszolgálásához szükséges szerverparkot, és néha köhög kissé a rendszer.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Használja valaki a Linkclump-ot? Hiába jelölöm ki a linkeket, nem nyitja meg, mi lehet az oka?
-
FF23
senior tag
Üdv!
Opera 12-ben lehet állítani, hogy a görgő lenyomására mit tegyen? Konkrétan méretezésre szeretném használni -lenyom, majd scrollal nagyít-kicsinyít...
RT-AX58U v1
-
AtHoS
nagyúr
Érdekelne, hogy másnál is jelentkezik-e az a probléma, ha egérrel elkezd köröket leírni, akkor a procihasználat megugrik. Nálam 40...50% környékére mászik fel
Ha kilépek az Opera-ból, akkor nem tapasztalható a jelenség.
Opera Stable 38.0.2220.41
Egérmozdulatok és spec egérmozdulatok nincsenek engedélyezve a beállításokban
Elég idegesítő ez a probléma, ami Grim Dawn alatt konkrétan játszhatatlan állapotot idéz elő -> 1fps környékére esik a képfrissítés.
read-only mode on the forum
-
pc360
addikt
Esetleg valami forgalomelemzővel, ami programra osztva mutatja a netfolyamot, illetve biztos van olyan plugin, ami jelzi az oldalrender idejét. Illetve ez utóbbi látszik a DevTools-ban is, ami meg az Opera része ugyebár.
[ Szerkesztve ]
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Hogyan tudom ellenőrizni hogy adott oldal Opera Turboval és nélküle mennyi adatforgalmat és renderelési időt igényel?
Számszerűsítve szeretném látni hogy turboval 50 kb 2s nélküle 100 kb 3s
De hogy?Köszönöm
-
Orlin
addikt
Opera developer 40.0.2301.0 update
- Power saver redesign
- RSS reader updates
We have also fixed a number of things in our RSS reader. In particular:
– The character limit has been lifted, and now you can use very long URLs.
– The button “Remove from My Sources” is available for RSSes.
– The RSS title is shown instead of URL.
– The RSS feed is aligned correctly to the timeline.OPERA DESKTOP - Opera developer 40.0.2301.0 update
A 64 bites most nem kapott frissítést,de dolgoznak azért a srácok.Helyes!A Vivaldinál meg pár hete szinte csak a marketing megy...
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Lui04
aktív tag
A médiaklikk oldalt hogy tudnám működésbe hozni? Kéri a silverlight kieget, felraktam, ugyanúgy kéri. Megnéztem az npapi beállítást, nem találtam már. Chrome esetén hogy működhet az oldal? A plugint csak most raktam fel az opera miatt.
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok! Opera 38-ból, hogyan tudom kibányászni az elmentett jelszavakat? És jó lenne valami okos módszer a megnyitott, a gyorshívóba és a könyvjelzőbe mentett oldalakra is. Az egyenkénti kimásoláson kívül ismert valami jó ötlet?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
vlevi
nagyúr
Én viszont a 8, vagy 9-es Opera környékén kezdtem használni, mert sokkal jobbnak találtam a többinél. A beépített levelezőe is nagyon jól működott.
Aztán sajnos a 12 utáni berziók funkcionalitásban nagyon visszaestek. A leveező kikerült belőle, nagyonsokáig pl könyvjelzők sem voltak. Akkor kénytelen voltam visszaállni tűzrókára, de azért időnként megnéztem, hogy hogyan fejlődik, hátha van már olyan jó, hogy visszatérjek rá. De sjanos ez eddig nem történt meg -
Orlin
addikt
-
törölt tag
Már az informatikai oldalakon is elhangzik a SAJNOS A KÍNAIAK A BÖNGÉSZŐT VISZIK című rész tehát nem csak én vagyok aggódos az ilyen cikkek alatt szinte csak azt kommentelik az emberek hogy törlik.... mindegy,,, csak kár érte.. (engem nem vág sziven csak divatból operáztam régen is, és ezt nem is tagadom bár ez a reklámblokkolós egész jó DE! a maxthon is szépen jelentett dolgokat a BEÉPÍTETT REKLÁMBLOKKOLÓN KERESZTÜL IS, ugye a Maxthon is kínai küldte is a dolgokat a kínai szerverekre, NEM ÉN TALÁLTAM KI A MAXTHON TOPIKBAN OTT A CIKK LINKELTEM) ezek után én tényleg nem kérek az operából, mielőtt bárki megint kötekedni kezd ez az én dolgom, hogy megbízom e benne vgy inkább egy másik böngésző készítő cégben bízom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Orlin
addikt
Opera developer 40.0.2296.0 update
The RSS Reader
Fent van a Dev,de nem találom ezt a beállítási lehetőséget!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
dqdb
nagyúr
válasz Rimuru #25954 üzenetére
Itt sem a hosts fájl méretével van probléma, hanem azzal, hogy a DNS cache szolgáltatás alapbeállításokkal a nagyméretű fájl ellen dolgozik. A szolgáltatás letiltása (vagy kisebb átkonfigurálása) megoldja ezt a problémát is.
Azt mondjuk nem értem, miért van szükség ekkora fájlra, amikor 500 kB-ból kijön a veszélyes oldalak blokkolása (aminek egy része téged Linux alatt nem is érintene). Ha külső DNS helyett egy komplett DNS adatbázisát klónoztad magadhoz, hogy minden (vagy szinte minden) címfeloldás a saját gépeden menjen végbe, akkor ezzel nagy valószínűséggel elhanyagolható mennyiségű időt nyertél (vagy ugyanennyit veszthettél is akár).
-
törölt tag
-
dqdb
nagyúr
válasz Sk8erPeter #25951 üzenetére
Az extrém méretű megtömése rossz hatással van, nagy méretnél érdemes a DNS Client szolgáltatást leállítani. 100 kB alatti hosts fájl még abszolút nem problémás.
-
Sk8erPeter
nagyúr
A hosts-fájl ilyen szintű megtömése nincs rossz hatással a teljesítményre? Korábban én is használtam ezt a listát (azóta nyilván bővült), bár még talán XP idején, és mintha arról szólt volna a fáma, hogy azért a hosts-listákkal is csak mértékkel.
(#25950) jani0114:
"Mér nem mentem én webfejlesztőnek? Minden problémát megoldanék. "
Kis naiv.Sk8erPeter
-
dqdb
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
válasz Janoo_07 #25945 üzenetére
Ha sleepből tér vissza az asztali gépem, akkor rendszeresen eljátssza ezt az egér, vezérlőpultban az egér beállításainak megnyitása, egy beállítás oda-vissza állítása, majd Apply megoldja a problémát.
jani0114: ennek a DPI-hez semmi köze nincsen.
ha pld. a hardveraprón kattintok hirdetésre, megnyitom új lapon, ott megnyitom a galéria képet és ezt a felugró képet szeretném billentyűkombinációval bezárni
Sajnos a böngésző maga nem tud ezen a problémán segíteni, a megvalósított viselkedés az oldal része, azaz teljesen a weboldal sara. Ahol az oldal fejlesztőnek volt gyerekszobája, ott az egérrel a képre és/vagy kép mellé kattintás mellett az Esc lenyomása is bezárja a popupot, a PH cikkekben, tesztekben használt képnézegetője ilyen (sőt, a legtökéletesebb megoldásoknál a vissza gomb is használható erre). Ahol csak kiságyra futotta, ott csak az egér megy (mint a HA-n), ahol még az sem volt neki, ott kizárólag az X-re vagy a Close feliratra kattintás működik csak.Elvileg még idén lecserélik a HA-t futtató motort, valószínűleg akkor megkapja a PH sokkal jobb képmegjelenítőjét.
* extension talán létezik rá, nem kevés heurisztikát használva össze lehet dobni ilyet, hirtelenjében nem találtam egyik nagy böngészőre sem hasonlót. A keresőkifejezések az ESC, modal és popup szavak lehetnek.
-
jani0114
tag
válasz Janoo_07 #25945 üzenetére
Szia! Nincs az egéren képpont átállító (DPI) gombocska? Az enyémen olyan is van. Esetleg elállítódik, rendszerindításkor meg lehet hogy alapra áll vissza.
Kérnék egy segítséget, hozzáértő guruktól: ha pld. a hardveraprón kattintok hirdetésre, megnyitom új lapon, ott megnyitom a galéria képet és ezt a felugró képet szeretném billentyűkombinációval bezárni. CTRL+W nem jó, mert az az egész lapot becsukja. Én meg csak a képgalériát akakrom bezárni. -
pc360
addikt
-
Janoo_07
aktív tag
Létezhet olyan hogy az egeremen a görgő belassult a böngészőben? Lehet ezt valahol külön állítani a beállításokban? (én nem találtam :/)
-
dqdb
nagyúr
válasz M_AND_Ms #25940 üzenetére
127.0.0.1 helyett szerencsésebb a 0.0.0.0 használata. Az előbbi egy érvényes cím, így stealth módban működő tűzfalnál ki kell várni a timeoutot, míg az utóbbi érvénytelen cím, így timeout sem lesz. A legtöbb értelmes védelmi szoftver (HIPS vagy BB) azonnal ugrik a hosts fájl módosítására, szóval ha megfelelő védelmed van, észre fogod venni, ha valami akaratod ellenére módosítani szeretné. Kézi szerkesztés helyett érdemes innen venni a listát.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz #27441408 #25939 üzenetére
Mellesleg ha van tiltólista, akkor a legegyszerűbb blokkolás, ha a windowsban a \Windows\System32\drivers\etc\hosts fájlba a tiltandó host neveket felvesszük, mind 127.0.0.1-s ip-re.
Ezt a trükköt alkalmazza a Spybot is immunizálás címszóval. Annyi, hogy az még le is tiltja a hosts fájl szerkesztését, hogy csak ő maga tudja átírni, védve ezzel az esetleges szabotázstól.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
A blokkolóban van 4-5 szűrőlista, érdemes még feltennem a ghostery-t vagy felesleges?
-
szaboi6512
őstag
-
szaboi6512
őstag
válasz szaboi6512 #25934 üzenetére
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
zoli62
addikt
Opera beta kiadásban (standalone) Windows 7 64 bites rendszeren másnál sem működik a VPN, vagy csak nálam nem megy valamiért? A beállítás szürke mellette egy üzenet, hogy hamarosan érkezik.
-
törölt tag
hm... nem vettem észre, köszi
Viszont a zynga póker így sem működik, pedig betettem a facebookot a kivételek közé.
(#25921) lck Én a tiedből csak az "ajnasz".osokat adtam még hozzá az eredetihez ami benne volt meg ahhoz amit én adtam hozzá, asszem az esy privacy,,, basszus kegyetlenül gyors lett az opera szóval köszi .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem szeretném azt, hogy a böngésző letöltse a harmadik féltől származó sütiket, a zynga pókert be tudom tenni valami kivétel listára, hogy az betölthesse? Mivel csak akkor indul be ha lejön a harmadik féltől származó süti,,, köszi a segítséget.
-
Dictator^
veterán
Az új operán sem megy az Asus laptopn a gesture controll..
A dupla ujjas mozgás (scroll) a touchpadon nem megy (minden más böngészővel tökéletes > chrome, ff, edge..)
Ötlet?[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
törölt tag
Írtam is, hogy két hete használom ergó adtam neki 1 esélyt, ennyi, ha tényleg eladják vagy ha kijön az új generációs Fx akkor majd átgondolom mi legyen , egyenlőre teszi a dolgát, és valóban látványosan gyors, , amiket írtam és linkelgetsz azt fenn tartom, de majd ezen ráérek agyalni, ha bejelentik az eladását, hogy lecseréljem e vagy sem, szóval felőlem te is linkelgetethsz, viszont én legalább sokakkal ellentétbe legalább adtam neki 1 esélyt, használtam 1 ideig, hogy megnézzem mit tud, eddig bejön, ennyi.
Másrészről amikor még nagyon rég netezni kezdtem anno az opera volt az első böngészőm, szóval azért valami köt is hozzá. (természetesen az IE után de az benne volt az XP-be ki nem azzal kezdi...)
Egyenlőre a firefox-al szemben több előnye van számomra mint hátránya, nem omlik össze, és a reklámblokker miatt eszementül gyors.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem csak az alap van (amivel eredetileg szűrt,) meg beletettem az easyprivacy-t, mint írtam nálam láthatóan veri az összeset ami a gépemen van sebességben, és akkor még nincs rajta a ghostery..... azt már nem tartom szükségesnek.
Szerintem az még inkább dobna a sebességen, de már nem tartom szükségesnek más szürőlista vagy a ghostery feltételét, gondolom elég ami az adblok-ba van.
Ublock origin-nel felszerelt másik három böngésző a nyomába se ér. Szóval eddig tetszik már csak ez miatt is megéri (egyenlőre) nekem operázni, meg kevesebbet is omlik össze mint a firefox. Ez talán még 1szer sem adta meg magát, se facebook játékokmál sem sehol.
[ Szerkesztve ]
-
lck
senior tag
Esetleg ha valakit érdekelne:
39 beta-ba, a reklámblokkolójába ezeket az egyéni szűrő linkeket állítottam be:
https://ajnasz.hu/adblock/recent
https://ajnasz.hu/adblock_element/recent
https://easylist-downloads.adblockplus.org/advblock.txt
https://easylist-downloads.adblockplus.org/antiadblockfilters.txt
https://easylist-downloads.adblockplus.org/fanboy-annoyance.txt
https://easylist-downloads.adblockplus.org/fanboy-social.txt
https://raw.githubusercontent.com/Dawsey21/Lists/master/adblock-list.txt
https://raw.githubusercontent.com/liamja/Prebake/master/obtrusive.txt
https://raw.githubusercontent.com/reek/anti-adblock-killer/master/anti-adblock-killer-filters.txt
https://raw.githubusercontent.com/szpeter80/hufilter/master/hufilter.txt
https://www.fanboy.co.nz/enhancedstats.txt
https://www.fanboy.co.nz/fanboy-antifacebook.txtNagyon durva natív szűrést hajt így végre, kimagasló gyorsasággal.
Így most már ublock-ok teljes egészében likvidáltam - nincs rá szükség. -
törölt tag
Körülbelül két hete szinte csak operázok, tehát már tudok véleményt mondani, egyértelműen jobb mint a többi sokkal gyorsabb az általam eddig használtaknál (chrome, vivaldi, firefox) néha a foxit meg kell nyitnom, de a lassúsága látványos az operához képest!
-
bobalazs
nagyúr
válasz Oroszlánom #25916 üzenetére
Kiegészítő se kell hozzá, évek óta működik:
-
törölt tag
válasz alapz@j #25913 üzenetére
Mindkétszer csak óvatosságból kértek mesterjelszó változtatást,kaptam tőlük azt hiszem imélt is, hogy a biztonság kedvéért váltsak mesterjelszót anno 1 konkurens portál is lehozta a hírt ott is ki volt emelve, hogy 1 pillanatig sem volt senki sem veszélyben.
Azért emlékszem mert anno nem tudtam, hogy hol kell jelszót cseréllni meg 1 kissé megijedtem és 1 barátom fordította le a levelet aki szintén használta már akkor is a lastpass-t és ő mutatta meg hol kell cserélni, és megnyugtatott, hogy a lastpass csak tájékoztatott a történtekről leszögezték, hogy egyetlen fiók sem volt veszélyben, de jobb a biztonság, cseréljek mesterjelszót.
[ Szerkesztve ]
-
Oroszlánom
tag
Sziasztok! Van olyan kiegészítő, amellyel le lehet tölteni -külön díj nélkül- a youtube full-hd filmeket? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz alapz@j #25913 üzenetére
Így van!! Én is így tudom, bár megpróbáltak betörni a lastpass rendszerébe de mindkétszer azt kommunikálta a lastpass , hogy a felhasználók adatai NEM VOLTAK VESZÉLYBEN odáig nem jutottak el a támadók.
Legalábbis így emlékszem, hogy a legutolsó incidensnél is ezt kommunikálták, hogy a felhasználók adatai egy másodpercig sem voltak veszélyben.
(#25914) AtHoS
Köszi nekem muszály a flash face játékok satöbbi, de sehol nem indul magától a flash tartalom csak ha én megnyomom a nyilacskát. A Vivaldiba kézzel kell, ezért kérdeztem ott nem önálló...
JAVA már régóta nekem sincs a gépemen de flash még igen a játékok miatt amikkel szeretek játszani, facén stb.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz #27441408 #25909 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy chrome-hoz nincs külön letölthető flash, míg opera/vivaldi/stb-hoz, FF-hez, régi IE-hez van, akkor könnyen kitalálod mi a helyzet
Egyébként a flashnek saját magának kellene intéznie a frissítgetést...bár ahogy írták, mindenki csak saját felelősségre telepítsen flasht és természetesen java-t is
read-only mode on the forum
-
alapz@j
tag
"...közben önként és dalolva adod ki a jelszavaidat egy olyan szolgáltatónak, amelyiknek több elismert biztonsági incidense is volt..."
Két "incidensük" volt (2011. és 2015., megpróbáltak betörni hozzájuk), mindkettőt profin és transzparensen kezelték, még soha nem kerültek ki tőlük jelszavak.
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
Annyira jol mukodik hogy nalam pl a nemet server nem hoz be semmit.
holland az max 1mb/s, a tobbirol pedig nem is erdemes beszelni.
VPN nelkul jon rendesen max sebessegemmel 10ms/s, persze ff-ben, opera alatt csak 2.5.Ennyit ernek az ilyen osszehasonlitasok.
Vigyázat, csalok!
-
lck
senior tag
Csak érdekességképen :
F-secure offline adatbázis fájl : https://download.f-secure.com/latest/fsdbupdate9.exe
Firefox alól letöltési sebesség: 120 kbps , letöltési idő 18 perc
Opera VPN-nel : 1600 kbps, 3 perc
Pontos okát nem tudom, de a VPN - re tippelek és tetszik. -
törölt tag
A flash-t frissíti magától vagy nekem kell kézzel???? A vivaldinál nekem kellett, de ha fenn van az opera is abba se ártana , csak nem tudom frissül e magától mint a chrome-ba.
-
bobalazs
nagyúr
A youtube video közepén felül részre húzod az egeret kis duplanégyzet-nyíllal jelenik meg amire ha kattintasz a videot a böngészőn kivülre helyezheted. Nem a tabot hanem magát a videoablakot.
(#25903) silver star
Szerintem a mouse gestures-re gondolsz,
itt a leírás róla és kikapcsolási lehetőség is adott.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
help
Ezen az oldalon ha egérrel gyorsítom a kígyót, és sokáig nyomom a jobb gombot, átvált 1 másik fülre és bejön a gyorshívó, rendkívül idegesítő mert elveszi a játékomat, mit kell beállítani, hogy ne tegye, köszi
a játék. [link]
-
törölt tag
Az opera blog továbbvitelét valaki bevállalta? Nemrég nosztalgiából beleolvastam, és beugrott, hogy még a Face oldalukon is írták, ha senki nem veszi át bezár, vagy ez csak a facebook lapra vonatkozott?
-
pc360
addikt
válasz #27441408 #25900 üzenetére
Ez nem vélemény, hanem trollkodás. Abbahagynád a kínaizást? Kurvára senkit nem érdekel. Geti unalmas.
bobalazs:
-A youtube kis ablakra nyitható, mozgatható bárhová az asztalon.
Ezt hogy érted? A Chrome-ban ugyanúgy külön tudod húzni a tabokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest