Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
VladimirR #1644 üzenetére
VladimirR, én még csak HTML-hez értek, abban sem vagyok túl gyakorlott, épp ezért kérdem, hogy van-e valami mód, más webprognyelveken a felhasználó gépén lévő szövegfile szerkesztésére? Szal nem csak sima hozzátoldás vagy ilyesmi, hanem mondjuk egy algoritmussal rákeresni egy szövegrészletre, aztán kicserélni egy részt egy másikkal...
Mert ha van, akkor a search.inis rész megoldható szerintem. De kihangúlyozom, nem tudom, csak gondolom. Ha nincs erre lehetőség, akkor mégsem...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest