Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilNside
csendes tag
Az a helyzet, hogy januárban vásároltam a tabletet, így több mint fél év elteltével rajtam a bizonyítás terhe, ami gyanítom azt jelenti hogy a független bevizsgálást nekem kell állnom + hülye voltam és a jegyzőkönyv kiállítása óta több mint 30 nap eltelt, így gyanítom vesztes helyzetben vagyok. (Noha a jegyzőkönyvben még azt is megemlítik, hogy karcos a kijelző... fizetek egy sört annak aki talál rajta karcolást..) Valamint erre nem tudok/akarok kivenni egy szabadnapot, hogy személyesen intézzem a bevizsgáltatást és a kapcsolódó huzavonát. Ezen felül azt is problémásnak találom, hogy ha véletlenül még sikerül is jól kijönnöm az ügyből, láttam itt pár képet hogy milyen állapotban kapták vissza a szervízből a gépet néhányan....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő