Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Opera 11.64-ra linux mint alatt telepítettem a legfrissebb flashplayert. Érdekes módon az Adobe tesztoldalán egy korábbi verzió száma látszik. Találkozott valaki már ezzel a problémával?
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
Na én is frissítettem, de nekem a címsor melletti legördítőnyíl továbbra is megvan. Ugyanis írták páran, hogy eltűnt.
-
zoli62
addikt
Csak egy kérdés. Adnék egy esélyt az Opera Nextnek. Telepítés után automatikusan alapértelmezetté teszi magát?
-
zoli62
addikt
Na most már, miután megnéztem az Opera Nextet közelről, értem, hogy miért van kilométer hosszú komment az Opera Desktop Team blogon.
-
zoli62
addikt
A standalone USB verziót is telepíteni kell. Ez a változat valójában a nevével ellentétben mégsem hordozható? Ugyanis a telepített állományokat más könyvtárba áthelyezve nem sikerült futtatni.
-
zoli62
addikt
Biztos. Direkt standalone módba telepítettem, hogy ki tudjam próbálni de az általa felajánlott alapértelmezett mappa (Program Files\Operanext) helyett egy másikat adtam meg, ami egy külső meghajtón van. Nálam csak Profile alkönyvtár van. Amúgy ez a hiba egy Windows Xp-s notebookon jelentkezett. Egy Windows 7-es asztali gépen meg hibaüzenetett dobott, ha a hordozható változatnál az alapértelmezett mappa volt megadva, miszerint nincs jogosultság a telepítésre. Ez utóbbi hiba okát jobban értem, ki is küszöböltem azzal, hogy egy saját tulajdonú könyvtárba csomagoltattam ki, de az előzőt nem értem, hogy miért lehet.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz Sk8erPeter #19480 üzenetére
Nem tökéletes, nem konfigurálható, cserébe nagyon gyors.
-
zoli62
addikt
válasz Sk8erPeter #19483 üzenetére
Én Chrome-ot eleve nem használok at erőszakos automatikus frissírési mechanizmusa miatt. A Next vényleg nagyon gyors, de azén ízlésemhez képest iszonyúan minimalista, még jó, hogy az egérmozdulatok benne vannak, de nagyon hiányzik az Operában korábban megszokott about:config.
-
zoli62
addikt
Nextben hogy lehet beállítani,hogy az alapértelmezett kereső ne a google.hu, hanem a google.com legyen?
-
zoli62
addikt
Köszi, de nem is a nyelvi beállítás lenne fontos, hanem a domain. Én a google.hu helyett általában a google.com-ot részesítem előnyben, ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Operánál a használni kívánt google keresőoldal domainjének beállítására még volt lehetőség, Nextnél úgy látom már nincs.
-
zoli62
addikt
Egyre inkább úgy tűnik, hogy azOpera Next automatikus frissítése Windows 7-en nem működik.
-
zoli62
addikt
Úgy tűnik a Next bétánál az USB verzióknál még mindig nem működik egységesen az automatikus frissítés. Egyes gépeken megy, másokon nem.
-
zoli62
addikt
A Next 19 USB verzió Windows 7-en még miondig nem frissíti magát automatikusan.
-
zoli62
addikt
A Next (19.x) USB verzióban Windows 7-en van egyáltalán valaki, akinek működik az automatikus frissítés?
-
zoli62
addikt
A 21-es vajon mikor kerül a Nextbe? Már két hete semmi változás.
-
zoli62
addikt
Gondolom a Nextben nem lehet beállítani, hogy egy linket mindenképpen új lapon nyisson meg?
-
zoli62
addikt
Érdemes volt várni. Az Opera Next USB változata közel egy év után Windows 7 32 bit-es rendszeren végre képes automatikusan megkeresni, van-e elérhető frissítés. Hurrá.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Gondolom az Opera Nextet nincs mód a beállításokban arra kényszeríteni, hogy egy linket mindenképpen új fülön nyisson meg?
-
zoli62
addikt
válasz Sk8erPeter #22984 üzenetére
Ja a görgőre kattintva Amúgy most prógálgattam, azon kívül, hogy a régi Operához képest kivették belelőle a teljes testreszabhatóságot, egész használható. Gyors, és végre egy év után a portable Nextben is működik végre az automatikus frissítés, amiért amúgy annyit szoktam szidni a Chrome-ot.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz Sk8erPeter #22986 üzenetére
Úgy értem a Chrome-ot főleg azért nem szeretem, mert megkérdezésem nélkül frissít. Ezzel szemben az Opera Nextet kezdetek óta tesztelem, és az USB-s verzióban nálam Windows 7-en azóta nem műkdött az automatikus frissítés, de 22-től felfelé úgy néz ki megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz Sk8erPeter #22988 üzenetére
Fenét. Azt nem szerettem az Opera Nextben, hogy sokáig nem tudták megoldani az automatikus frissítést, én meg beállítással nem tudtam rákényszeríteni. Egyébként Chrome az automatikus frissítést nem úgy oldja meg, hogy a feladatütemezőben futtatat egy taskot?
-
zoli62
addikt
Régebben már próbáltam megetetni az Opera Next-tel, hogy az alapértelémezett keresőnek a google.com-ot használja a google.hu helyett, de nem sikerült, a nem pontosn beírt keresőkérdés miatt. Gondolom van erre mód, és ha igen, akkor mi?
-
zoli62
addikt
Van külön Vivaldi topik, vagy arról is itt lehet beszélgetni? Csak a beharangozó cikket találtam meg.
-
zoli62
addikt
Még mindig nem várható 32 bites Opera linuxra?: A Vivalditmeg prógálgatom. Elszoktam már a bugoktól, ami korábban az Operára is jellemző volt.
-
zoli62
addikt
Van már 32 bites linuxos verzió fejlesztői változatban. Azt meg lehet oldani,hogy standalone kiadásnál Dev változatot telepítek abba könyvtárba, ahol a Next van, ha előtte kitörlöm annak a programkönyvtárát, de a régebbi profilt tudom használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Formula-1 humoros
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- ASUS routerek
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest