- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Írtam is, hogy két hete használom ergó adtam neki 1 esélyt, ennyi, ha tényleg eladják vagy ha kijön az új generációs Fx akkor majd átgondolom mi legyen , egyenlőre teszi a dolgát, és valóban látványosan gyors, , amiket írtam és linkelgetsz azt fenn tartom, de majd ezen ráérek agyalni, ha bejelentik az eladását, hogy lecseréljem e vagy sem, szóval felőlem te is linkelgetethsz, viszont én legalább sokakkal ellentétbe legalább adtam neki 1 esélyt, használtam 1 ideig, hogy megnézzem mit tud, eddig bejön, ennyi.
Másrészről amikor még nagyon rég netezni kezdtem anno az opera volt az első böngészőm, szóval azért valami köt is hozzá. (természetesen az IE után de az benne volt az XP-be ki nem azzal kezdi...)
Egyenlőre a firefox-al szemben több előnye van számomra mint hátránya, nem omlik össze, és a reklámblokker miatt eszementül gyors.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest